E diel, Prill 20, 2014
Albanian-ALEnglish (United Kingdom)
   
Text Size

Kërkimi ASP

image image image image
Vijojnë fushatat sensibilizuese në shkollat 9 vjeçare të Tiranës në drejtim të rregullave të qarkullimit rrugor dhe edukimin, ndërgjegjësimin kundër substancave të rrezikshme
Takimi sensibilizues në shkollën "Muhamet Gjollesha" në Lazarat për parandalimin e kultivimit të bimëve narkotike si dhe për parandalimin e përdorimit të duhanit e alkoolit në shkolla
Z.Didi nё Gjirokastёr, bashkëpunim ndërmjet tё gjithё aktorёve, pёr tё qenё sa mё efikas nё luftёn kundёr kultivimit tё bimёve narkotike  
Nderohet akti sublim i qindra të Rënëve të Policisë

Shtetësia

image

 Informacion për shtetësinë shqiptare

Kliko këtu për shkarkimin e materialeve

Ja cilat jane aktet ligjore e nenligjore per shtetesine shqiptare ne Republiken e Shqiperise :

1. Ligjin nr. 8389, date 05.08.1998 “Per shtetesine shqiptare”;
2. Ligjin nr. 8442, date 21.01.1999 “Per disa ndryshime ne ligjin nr. 8389, date05.08.1998 “Per shtetesine shqiptare”.

  • Udhezimin e perbashket i Ministrit te Rendit Publik (nr. 925 date 03.03.1999), Ministrit te Puneve te Jashtme (nr.337/1 date 08.03.1999) , Ministrit te Drejtesise (nr.782/1 date 25.03.1999) dhe Ministrit te Financave (nr.583/3 date 05.03.1999) “Per procedurat qe ndiqen per fitimin e shtetesise shqiptare me natyralizim”;
Zhvendos
-

Shërbime për Qytetarët

Top Headline
Kontroll për kundravajtjet rrugore

Këtu mund të kontrolloni për kundravajtjet rrugore të palikujduara me ane të targës së mjetit dhe numrit të shasisë(17-shifror).  

Read More...
Kërkoni ndihmën e Policisë - telefono 129

Policia e Shtetit është në Shërbim të Publikut
Ne kemi nevojë për ndihmën tuaj me qëllim që të rritet siguria në zonën ku ju banoni. Vetëm bashkëpunimi Polici e Shtetit-Komunitet bën të mundur krijimin e një mjedisi ku krimi nuk mund të...

Read More...
Vende Vakant

 Shpallen 46 funksione të lira në strukturat mbështetëse  të Policisë së ShtetitPeriudha e aplikimit fillon me datë 11.07.2011 dhe përfundon me datë 10.08.2011Në mbështetje të pikës 2, nenit  20 të Ligjit Nr. 9749, datë  04. 06. 2007, “Për...

Read More...
Shtetësia

 Informacion për shtetësinë shqiptareKliko këtu për shkarkimin e materialeve Ja cilat jane aktet ligjore e nenligjore per shtetesine shqiptare ne Republiken e Shqiperise :1. Ligjin nr. 8389, date 05.08.1998 “Per...

Read More...
Shërbimi i Ruajtjes dhe Sigurisë Fizike

Për aktet ligjore në fushën  “Për shërbimin e ruajtjes dhe sigurisë fizike”kliko këtu  
 

Read More...
Pasaporta

NjoftimPolicia e Shtetit njofton qytetarët se për t'u pajisur me pasaportë për jashtë shtetit, duhet të paraqiten për aplikim në qendrat pranë njësive bashkiake përkatëse, ku do të aplikojnë për t'u pajisur me pasaportë biometrike. Ministria...

Read More...
Si të bëjmë një ankesë për një punonjës policie

Nëse mendoni se jeni trajtuar keq nga Policia,  ose një punonjës policie u soll keq  me ju apo përdori forcë të panevojshme, ju kini të drejtën të bëni ankesë. Ankesa mund të bëhet përmes telefonit, faksit, postës elektronike, postës shqiptare, ...

Read More...

Login Form