Komunikimi Virtual

Me shume Informacion Rreth Nesh?

Filloi kursi i V-të i motoçiklizmit

Kursantët e kursit të V-të, të motoçiklizmit filluan praktikën dhe ushtrimet specifike në rrugë interurbane si TEG, fusha helikopterve, prej një gjatësie 4.5 km, sipas programit mësimor .