E shtunë, Nëntor 01, 2014
Albanian-ALEnglish (United Kingdom)
   
Text Size

Kërkimi ASP

Njoftime te Fundit

Filtri i titullit 

Shfaq # 
nr Titulli i artikullit Datë Shikime
11 Fillon në datën 4 Korrik Shkolla Bazë e Policisë për 160 kursantë, të cilët ndodheshin në listë pritje E martë, 31 Maj 2011 1333
12 Shkolla e Policisë, shpallen 224 fituesit e testimit me shkrim për aplikantët nga qarqet Elbasan, Berat, Vlorë, Korçë dhe Gjirokastër që konkuruan më 28.05.2011 E shtunë, 28 Maj 2011 1138
13 Shkolla e Policisë, shpallen 52 fituesit e testimit me shkrim për aplikantët e qarkut Shkodër që konkuruan sot datë 25.05.2011 E mërkurë, 25 Maj 2011 875
14 Shkolla e Policisë: shpallen 170 fituesit e testimit me shkrim për aplikantët e qarqeve Durrës, Dibër, Kukës, Lezhë dhe Tiranë që konkuruan sot E shtunë, 21 Maj 2011 886
15 Shkolla e Policisë, shpallen fituesit e testimit me shkrim për Qarkun e Fierit E mërkurë, 18 Maj 2011 1969
16 Shkolla e policisë shpallen 157 fituesit e testimit me shkrim për aplikantet e qarkut Tiranë që konkuruan dt 14 maj E shtunë, 14 Maj 2011 8934
17 Nesër testimi i kandidatëve të Qarkut Tiranë që kanë aplikuar për Shkollën e Policisë për periudhën shtator-dhjetor 2010 (me kodin e aplikimit nga 001-600) E premte, 13 Maj 2011 379
18 Shpallen datat e testimit të kandidatëve që kanë aplikuar për Shkollën e Policisë për periudhën shtator-dhjetor 2010 E hanë, 18 Prill 2011 2230
19 Udhëzime për Testin me Shkrim E hanë, 18 Prill 2011 10194
20 Shpallen listat e kandidatëve që kanë aplikuar për Shkollën e Policisë për periudhën Shtator-Dhjetor 2010 E mërkurë, 19 Janar 2011 2043

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Login Form