E premte, Prill 18, 2014
Albanian-ALEnglish (United Kingdom)
   
Text Size

Kërkimi ASP

image image image image
Operacioni “Fallxhorja”, sekuestrohen 2 kg e 600 gr heroinë, arrestohen 6 shtetas
Operacioni “Skrapi”, sekuestrohen 60.000 leke të reja në cilësinë e provës materiale
Operacioni “Hëna e Plotë”, sekuestrohen drogë, armë, municione e tritol, arrestohen 2 shtetas
Shkodër, sekuestrohen 4 mina me telekomandë si dhe 4 pistoleta

Operacione policore

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Vijonë kontrollet blic në akset rrugore nacionale, në akset e brendshme të qyteteve, në kazino e lokale nate.

Bllokohen 10 automjete pa dokumentacion përkatës, pezullohen tre leje drejtimi për pije alkolike, hiqen xhamat e zinj të riveshur 68 automjeteve dhe do dalin në komisjon , kontrollohen tre Kazino e 7 lokale nate.

Në vijim të operacionit të nisur ditën e djeshme , për zbatimin e Planit Operacional të ardhur nga Drejtoria e Përgjithshme e Policisë së Shtetit , për kapjen e shtetasve që qarkullojnë me armë zjarri pa leje, kapjen e personave të shpallur në kërkim, bllokimin e automjeteve pa dokumentacionin përkatës, goditjen e drejtuesve të automjeteve që guidojnë mjete nën efektet e pijes alkolike apo me shpetjësi tej normave të lejuara, me qëllim parandalimin e aksidenteve rrugore si dhe rritjen e sigurisë rrugore dhe  publike.

Në zbatim të këtij Plani Operacional , Forcat e Policisë së Drejtorisë së Policisë së Qarkut Gjirokastër, të Komisariatit të Policisë Gjirokastër Tepelenë dhe Përmet , të Komisariatit të Trafikut Rrugor Gjirokastër,  në bashkëpunim me forcat e FNSH, që prej ditës së djeshme kanë nisur kontrollet blic në të gjithë teritorin e qarkut Gjirokastër .

Kontrollet janë përqëndruar në akset rrugore nacionale , në akset e brendëshme të qyteteve Gjirokastër ,Tepelenë, Memaliaj, Këlcyrë, Përmet e Libohovë, në kazino e lokale nate.

Si rezultat i këtyre kontrolleve janë bllokuar 10 automjete që qarkullomin pa dokumentacion përkatës, janë hequr xhamat e zinj të riveshur 68 automjeteve dhe u është tërhequr leja e qarkullimit për të dalë në komisjon ku masa administrative varion nga 5 mijë ketë deri në 25 mijë lekë të reja , janë pezulluar 3 leje drejtimi pasi drejtuesit e automjeteve guidonin mjetet nën efektet e alkolit, si dhe janë kontrolluar 3 kazino e 7 lokale nate.

Kontrollet blic do të vijonë në të gjithë qarkun edhe në orët në vijim.

 

DREJTORIA E POLICISË SË QARKUT GJIROKASTËR

Zhvendos
-

Policia Shkencore

Top Headline
Ekspertime të tjera kriminalistike

Për më tepër telefononi  035542279295 ! Në Institutin e Policisë Shkencore kryhen dhe mjaft ekspertime të tjera si:  Ekspertim (identifikim) me ane te fotografise
Ekspertim kompjuterik...

Read More...
Ekspertim mjeko-ligjore, biologjiko-ligjore,

Për më tepër telefononi  035542279295 !Ekspertim mjeko-ligjor dhe ose biologjiko-ligjor     Ekspertim kompleks kriminalistiko-mjekoligjor ...

Read More...
Ekspertim traseologjik

Për më tepër telefononi  035542279295 ! Ekspertim traseologjik
Ekspertim teknik numer shasie automjeti

Read More...
Ekspertim balistik

 Për më tepër telefononi  035542279295 !
Ekspertim balistik    Ekspertim teknik armësh e municionesh Ekspertim...

Read More...
 Ekspertim kimiko-ligjor

Ekspertim kimik bimesh dhe lende narkotikePër më tepër telefononi  035542279295 !   Ekspertim fiziko-kimik(faktore plotesues...

Read More...
Ekspertim teknik dokumentash

Për më tepër telefononi  035542279295 !Ekspertim teknik dokumentash   Ekspertim grafik ose tekniko-grafik

Read More...
Ekspertim daktiloskopik & vleresim gjurmesh

...

Read More...

Login Form