E premte, Prill 18, 2014
Albanian-ALEnglish (United Kingdom)
   
Text Size

Kërkimi ASP

image image image image
Operacioni “Fallxhorja”, sekuestrohen 2 kg e 600 gr heroinë, arrestohen 6 shtetas
Operacioni “Skrapi”, sekuestrohen 60.000 leke të reja në cilësinë e provës materiale
Operacioni “Hëna e Plotë”, sekuestrohen drogë, armë, municione e tritol, arrestohen 2 shtetas
Shkodër, sekuestrohen 4 mina me telekomandë si dhe 4 pistoleta

Operacione policore

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Albania State Police

Zhvendos
-

Policia Shkencore

Top Headline
Ekspertime të tjera kriminalistike

Për më tepër telefononi  035542279295 ! Në Institutin e Policisë Shkencore kryhen dhe mjaft ekspertime të tjera si:  Ekspertim (identifikim) me ane te fotografise
Ekspertim kompjuterik...

Read More...
Ekspertim mjeko-ligjore, biologjiko-ligjore,

Për më tepër telefononi  035542279295 !Ekspertim mjeko-ligjor dhe ose biologjiko-ligjor     Ekspertim kompleks kriminalistiko-mjekoligjor ...

Read More...
Ekspertim traseologjik

Për më tepër telefononi  035542279295 ! Ekspertim traseologjik
Ekspertim teknik numer shasie automjeti

Read More...
Ekspertim balistik

 Për më tepër telefononi  035542279295 !
Ekspertim balistik    Ekspertim teknik armësh e municionesh Ekspertim...

Read More...
 Ekspertim kimiko-ligjor

Ekspertim kimik bimesh dhe lende narkotikePër më tepër telefononi  035542279295 !   Ekspertim fiziko-kimik(faktore plotesues...

Read More...
Ekspertim teknik dokumentash

Për më tepër telefononi  035542279295 !Ekspertim teknik dokumentash   Ekspertim grafik ose tekniko-grafik

Read More...
Ekspertim daktiloskopik & vleresim gjurmesh

...

Read More...

Login Form