Komunikimi Virtual

Me shume Informacion Rreth Nesh?

Akademia e Sigurisë

 

 1. Aplikimet në Akademine e Sigurisë - Intervista e Drejtorit Bilbil Mema, në studion e "News 24"

 2. Shtyhet deri në 15 shtator 2019, afati për aplikimet për Oficerë të Policisë Kriminale

 3. PAMECA V dhe “Kolegji Policisë” së Akademisë së Sigurisë, përfunduan modulin e katërt të aktivitetit të simulimit për "Kontrollin e Ndërtesave dhe Personave”

 4. Kursantët kursit të XII për “Patrullë të Përgjithshme” në demonstrimin praktik të njohurive, marrë në “Kolegjin e Policisë”

 5. Përfundon kursi XI-të “Për aftësimin profesional të motoçiklistëve të Policisë”

 6. Këshilltari Gjerman zhvilloi një leksion të hapur me studentet pasuniversitar “Specialist të Hetimit të Krimit”

 7. Mbi 20 mijë studentë në Tiranë pajisen me Kartën e Studentit

 8. Njoftim Hapen aplikimet për t'u bërë pjesë e Policisë, për studentët me rezultate të larta

 9. NJOFTIM HAPEN APLIKIMET PËR SHKOLLËN BAZË TË POLICISË, PËR 500 VENDE
 10. Thirrje për Pjesëmarrje në Konferencën e V-të Ndërkombëtare me temë: “Krimi mjedisor, siguria mjedisore dhe siguria kombëtare”

 11. Përfunduan me sukses trajnimin për "Oficer të Patrullës së Përgjithshme", 38 punonjës policie

 12. Përfaqësuesi i CEPOL, Z. Frans Moorman, zhvilloi një takim informues lidhur me një trajnim rajonal që CEPOL dëshiron të bëj në Shqipëri

 13. Rektori i AS-së, merr pjesë në konferencën ndërkombëtare IDEALEST 2019, SHBA

 14. Akademia e Sigurisë (QKSH) zhvilloi Konferencën IV-të Shkencore Ndërkombëtare me teme Siguria rrugore dhe përdoruesit e rrugës në Shqipëri

 15. Drejtori i AS-së, drejtues i lartë Bilbil Memaj, viziton Akademinë e Sigurisë së Austrisë

 16. Promovohet libri Ruajtja dhe mbrojtja e kufirit shqiptar 1912 -1990”, i dr. Jorgo Qiricit

 17. Student të Akademisë Federale Gjermane të Policisë, vizituan Akademin e Sigurisë në datën 8 maj 2019

 18. Përfundon kursi XXIX-të, për trajnimin bazë të punonjësve të shërbimit në SHPSF
 19. Përfunduan trajnimin 24 punonjës të Forcave të Ndërhyrjes së Shpejtë (FNSH)

 20. Akademia e Sigurisë dhe Akademia e Kosovës për Siguri Publike, rinovojnë marrëveshjen e bashkëpunimit

 21. Filloi kursi XXIX- i trajnimit bazë për punonjës të shërbimit në SHPSF

 22. Një delegacion i lartë i FRONTEX, vizitoi Akademinë e Sigurisë në datën 16 prill 2019

 23. Filloi kursi V-të për trajnimin e trajnerëve për mësimdhënie në QTP

 24. Filloi trajnimi për formimin bazë policor ”Patrullë e Përgjithshme” me punonjësit e policisë që janë pranuar në Policinë e Shtetit nga Ish Ushtarakë të Forcave të Armatosura

 25. Filloi sot më datë 15.04.2019 kursi III-të i trajnimit të “Oficerëve të Sigurisë në Shkolla Publike”

 26. Me datë 5 prill 2019, në Akademinë e Sigurisë përfundoj trajnimi dy javor për programin "Sistem trajnimi për menaxhimin e situatave të emergjencave civile"

 27. Një delegacion i lartë i Akademisë Federale të Policisë të Vjenës, vizituan Akademinë e Sigurisë në datat 27-29 Mars 2019

 28. Përfundon kursi XXVIII për trajnimin bazë te punonjësve të shërbimit në SHPSF

 29. Sot në datën 25 mars 2019, në Akademinë e Sigurisë filloj trjanimi me temë "Sistem trajnimi për menaxhimin e situatave të emrgjencave civile"

 30. Filloi kursi X-të “Për aftësimin profesional të motoçiklistëve të Policisë”

 31. Kryeministri Edi Rama në takimin e zhvilluar në Akademinë e Sigurisë, e cila hap dyert për studentët e ekselencës

 32. Fjala e Drejtorit/Rektorit të Akademisë së Sigurisë, në ceremoninë e hapjes "Kursi i Oficerit të Policisë Kriminale" datë 4 mars 2019

 33. Përfundon kursi IV për trajnimin e vazhdueshëm të drejtuesve teknik të “SHPSF-ve”

 34. Sot, më 19.02.2019, u zhvillua Kursi III-të për trajnimin e vazhdueshëm të drejtuesve teknik të SHPSF-ve

 35. Përfundon kursi i I-rë për “Oficerët e Sigurisë në Shkolla”, të cilët përfunduan kursin një mujore të formimit

 36. Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Drejtues Madhor Ardi Veliu, i akordon, "Certifikatën për shërbime të dalluara", Drejtorit të Akademisë së Sigurisë

 37. Përfundon kursi X-të i trajnimit “Për drejtues teknik të SHPSF-ve”

 38. Drejtori AS-së, i ftuar në rubrikën Opinion të News 24, për aplikimet e studentëve, për tu bërë pjesë e Policisë së Shtetit

 39. NJOFTIM Nga 1 shkurti hapet aplikimi për studentët që kanë përfunduar universitetin me rezultate të larta për t'u bërë pjesë e Policisë së Shtetit

 40. Përfundon kursi XXVII për trajnimin bazë të punonjësve të shërbimit të SHPSF

 41. Akademia e Sigurisë zhvilloi sot në datën 24 janar 2019, analizën vjetore të punës për vitit 2018

 42. Filloi kursi XXVII-të i trajnimit bazë të punonjësve të shërbimit të SHPSF, në datën 14.01.2019
 43. Filloi sot më datë 14.01.2019 kursi I-rë i trjanimit të “Oficerëve të Sigurisë në Shkolla Publike”

 44. Sot më datë 14.01.2019, filloi kursi i trjanimit për ngritjen në gradën “Kryekomisar”

 45. Përfundoi kursi IX-të “Për aftësimin profesional të motoçiklistëve të Policisë”

 46. Filloi kursi katërt për trajnimin e trajnerëve për mësimdhënie në QTP

 47. Delegacioni AS, zhvilloi një vizitë në Gjermani dhe Poloni në datat 19-23 nëntor 2018

 48. AS, zhvilloi sot në datën 21 nëntor 2018 Konferencën e III-të Shkencore Ndërkombëtare me temë: “Krimi kompjuterik, kërcënimi kibernetik dhe siguria kombëtare

 49. Përfundoi testimi fizik për pranimin në “Kolegjin e Policisë” për Patrullë të Përgjithshme

 50. AS, nënshkruan Marrëveshje Bashkëpunimi me Akademinë e Sigurisë, Vjenë, Austri

 51. Zhvilloi punimet Konferenca e Dytë Ndërkombëtare e Akademisë së Kosovës Për Siguri Publike
 52. Vijon testimi fizik i kandidatëve për "Patrullë të Përgjithshme"

 53. AS, do të trajnoj të gjithë Oficerët e Sigurisë në Shkolla Publike Shqiptare (OSSH)

 54. Filloi kursi IX-të me temë: “Për aftësimin profesional të motoçiklistëve të Policisë” për 20 punonjës policie me gradë “Inspektor”
 55. Përfundon kursi XXVI për trajnimin bazë për punonjësit e SHPSF

 56. Në datat 23 - 25 tetor 2018 në Budva të Malit të Zi, u mbajt Konferenca Ndërkombëtare me temë “Implementimi i Trajnimit Policor në Vendet e Ballkanit Perëndimor”

 57. Filloi kursi XXVI i trajnimit bazë të punonjësit të Shërbimit Privat të Sigurisë Fizike

 58. Në periudhën 20 korrik – 20 shtator 2018, pranë Drejtorive Vendore të Policisë, u hap aplikimi për të gjithë të intersuarit për të ndjekur studimet në Kolegjin Profesional të Lartë “Kolegjin e Policisë”, në Akademinë e Sigurisë.

 59. Fillon kursi i parë për trajnimin e vazhdueshëm të drejtuesve teknik në Shërbimet Private të Sigurisë Fizike

 60. Pasioni për Policinë, 2679 aplikantë kualifikohen për t'ju nënshtruar fazave të testimit për Patrullë të Përgjithshme në Kolegjin e Policisë

 61. Përfundon kursi XXV për trajnimin bazë për punonjësit e SHPSF, në datën 5 tetor 2018

 62. Sot në datën 28 shtator 2018, ju sjellim në vemendjen tuaj kohën e mbjelljes në ambientet e Akademisë, të 740 fidaneve pemë të ndryshme

 63. Përfundon trajnimi me teme “Standardet evropiane të kërkimeve shkencore dhe publikimeve (botimeve) të tyre” i zhvilluar nga QKSH në datat 24 - 26 shtator 2018

 64. Filloi kursi XXV i trajnimit bazë të punonjësve të Shërbimit Privat të Sigurisë Fizike në datën 24 Shtator 2018

 65. Përfundon kursi XXIV për trajnimin bazë të punonjësit të SHPSF

 66. AS, u zhvillua trajnimi me temë “Përdorimi i Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit në Luftën Kundër Trafikimit të Qenieve Njerëzore”

 67. Përfundon trjanimin me teme: “Inteligjenca dhe Siguria”

 68. Filloi Kursi VIII-të “Për aftësimin profesional të motoçiklistëve të Policisë”, ku marrin pjesë 20 punonjës Policie

 69. Filloi kursi i XXIV-të i trajnimit bazë për punonjësit të Shërbimit Privat të Sigurisë Fizike
 70. Përfundon trajnimin me teme: "Procesi i Hetimit" i zhvilluar nga Lektorët e Departamentit të Antiterrorizmit të Policisë Kombëtare të Turqisë

 71. Përfundoi kursi i XXIII, për trajnimin bazë të punonjësve të SHPSF

 72. Filloi kursi i XXIII, i trajnimit bazë të punonjësve të “Shërbimit Privat të Sigurisë Fizikepër 151 pjesëmarrës

 73. AS, u zhvillua ceremonia e përurimitaktivitetit “Autoshkolla e Akademisë së Sigurisë” për dhënjen e lejeve të drejtimit të kategorisë: Am,A1,A2 dhe A, për motoçikletë.

 74. Akademia e Sigurisë dhe Shkolla e Magjistraturës nënshkruan në datën 7 korrik 2018, Memorandumin e Mirëkuptimit “Për forcimin e bashkëpunimit” te dy institucioneve

 75. Sot në datën 19 qershor 2018, në ambientet e Akademisë së Sigurisë u zhvillua ceremonia e certefikimit të kursit të II-të për “ Formimin professional i punonjësve të Policisë së Burgjeve ”
 76. Përfundon kursi XXII-të i trajnimit bazë të punonjësit të SHPSF

 77. Përfundon Kursi VII-të “Për aftësimin profesional të motoçiklistëve të Policisë”

 78. Në Akademinë e Policisë së Turqisë u mbajtë ceremonia e diplomimit të studentëve të Policisë që përfunduan me sukses programin mësimor të kësaj Akademie

 79. Në datën 8 Qershor 2018, u zhvillua mbledhja e Grupit të Përbashkët të Punës të Programit për Forcimimin e Policimit në Komunitet
 80. Përfundon kursi i XXI-të i trajnimit bazë për punonjës të SHPSF-së

 81. Në datën 18 maj 2018, në ambientet e Akademisë së Sigurisë u hap kursi i dytë për “ Formimin professional i punonjësve të Policisë së Burgjeve ”

 82. Përfundon seminari Rajonal që u zhvillua nga data 15- 17 Maj 2018, me temë ” Ndalimi i Drogës në Rrugë Interurbane ”

 83. Filloi kursi i XXI-të i trajnimit bazë për punonjësit të Shërbimit Privat të Sigurisë Fizike
 84. Përfundoi kursi i trajnimit “Për drejtues teknik të SHPSF-ve”
 85. Filloi kursit i trajnimit “Për drejtues teknik të SHPSF-së, në datën 8 Maj 2018

 86. Studentët e vitit të tretë të vitit akademik 2017 – 2018, iu nënshtruan provimit përfundimtar të Diplomës në datat 30 Prill - 1 Maj 2018

 87. Filluan Kursin e VII-të “Për aftësimin profesional të motoçiklistëve të Policisë18 punonjës Policie, në datë 2 Prill 2018

 88. Akademia e Sigurisë zhvilloi në datën 26 Prill 2018, Konferencën e II-të Shkencore Kombëtare me teme: “Dhuna ekstreme në familje dhe masat për parandalimin e reduktimin e vrasjeve për shkak të marrëdhënieve familjare"

 89. Përrfundon kursi “Për trajnerët në qendrat e trajnimit privat”

 90. Filloi Trajnimi në datën 25 Prill 2018, i shërbimit Zjarrfikës nga ekspertët më të mirë Austriak, për përballimin e emergjencave civile, për zjarrfikësit e Tiranës, Policisë s ë Shtetit si edhe urgjencave mjekësore

 91. Sot në datë 20 Prill 2018, përfundoi Kursi VI-të “Për aftësimin profesional të motoçiklistëve të Policisë

 92. Përfundon Trajnimi me temë “Krimi i Organizuar Ndërkufitar, Tiparet dhe Dimensionet e Krimit Modern”

 93. Përfundon kursi XIX- të i trajnimit bazë për punonjësit të “Shërbimit Privat të Sigurisë Fizike

 94. datën 5 Prill 2018, u zhvillua Ceremonia e dhënjes sëCertifikates për “Shërbime të Dalluara” për Zj.Fatmira Gjoni

 95. Grupin i 3-të, filloi Trajnimin në Akademinë e Sigurisë me temë “Për Formimin dhe kulifikimin e punonjësve të Policisë Bashkiake”

 96. Trajnimi me temë “Qarkullimi ndërkombëtarë i mjeteve rrugore.Marrëveshjet ndërkombëtare për trafikun rrugor”

 97. Filloi kursi XIX-të i “SHPSF- së”

 98. PAMECA V organizon Workshop nga data 03 - 05 Prill 2018

 99. Trajnim me temë “Vëzhgimi i fshehtë i personave dhe mjediseve në zonat urbane dhe ato rurale”

 100. Filloi trajnim me temë “Trajnimi i Oficerëve të Trajnimit në Terren-3”

 101. Në datën 3 Prill 2018, filloi trajnimi me teme “Kursi bazë i hetimit i SHÇBA-së”

 102. Zhvillimi i testimit me shkrim për 1385 kandidatë, për punonjës të rolit bazë

 103. Një delegacion i lartë Gjerman vizitoi Akademinë e Sigurisë në datat 13-16 Mars 2018

 104. Në Akademinë e Sigurisë trajnohen 15 Oficerët e parë të Sigurisë, pjesë e trupës mësimore pranë shkollave të mesme të Kryeqytetit

 105. “Oficerët e Sigurisë në shkolla”, Drejtori i Akademisë së Sigurisë Bilbil Memaj i ftuar në emisionin "Mirëmëngjes Shqipëri" në TVSH

 106. Filloi në datën 05.03.2018 kursi i XXVI i Kolegjit të Lartë Policor për “Patrulle të Përgjithshme”
 107. "Trajnimi i Pare Kombëtar për Eskortat e Kthimit”
 108. Në datën 05.03.2018 nisi Trajnimi me temë: “Kursi Baze i Policisë Kufitare – 2”
 109. Filloi Trajnimi ne daten 05.03.2018, me temë “Marrja dhe Shkëmbimi i Eksperiencave kombëtare dhe ndërkombëtare"
 110. Në datën 05.03.2018, nisi Trajnimi me temë: “Trajnimi i oficereve te trajnimit ne terren”
 111. "Trajnimi i Pare Kombëtar për Eskortat e Kthimit”

 112. Filloi kursi i VI-të “Për aftësimin profesional të motoçiklistëve të Policisë” për 25 punonjës Policie
 113. Përfundon trajnimi profesional për Policinë Bashkiake

 114. Profesoreshë Ann Fitzgerald zhvilloi Trajnimin me temë: “Planifikimi Strategjik për Sigurinë dhe Zhvillimin” me Drejtorët e Qarqeve dhe Drejtorive kryesore.

 115. Akademiku Moikom Zeqo dhe Prof.Dr. Pëllumb Xhufi, mbajtën një leksion të hapur para studentëve dhe pedagogëve të Akademisë së Sigurisë.

 116. Prokurori kombëtar i Antimafias dhe Antiterrorit Italian, z. Frederico Cafiero De Raho, zhvilloi një vizitë në Akademinë e Sigurisë.

 117. SELEC, zhvillon në AS një takim në kuadër të bashkëpunimit ndërkombëtar.

 118. Akademia e Sigurisë dhe Universiteti “Aleksandër Moisiu” Durrës, nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi

 119. AS, fillon për herë të parë trajnimi profesional për Policinë Bashkiake
 120. Përfunduan kursin i XI-të, 387 kursantë për“Patrullë të Përgjithshme të Policisë “

 121. Akademia e Sigurisë nënshkruan Marrëveshje Bashkëpunimi me Akademinë e Policisë të Malit të Zi

 122. Në datat 22-26 janar 2018 u zhvillua trajnimi rajonal për krimin kibernetik nga 6-të vende të rajonit

 123. Përfundon trjanimi me temë: “Kurs për mbijetesen në rrugë të punonjësit të Policisë”
 124. Viti mbarëkombëtar i Skënderbeut - Studiuesi Dritan Egro bashkëbisedoi me studentët e Akademisë së Sigurisë

 125. Java e policisë – vizitë e studentëve

 126. Nxënës nga Farka e Vogël, vizitojnë AS
 127. Tryezë diskutimi për reformimin e Akademisë së Sigurisë
 128. Përfundon me suksese kursi i V-të i motoçiklizmit
 129. Filloi kursi i pestë i motoçiklizmit
 130. Në Ambientet e Akademisë së Sigurisë, u zhvillua Projekt-Program Trajnimi për Trajnuesit, me temë: “Me Shkollat për Komunitete të Sigurta”

 131. “Informim dhe Privatësi”, trajnim në Akademinë e Sigurisë
 132. AS, zhvilloi Konferencën e II-të Shkencore Nderkombetare “Shkencat ligjore dhe sfidat bashkëkohore të sigurisë”
 133. Një delegacion i Mbretërisë së Hollandës, vizitoi Akademinë e Sigurisë

 134. AS, nënshkruan “Memorandum Mirëkuptimi” me Akademinë e Estonisë

 135. Certifikohen trajnerët kombëtarë për zbulimin e dokumentave false

 136. Përfundon kursi IV i Motoçiklizimit

 137. Një delegacion i AS, vizitoi shkollën e policisë  në Szeged të Hungarisë

 138. Kursantët e Motoçiklizmit zhvilluan praktikën  në terren
 139. Drejtori i Shoqatës Ndërkombëtare Rinore IYF, vizitoi sot Akademinë e Sigurisë.
 140. Trajnim me teme: “Standardet evropiane të kërkimeve shkencore dhe publikimeve (botimeve) të tyre “ i cili u realizua nga QKSH.

 141. Filloi kursi i katërt i motoçiklistëve të 23 punonjësve të Policisë së Shtetit.
 142. Një ekip i Akademisë së Sigurisë vizitoi Akademinë e Shkencave të Sigurisë së Estonisë

 143. Shkolla 9-vjecare “Jeronim De Rada” ka vizituar sot Akademin e Sigurisë

 144. Një ekip i Akademisë së Shkencave të Sigurisë të Estonisë vizitoi Akademinë e Sigurisë.

 145. Përfundoi kursi i plotë për 38, specialistë të Policisë Shkencore si “Ekspert Kriminalist”

 146. Në ambientet e Akademisë së Sigurisë u zhvillua ceremonia e përfundimit të trajnimit me Lektore /Instruktorë Anglez.

 147. AS, u zhvillua ceremona përkujtimore në kuadër të 5 Majit ”Ditës së Dëshmorëve të Atdheut”.

 148. Ceremonia e Certifikimit të punonjësve të Policisë që përfunduan kursin e trajnimit për gradën “Nënkomisar”

 149. Zhvilloi me sukses punimet, konferenca shkencore kombëtare e Akademisë së Sigurisë, “Depresioni dhe Vetëvrasja”

 150. Një Delegacion i nivelit të Lartë të Bashkimit Europian vizitoi Akademine e Sigurisë

 151. Firmoset marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet Akademisë së Sigurisë dhe Akademisë së Forcave të Armatosura

 152. Filloi kursi i XI, për Patrullë të Përgjithshme për 418 kursantë, në Kolegjin Profesional të Lartë ”Kolegji i Policisë”

 153. Një delegacion i lartë i i EUROPOL-it, vizitoi Akademinë e Sigurisë

 154. Filloi seminari me temë: "Lufta kundër trafikimit të qenieve njerëzore" me ekspertë të Policisë Italiane

 155. Filloi kursi i trajnimit me temë “Lufta kundër trafikimit të qenieve njerëzore"

 156. Ceremonia përkujtimore e 1-vjetorit të vdekjes të Dr. Sofokli Duka

 157. Studentët e Fakuletit të New York, vizituan Akademinë e Sigurisë.

 158. Akademia e Sigurisë, përfundon trajnimi i instruktorëve për krimet e lehta

 159. Akademia e Sigurisë, zhvillon analizën vjetore të vitit 2016

 160. Takimi i Koordinatorëve Kombëtarë të Agjencisë Europiane për Trajnimin e Forcave të Zbatimit të Ligjit (CEPOL).

 161. Një delegacion i Akademisë së Kosovës për Siguri Publike viziton Akademinë e Sigurisë

 162. Mentorimi - UN Woman dhe DCAF trajnojnë oficeret e Policisë së Shtetit

 163. AS, zhvillohet seminari mbi zbulimin e krimeve transnacionale

 164. Akademia e Sigurisë  merr çmimin “Institucion Model”, në Konferencën Shkencore Ndërkombëtare, të zhvilluar në Tetovë-Shkup.

 165. Drejtori i Policisë Greke dhe një delegacion i lartë, vizitojnë Akademinë e Sigurisë

 166. Konferenca e I-rë Shkencore Ndërkombëtare e Akademisë së Sigurisë me temë: "Kontributi në sigurinë publike nëpërmjet arsimimit".

 167. Ceremonia e promovimit të librit të autorit Dr. Bilbil MEMAJ “Lidershipi në policinë e shtetit - rasti i Shqipërisë”në Akademinë e Kosovës  për Siguri Publike.

 168. Sot në dt.20.10.2016, filloi viti ri Akademik në Fakultetin e Sigurisë dhe Hetimit 

 169. Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë së Sigurisë Drejtues i Lartë Bilbil Memaj zhvilloi një mbledhje për te shpjeguar strukturën e re të Akademisë së Sigurisë.

 170. Aktiviteti i zhvilluar në ambientet e Akademinë së Sigurisë me Akademinë Marubi

 171. Kryqi i Kuq Shqiptar  zhvilloi  fushatën e ndërgjegjësimit për dhurimin vullnetar të gjakut në ambientet e Akademisë së Sigurisë

 172. Akademinë e Sigurisë  zhvilloi Trajnimin me temë : “Standardet evropiane të kërkimeve shkencore dhe botimeve të tyre”

 173. Takimi i shefit të misionit Interforza  Z. Giovanni Conti dhe drejtorit të përgjithshëm të Akademisë së Sigurisë drejtues i lartë Z.Bilbil Memaj

 174. Testimi me shkrim për 798 aplikantët për të ndjekur studimet Bachelor në Akademinë e Sigurisë

 175. Akademia e Sigurisë merr pjesë në aktivitetin “Ditë e hapur me Policinë e Shtetit

 176. Ceremonia e Çertifikimit të 31 kursantëve të oficerëve të  Gardës së Republikës

 177. Shefi i Pameca IV Z. Giorgio Butini,  i dorëzoi  Drejtuesit të Lartë  Bilbil Memaj,  Drejtor i Përgjithshëm i Akademisë së Sigurisë, Emblemen e PAMECA IV

 178. Ceremonia e vleresimit nga misioni  ICITAP

 179. Certifikohen 82 punonjës të Policisë së Shtetit 

 180. Drejtori i përgjithshëm i Akademisë së Sigurisë, pjesëmarrës në konferencën ndërkombëtare të IADLEST, në SHBA

 181. Panairi  “Ditë e Hapur me Policinë e Shtetit”

 182. Përfundon kursi  ”Menaxhimi i krizave gjatë sulmeve Terroriste”

 183. Filloi kursi ”Menaxhimi i krizave gjatë sulmeve Terroriste” me Lektorët Turqë

 184. Ministri i Punëve të Brendshme Z.Saimir Tahiri, me kadetët e Akademisë: Policia, e sulmuar nga ata që nuk duan drejtësi

 185. Ceremoni përkujtimore në kuadër të 5 Majit ”Ditës së dëshmorëve të Atdheut”

 186. Vizita e Ambasadorit të Zvicrës në Akademinë e Sigurisë, Sh.T.Z Christoph GRAF, i shoqëruar nga themeluesi i Qendrës së Urgjencës “ERA” z. Christian VÖGELI

 187. Akademia e Sigurisë hapi dyert për shkollat e mesme të Kryeqytetit nga data 16 Prill deri më 5 Maj 2016.                     Shkolla “Asim Vokshi Kliko ketu    Shkolla "Andon Zako Cajupi” Kliko ketu  Shkolla "Eqrem Çabej” Kliko ketu

 188. Debati i parë në gjuhën angleze midis studentëve të Grupit I të Fakultetit të Sigurisë Publike dhe studentëve të Grupit II të Fakultetit të Hetimit të Krimit

 189. Më datën 14 Prill, në Sallën e Kinemasë së Akademisë së Sigurisë u organizua takimi për promovimin e librit                                “Itali – Shqipëri”

 190. AS, fillon trajnimi i OSBE-së për krimet e urrjejtjes

 191. Antiterrorizmi: pedagogë të Policisë turke, trajnojnë specialistët shqiptarë të antiterrorit

 192. Nxënësit e “Turgut Ozal” vizitojnë Akademinë e Sigurisë

 193. Vizitë bashkëpunimi e rektorit dhe stafit të Universitetit të Tiranës në Akademinë e Sigurisë

 194. Akademia e Sigurisë, analizon ecurinë e 2015-s

 195. AS, kremtohet 103 vjetori i krijimit të Policisë Shqiptare

 196. Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë së Sigurisë uron studentët me rastin e festave të fundvitit

 197. Certifikimi - mbyllet me sukses Kursi Bazë i Kufirit dhe Emigracionit

 198. AS, hetues të Policisë përfundojnë me sukses kursin “Hetimi i Krimeve të Lehta” 

 199. Moikom Zeqo dhe Ksenofon Krisafi, mes studentëve të Akademisë: “Policia e Shtetit, krenaria jonë...”

 200. Prezantohet Kodi Etik i Policisë së Shtetit

 201. Vizita e Delegacionit Serbë në Akademinë e Sigurisë

 202. Akademia e Sigurisë është nënshkruese e Kartës Europiane

 203. Reshat Arbana dhe Luftar Paja, takim me studentët e Akademisë

 204. Vizita e Kryetarit të Parlamentit Evropian në Akademinë e Sigurisë

 205. Nënshkrimi i marrëveshjes së bashkëpunimi midis Universitetit të Tiranës dhe Akademisë së Policisë 

PAMECA V dhe Kolegji Profesional i Lartë “Kolegji Policisë” së Akademisë së Sigurisë, përfunduan modulin e katërt të aktivitetit të simulimit për "Kontrollin e Ndërtesave dhe Personave”.
Video në vijim përmban ushtrimin e simulimit të kryer nga 22 studentët protagonistë të Kolegjit Profesional të Lartë të Policisë, nën drejtimin e PAMECA V.

http://pameca.org.al/sq/5145/
https://youtu.be/sKB21nByAU8

PAMECA V and High Professional Police College of the Security Academy, concluded the fourth module of the simulation activity on “Buildings and Persons Search”.
The following video contains the simulation exercise performed by 22 protagonist students of the High Professional Police College, under the guidance of PAMECA V.

http://pameca.org.al/5141/
https://youtu.be/sKB21nByAU8

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4