Komunikimi Virtual

Me shume Informacion Rreth Nesh?

Njoftime në "Kolegjin e Policisë"

 

 1. NJOFTIM! Pyetje Orientuese për Testimin me Shkrim për Fitimin e Gradës NËNKOMISAR

 2. Njoftim Hapen aplikimet për t'u bërë pjesë e Policisë, për studentët me rezultate të larta

 3. NJOFTIM HAPEN APLIKIMET PËR SHKOLLËN BAZË TË POLICISË, PËR 500 VENDE

 4. NJOFTIM CEPOL Webinar

 5. NJOFTIM Nga 1 shkurti hapet aplikimi për studentët që kanë përfunduar universitetin me rezultate të larta për t'u bërë pjesë e Policisë së Shtetit

 6. NJOFTIM Thirrje për botim artikujsh në numrin 14 të revistës shkencore “Policimi dhe Siguria”

 7. NJOFTIM Listat me konkurrentët të cilët kanë fituar në katër faza të konkurrimit për të vazhduar Kolegjin e Policisë për "Patrullë të Përgjithshme"

 8. NJOFTIM Rezultatet e testit Psikologjik (dita e katërt) të zhvilluar në datë 14.12.2018

 9. NJOFTIM Rezultatet e testit Psikologjik (dita e tretë) të zhvilluar në datë 13.12.2018

 10. NJOFTIM Rezultatet e testit Psikologjik (dita e dyte) të zhvilluar në datë 12.12.2018

 11. NJOFTIM Rezultatet e testit Psikologjik të zhvilluar në datë 11.12.2018

 12. NJOFTIM Lista emerore e fituesve në Testin Fizik, të aplikantëve që u shpallen fitues pas testit teorik në Kolegjin Policor. Kliko ketu

 13. Njoftim për testmin fizikë për "Patrullë të Përgjithshme"

 14. NJOFTIM. Testimi për "Patrullë e Përgjithshme" në Kolegjin e Policisë

 15. NJOFTIM. Rezultatet e testimit me shkrim për aplikantet në Kolegjin Profesional të Lartë, “Patrullë e Përgjithshme” të zhvilluar sot në datën 16 tetor 2018, (Grupi tretë)

 16. NJOFTIM. Rezultatet e testimit me shkrim për aplikantet në Kolegjin Profesional të Lartë, “Patrullë e Përgjithshme” të zhvilluar sot në datën 16 tetor 2018, (Grupi dytë)

 17. NJOFTIM. Rezultatet e testimit me shkrim për aplikantet në Kolegjin Profesional të Lartë, “Patrullë e Përgjithshme” të zhvilluar sot në datë 15 tetor 2018

 18. Pasioni për Policinë, 2679 aplikantë kualifikohen për t'ju nënshtruar fazave të testimit për Patrullë të Përgjithshme në Kolegjin e Policisë

 19. Thirrje për pjesëmarrje kryerjen e një anketimi Online në rradhët e punonjësve të Policisë së Shtetit

 20. NJOFTIM Shpallen aplikimet për të ndjekur studimet në Akademinë e Sigurisë, Kolegji Profesional i Lartë, Kolegji i Policisë për "Patrullë të Përgjithshme"

 21. NJOFTIM Thirrje për Pjesmarrje në Konferencën e III-të Ndërkombëtare me temë “Krimi kompjuterik, kërcënimi kibernetik dhe siguria kombëtare”

 22. NJOFTIM! Në Akademinë e Sigurisë hapen studimet “Master profesional”

 23. NJOFTIM! Mbi materielet që duhet të studiojnë konkuruesit për gradën “Komisar dhe Kryekomisar”

 24. NJOFTIM! mbi  Miratimin e "Formularve të vlersimit për personelin Akademik"

 25. NJOFTIM!

 26. NJOFTIM! "Ngritja e Njësisë së Brendshme të Sigurimit të Cilësisë"

 27. NJOFTIM! mbi Bankën e pyetjeve për testimin për gradën Inspektor, Nënkomisar dhe Komisar

 28. Kryqi i Kuq Shqiptar  zhvilloi  fushatën e ndërgjegjësimit për dhurimin vullnetar të gjakut në ambientet e Akademisë së Sigurisë

 29. Fillojnë studimet 319 kursantë në Kolegjin Profesional të Lartë "Kolegji i Policisë" në Akademinë e Sigurisë.