Komunikimi Virtual

Me shume Informacion Rreth Nesh?

"Kolegji i Policisë"

 

 1. Aplikimet në Akademine e Sigurisë - Intervista e Drejtorit Bilbil Mema, në studion e "News 24"

 2. Kursantët kursit të XII për “Patrullë të Përgjithshme” në demonstrimin praktik të njohurive, marrë në “Kolegjin e Policisë”

 3. PAMECA V dhe “Kolegji Policisë” së Akademisë së Sigurisë, përfunduan modulin e katërt të aktivitetit të simulimit për "Kontrollin e Ndërtesave dhe Personave”

 4. NJOFTIM HAPEN APLIKIMET PËR SHKOLLËN BAZË TË POLICISË, PËR 500 VENDE

 5. Klasa e VIII-të, në “Kolegjin Policor”, me iniciativen dhe donacionin e tyre organizuan mbjelljen e 13 pemeve në ambientet e Akademisë së Sigurisë

 6. Akademia e Sigurisë (QKSH) zhvilloi Konferencën IV-të Shkencore Ndërkombëtare me teme Siguria rrugore dhe përdoruesit e rrugës në Shqipëri
 7. Një delegacion i lartë i FRONTEX, vizitoi Akademinë e Sigurisë në datën 16 prill 2019

 8. Filloi trajnimi për formimin bazë policor ”Patrullë e Përgjithshme” me punonjësit e policisë që janë pranuar në Policinë e Shtetit nga Ish Ushtarakë të Forcave të Armatosura

 9. Filloi sot më datë 15.04.2019 kursi III-rë i trajnimit të “Oficerëve të Sigurisë në Shkolla Publike”

 10. Me datë 5 prill 2019, në Akademinë e Sigurisë përfundoj trajnimi dy javor për programin "Sistem trajnimi për menaxhimin e situatave të emergjencave civile"

 11. Një delegacion i lartë i Akademisë Federale të Policisë të Vjenës, vizituan Akademinë e Sigurisë në datat 27-29 Mars 2019

 12. Përfundon kursi i I-rë për “Oficerët e Sigurisë në Shkolla”, të cilët përfunduan kursin një mujore të formimit

 13. Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Drejtues Madhor Ardi Veliu, i akordon, "Certifikatën për shërbime të dalluara", Drejtorit të Akademisë së Sigurisë

 14. Drejtori AS-së, i ftuar në rubrikën Opinion të News 24, për aplikimet e studentëve, për tu bërë pjesë e Policisë së Shtetit

 15. NJOFTIM Nga 1 shkurti hapet aplikimi për studentët që kanë përfunduar universitetin me rezultate të larta për t'u bërë pjesë e Policisë së Shtetit

 16. Akademia e Sigurisë zhvilloi sot në datën 24 janar 2019, analizën vjetore të punës për vitit 2018

 17. Filloi sot më datë 14.01.2019 kursi I-rë i trjanimit të “Oficerëve të Sigurisë në Shkolla Publike”

 18. Përfundoi testimi fizik për pranimin në “Kolegjin e Policisë” për Patrullë të Përgjithshme

 19. AS, nënshkruan Marrëveshje Bashkëpunimi me Akademinë e Sigurisë, Vjenë, Austri

 20. Vijon testimi fizik i kandidatëve për "Patrullë të Përgjithshme"

 21. Në periudhën 20 korrik – 20 shtator 2018, pranë Drejtorive Vendore të Policisë, u hap aplikimi për të gjithë të intersuarit për të ndjekur studimet në Kolegjin Profesional të Lartë “Kolegjin e Policisë”, në Akademinë e Sigurisë.

 22. Pasioni për Policinë, 2679 aplikantë kualifikohen për t'ju nënshtruar fazave të testimit për Patrullë të Përgjithshme në Kolegjin e Policisë

 23. Përfundon trajnimi me teme “Standardet evropiane të kërkimeve shkencore dhe publikimeve (botimeve) të tyre” i zhvilluar nga QKSH në datat 24 - 26 shtator 2018

 24. NJOFTIM Shpallen aplikimet për të ndjekur studimet në Akademinë e Sigurisë, Kolegji Profesional i Lartë, Kolegji i Policisë për "Patrullë të Përgjithshme"
 25. Akademia e Sigurisë dhe Shkolla e Magjistraturës nënshkruan në datën 7 korrik 2018, Memorandumin e Mirëkuptimit “Për forcimin e bashkëpunimit” te dy institucioneve

 26. Sot në datën 19 qershor 2018, në ambientet e Akademisë së Sigurisë u zhvillua ceremonia e certefikimit të kursit të II-të për “ Formimin professional i punonjësve të Policisë së Burgjeve ”

 27. Në datën 18 maj 2018, në ambientet e Akademisë së Sigurisë u hap kursi i dytë për “ Formimin professional i punonjësve të Policisë së Burgjeve ”

 28. Grupin i 3-të, filloi Trajnimin në Akademinë e Sigurisë me temë “Për Formimin dhe kulifikimin e punonjësve të Policisë Bashkiake”
 29. Filloi trajnim me temë “Trajnimi i Oficerëve të Trajnimit në Terren-3”
 30. Akademia e Sigurisë zhvilloi në datën 26 Prill 2018, Konferencën e II-të Shkencore Kombëtare me teme: “Dhuna ekstreme në familje dhe masat për parandalimin e reduktimin e vrasjeve për shkak të marrëdhënieve familjare"
 31. Zhvillimi i testimit me shkrim për 1385 kandidatë, për punonjës të rolit bazë

 32. Një delegacion i lartë Gjerman vizitoi Akademinë e Sigurisë në datat 13-16 Mars 2018
 33. Në Akademinë e Sigurisë trajnohen 15 Oficerët e parë të Sigurisë, pjesë e trupës mësimore pranë shkollave të mesme të Kryeqytetit

 34. Filloi në datën 05.03.2018 kursi i XXVI i Kolegjit të Lartë Policor për “Patrulle të Përgjithshme”
 35. "Trajnimi i Pare Kombëtar për Eskortat e Kthimit”

 36. Në datën 05.03.2018 nisi Trajnimi me temë: “Kursi Baze i Policisë Kufitare – 2”

 37. Filloi Trajnimi ne daten 05.03.2018, me temë “Marrja dhe Shkëmbimi i Eksperiencave kombëtare dhe ndërkombëtare"
 38. Në datën 05.03.2018, nisi Trajnimi me temë: “Trajnimi i oficereve te trajnimit ne terren”

 39. Përfundon trajnimi profesional për Policinë Bashkiake
 40. SELEC, zhvillon në AS një takim në kuadër të bashkëpunimit ndërkombëtar
 41. Akademia e Sigurisë dhe Universiteti “Aleksandër Moisiu” Durrës, nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi
 42. AS, fillon për herë të parë trajnimi profesional për Policinë Bashkiake
 43. Përfunduan kursin i XI-të, 387 kursantë për“Patrullë të Përgjithshme të Policisë “
 44. Përfundon trjanimi me temë: “Kurs për mbijetesen në rrugë të punonjësit të Policisë”
 45. Viti mbarëkombëtar i Skënderbeut - Studiuesi Dritan Egro bashkëbisedoi me studentët e Akademisë së Sigurisë
 46. Java e policisë – vizitë e studentëve
 47. Nxënës nga Farka e Vogël, vizitojnë AS
 48. Tryezë diskutimi për reformimin e Akademisë së Sigurisë
 49. “Informim dhe Privatësi”, trajnim në Akademinë e Sigurisë
 50. AS, zhvilloi konferencën e II-të shkencore “Shkencat ligjore dhe sfidat bashkëkohore të sigurisë”
 51. Përfundon kursi IV i Motoçiklizimit
 52. Një delegacion i AS, vizitoi shkollën e policisë  në Szeged të Hungarisë
 53. Drejtori i Shoqatës Ndërkombëtare Rinore IYF, vizitoi sot Akademinë e Sigurisë.
 54. Trajnim me teme: “Standardet evropiane të kërkimeve shkencore dhe publikimeve (botimeve) të tyre “ i cili u realizua nga QKSH
 55. U zhvillua ceremonia e betimit dhe certifikimit të kursantëve që përfunduan kursin e X-të në “Kolegjin e Policisë” në Akademinë e Sigurisë.

 56. Filloi kursi i XI, për Patrullë të Përgjithshme për 418 kursantë, në Kolegjin Profesional të Lartë ”Kolegji i Policisë”

 57. Aktiviteti i zhvilluar në ambientet e Akademinë së Sigurisë me Akademinë Marubi. Kliko ketu 
 58. Kryqi i Kuq Shqiptar  zhvilloi  fushatën e ndërgjegjësimit për dhurimin vullnetar të gjakut në ambientet e Akademisë së Sigurisë. Kliko ketu

 59. 319 kursantë fillojnë studimet  në Kolegjin Profesional i Lartë "Kolegji i Policisë" në Akademinë e Sigurisë.Kliko ketu

 60. Në  datë  09.11.2015 filloi kursi i XXIV i Kolegjit Profesional i Lartë "Kolegji i Policisë" 11 javor për Patrullë  të  Përgjithshme. Ky kurs zhvillohet sipas një  programi mësimor të  detajuar në  disa module me karakter teorik dhe praktik.Kliko ketu