Komunikimi Virtual

Me shume Informacion Rreth Nesh?

Lista e Aplikantëve për Shkollën Bazë të Policisë që do ti Nënshtrohen Kontrollit Shëndetësor

 

Lista e Aplikantëve për Shkollën Bazë të Policisë që do ti Nënshtrohen Kontrollit Shëndetësor

Në ditët në vijim, 300 aplikantë për Shkollën Bazë të Policisë “Për patrullë të përgjithshme”, 240 meshkuj dhe 60 femra, të përzgjedhur në rend zbritës nga rezultatet e pikëve të grumbulluara akademianë të gjitha fazat e konkurrimit, do ti nënshtrohen kontrollit mjekësor.

Për datat e zhvillimit të kontrollit mjekësor aplikantët do të njoftohen nga Akademia e Sigurisë.

 

Lista e 300 aplikantëve, që do ti nënshtrohen kontrollit shëndetësor (kliko mbi link për listën.