Asnjë shkelës i ligjit nuk i shpëton syrit qytetar

Tiranë

Edhe pse duket e veshtirë, të përcjellësh modelin e përdoruesit korrekt të rrugës, si tek përfaqësuesit e ligjit, ashtu edhe tek qytetarët e tjerë, si garancia e vetme për më shumë siguri dhe një mjedis social të qetë për të gjithë, ne bashkë me qytetarët që e duan rregullin dhe ligjin jemi në të njëjtën anë, dhe besojmë që vetëm duke zbatuar detyrimet e përbashkëta, duke bashkëpunuar me njëri-tjetrin, në funksion të sigurisë, do arrijmë atë që të gjithë duan më së shumti

#RendSiguriQetësi