Komunikimi Virtual

Me shume Informacion Rreth Nesh?

Njoftime në Akademinë e Sigurisë

 

 1. NJOFTIM! Pyetje Orientuese për Testimin me Shkrim për Fitimin e Gradës NËNKOMISAR

 2. Shtyhet deri në 15 shtator 2019, afati për aplikimet për Oficerë të Policisë Kriminale

 3. NJOFTIM Në zbatim të urdhrit të Dekanit të Fakultetit të Sigurisë dhe Hetimit, provimet do të zhvillohen në datat si më poshtë, kliko ketu

 4. Thirrje për botim artikujsh në numrin 17 të revistës shkencore
 5. Njoftim Hapen aplikimet për t'u bërë pjesë e Policisë, për studentët me rezultate të larta

 6. NJOFTIM HAPEN APLIKIMET PËR SHKOLLËN BAZË TË POLICISË, PËR 500 VENDE
 7. Thirrje për Pjesëmarrje në Konferencën e V-të Ndërkombëtare me temë: “Krimi mjedisor, siguria mjedisore dhe siguria kombëtare”

 8. NJOFTIM Mbi zhvillimin e Sezonit të Pare të Provimeve Maj 2019, me studentët e kursit ”Specialist Hetim Krimi”

 9. NJOFTIM Mbi provimet e pjesshme për studentët që ndjekin studimet në programin specialist ”Hetim Krimi"

 10. Fakulteti i Sigurisë dhe Hetimit ju bën Thirrje për Konferencën e Dytë Shkencore “RENDI, SIGURIA, KOMUNITETI” datë 17 Maj 2019, kliko këtu

 11. NJOFTIM Nje ndryshim Urdhri Nr.112 datë 23.01.2019,Për zhvillimin e Sezonit të Dytë të Provimeve Shkurt 2019, në Fakultetin e Sigurisë dhe Hetimit
 12. NJOFTIM Thirrje për Pjesëmarrje në Konferencën e IV-të Ndërkombëtare me temë “Siguria rrugore dhe përdoruesit e rrugës në Shqipëri”

 13. NJOFTIM Nga 1 shkurti hapet aplikimi për studentët që kanë përfunduar universitetin me rezultate të larta për t'u bërë pjesë e Policisë së Shtetit

 14. NJOFTIM Thirrje për botim artikujsh në numrin 14 të revistës shkencore “Policimi dhe Siguria”

 15. NJOFTIM CEPOL Webinar
 16. NJOFTIM Listat me konkurrentët të cilët kanë fituar në katër faza të konkurrimit për të vazhduar Kolegjin e Policisë për "Patrullë të Përgjithshme"

 17. NJOFTIM Në datën 14.01.2019, ora 08:00 në Akademinë e Sigiurisë fillon kursi “ Për Oficerët e Sigurisë në Shkollat Publike”

 18. NJOFTIM Për Zhvillimin e Sezoni të Parë të Provimeve me vitin e Tretë Akademik 2018-2019 që do të zhvillohet në Fakultetin e Sigurisë dhe Hetimit

 19. NJOFTIM Mbi kriteret dhe dokumentacionin që duhet dorëzuar për Nivelin e Dytë të Shkollimit

 20. Thirrje për pjesëmarrje kryerjen e një anketimi Online në rradhët e punonjësve të Policisë së Shtetit

 21. NJOFTIM Thirrje për Pjesmarrje në Konferencën e III-të Ndërkombëtare me temë “Krimi kompjuterik, kërcënimi kibernetik dhe siguria kombëtare”

 22. NJOFTIM Shpallen aplikimet për të ndjekur studimet në Akademinë e Sigurisë, Kolegji Profesional i Lartë, Kolegji i Policisë për "Patrullë të Përgjithshme"