• Bashkëpunim mjaft i suksesshëm i Policisë së Shtetit me Partnerët dhe Misionet që asistojnë dhe...

    Marte, 20 Shtator 2016 13:00
  • ÇAKO vlerëson me “Çertifikatë Karriere”, Kryekomisar Lavdosh Kërçana, Specialist në Sallën e...

    Merkure, 31 Gusht 2016 14:57
  • Në Sarandë interes i lartë nga qytetarët dhe turistët për panairin e Policisë së Shtetit.

    Merkure, 24 Gusht 2016 15:34

Lajmet e Fundit

Arkiva

Shtator 2016
He Ma Me En Pr Sh Di
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Fushata Sensibilizuese

Video te tjera ...