E enjte, Tetor 23, 2014
Albanian-ALEnglish (United Kingdom)
   
Text Size

Kërkimi ASP

DRKM Tirane

DREJTORIA RAIONALE E KUFIRIT DHE MIGRACIONIT TIRANE

 

 

PIKA E KALIMIT KUFITAR – Aeroporti i RINAS-it

 

DRK&M  TIRANE
PKK Rinas
 

 

 

PKK

Aeroporti Rinas

Kategoria

I

DRKM

Tiranë

Shteti

Ajrore

Orari dhe Lloji i Aktivitetit

24 orë/ udhëtarë, mallra

Agjensitë

PKM, SHD, SHV, SHF

 

Shkurtimet:

 

PKM- Policia Kufitare dhe Migracionit

SHD- Shërbimi Doganor

SHV- Shërbimi Veterinar

SHF- Shërbimi Fitosanitar

DK&M - Departamenti i Kufirit dhe Migracionit

DRK&M -Drejtori Rajonale për Kufirin dhe Migracionin

PKK - Pikë e Kalimit Kufitar

Login Form