Komunikimi Virtual

Me shume Informacion Rreth Nesh?

Ceremonia përkujtimore e 1-vjetorit të vdekjes të Dr. Sofokli Duka

 

Në këtë takim morën pjesë, familjarë e të ndjerit, Drejtori i  Burimeve Njerzore të Drejtorisë së Policisë së Shtetit, Drejtues i parë Nikoll Rica, Drejtori i Shërbimeve të Çështëjve të Brendëshme dhe Ankesave Drejtues Arben Skendo, Drejtori i Përgjithshëm të Akademisë së Sigurisë Drejtues i Lartë Bilbil MEMAJ, si dhe specialist, pedagogë, e student.

Fjalën e rastit e hapi drejtori i Akademisë së Sigurisë z. MEMAJ, kurse mbi  jetën e veprimtarinë e Dr. Sofokli Dukës, fjalën e mbajti  Prof. Asc. Dr. Pandeli Taçi.

Në emer të familjes foli Apostol Duka vëllai i të ndjerit, si dhe Artion Duka, të cilët falenderuan drejtorin e Akademisë së Sigurisë z. Bilbil MEMAJ për organizimin e kësaj veprimtarie .

 

 

 

 

 

Ç