Komunikimi Virtual

Me shume Informacion Rreth Nesh?

Takimi i shefit të misionit Interforza Z. Giovanni Conti dhe drejtorit të përgjithshëm të Akademisë së Sigurisë drejtues i lartë Z.Bilbil Memaj

 

Në datën 09.09.2016 në ambientet e Akademisë së Sigurisë u zhvillua një takim ndërmjet shefit të misionit Interforza  Z. Giovanni Conti dhe drejtorit të përgjithshëm të Akademisë së Sigurisë drejtues i lartë Z.Bilbil Memaj, kordinatori i Policsë së Shtetit Shqiptarë me Policinë Italiane, Z. Artur Beu.

Në këtë takim u diskutua për bashkëpunimin me institucionet homologe arsimore të Policisë Italiane.