Komunikimi Virtual

Me shume Informacion Rreth Nesh?

Fakulteti i Sigurisë dhe Hetimit

 

 1. Aplikimet në Akademine e Sigurisë - Intervista e Drejtorit Bilbil Mema, në studion e "News 24"

 2. Shtyhet deri në 15 shtator 2019, afati për aplikimet për Oficerë të Policisë Kriminale
 3. UNODC në bashkëpunim me Fakultetin e Sigurisë dhe Hetimit zhvilluan trajnimin me temë "Hetimi Financiar"

 4. Këshilltari Gjerman zhvilloi një leksion të hapur me studentet pasuniversitar “Specialist të Hetimit të Krimit”

 5. Mbi 20 mijë studentë në Tiranë pajisen me Kartën e Studentit

 6. Në kuadër të projektit “Matra/ Lufta kundër diskriminimit dhe mbrojtja e të drejtave të LGBTI në Shqipëri” disa specialistë të Policisë së Shtetit Shqiptar, zhvilluan nje vizitë studimore në Holandë

 7. Fakulteti i Sigurisë dhe Hetimit, zhvillon konferencën shkencore Kombëtare për “Rendin sigurinë, komunitetin”

 8. Drejtori i ICITAP, z. Steve Bennett, zhvilloi një takim me studentët e kursit universitar "Specialist Hetim Krimi"

 9. Një delegacion i lartë i FRONTEX, vizitoi Akademinë e Sigurisë në datën 16 prill 2019

 10. Leksion i hapur në Akademinë e Sigurisë nga Ministrja e Drejtësisë!

 11. Një delegacion i lartë i Akademisë Federale të Policisë të Vjenës, vizituan Akademinë e Sigurisë në datat 27-29 Mars 2019
 12. Kryeministri Edi Rama në takimin e zhvilluar në Akademinë e Sigurisë, e cila hap dyert për studentët e ekselencës
 13. Fjala e Drejtorit/Rektorit të Akademisë së Sigurisë, në ceremoninë e hapjes "Kursi i Oficerit të Policisë Kriminale" datë 4 mars 2019
 14. Drejtori AS-së, i ftuar në rubrikën Opinion të News 24, për aplikimet e studentëve, për tu bërë pjesë e Policisë së Shtetit

 15. NJOFTIM Nga 1 shkurti hapet aplikimi për studentët që kanë përfunduar universitetin me rezultate të larta për t'u bërë pjesë e Policisë së Shtetit

 16. Akademia e Sigurisë zhvilloi sot në datën 24 janar 2019, analizën vjetore të punës për vitit 2018

 17. Sot më datë 14.01.2019, filloi kursi i trjanimit për ngritjen në gradën “Kryekomisar”

 18. Konferencë shkencore kombëtare me temë: “Drejtësia shqiptare – mes vlerave të traditës, meritës së ndryshimeve dhe largpamësisë së ligjit dhe shoqërisë”

 19. Filloi kursi katërt për trajnimin e trajnerëve për mësimdhënie në QTP

 20. Delegacioni AS, zhvilloi një vizitë në Gjermani dhe Poloni në datat 19-23 nëntor 2018

 21. AS, nënshkruan Marrëveshje Bashkëpunimi me Akademinë e Sigurisë, Vjenë, Austri

 22. Europol dhe BKA në datat 06 – 09 nëntor 2018, organizuan trajnimin me temë: "Krimi i rëndë dhe i organizuar, me fokus vjedhjen e banesave"

 23. Në datat 23 - 25 tetor 2018 në Budva të Malit të Zi, u mbajt Konferenca Ndërkombëtare me temë “Implementimi i Trajnimit Policor në Vendet e Ballkanit Perëndimor”

 24. Në datat 22 - 25 tetor 2018, u organizua trajnimi "Trajno trajnerët, për temat e policimit në komunitet", pjesë e programit Shqiptar- Suedez

 25. Trajno trajnerët për Hetimin e krimeve seksuale

 26. NJOFTIM. Një ndryshim në Urdhrin Nr.869 datë 12.09.2018 “Për fillimin e studimeve të Ciklit të parë “BACHELOR” në Akademinë e Sigurisë, për vitin Akademik 2018-2019.Kliko këtu

 27. Përfundon trajnimi me teme “Standardet evropiane të kërkimeve shkencore dhe publikimeve (botimeve) të tyre” i zhvilluar nga QKSH në datat 24 - 26 shtator 2018

 28. PAMECA V zhvilloi në datat 19–20 Shtator 2018, Konferencën e hapur me teme: “Komunikimet Publike dhe Mediatike”

 29. AS, u zhvillua trajnimi me temë “Përdorimi i Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit në Luftën Kundër Trafikimit të Qenieve Njerëzore”

 30. Përfundon trajnimin me teme: "Procesi i Hetimit" i zhvilluar nga Lektorët e Departamentit të Antiterrorizmit të Policisë Kombëtare të Turqisë
 31. NJOFTIM Mbi “Zhvillimin e Sezonit të Vjeshtës të Povimeve në Fakultetin e Sigurisë dhe Hetimit"

 32. Akademia e Sigurisë dhe Shkolla e Magjistraturës nënshkruan në datën 7 korrik 2018, Memorandumin e Mirëkuptimit “Për forcimin e bashkëpunimit” te dy institucioneve
 33. NJOFTIM Mbi Zhvillimin e Sezonit të Dytë të Provimeve në Fakultetin e Sigurisë dhe Hetimit

 34. Eksperti për Krimin e Organizuar i PAMECA V, zhvilloi në datën 6 qershor 2018, Trajnimin me teme: Procesi hetimor dhe metodat pro - aktive hetimore për të luftuar krimin e organizuar

 35. Fakulteti i Sigurisë dhe Hetimit, mesazhe për diskriminimin ndaj "LGBTI”

 36. Datë 28 Maj 2018 u zhvillua konferenca përmbyllëse me temë: “Rritja e efektivitetit të sistemit shqiptar për mbrojtjen e të drejtave të njeriut dhe antidiskriminimit

 37. NJOFTIM Mbi zhvillimin e sezonit të pjesshem te provimeve që do të zhvillohen në Fakultetin e Sigurisë dhe Hetimit nga data 21 – 30 Maj 2018. Kliko këtu
 38. Në datën 16 maj 2018 u organizua trajnimi me temë: “Teknikat proaktive hetimore”

 39. Konferencë përmbyllëse me temë: "Rritja e efektshmërisë të sistemit të drejtësisë penale. Hetimi i suksesshëm dhe parandalimi efektiv i krimeve të urrejtjes homofobike dhe transfobike"

 40. Studentët e vitit të tretë të vitit akademik 2017 – 2018,  iu nënshtruan provimit përfundimtar të Diplomës në datat 30 Prill - 1 Maj 2018

 41. Akademia e Sigurisë zhvilloi në datën 26 Prill 2018, Konferencën e II-të Shkencore Kombëtare me teme: “Dhuna ekstreme në familje dhe masat për parandalimin e reduktimin e vrasjeve për shkak të marrëdhënieve familjare"

 42. NJOFTIM mbi zhvillimin e sezonit të riprovimeve, 2017 – 2018 nga data 23- 28 Prill 2018, të Studentëve “Bachelor” 2015 - 2018

 43. NJOFTIM Pyetjet Formuese për Mbrojtjen e Diplomës me studentët e vitit të Tretë në Fakultetin e Sigurisë dhe Hetimit. Kliko këtu

 44. Trajnim me temë “Vëzhgimi i fshehtë i personave dhe mjediseve në zonat urbane dhe ato rurale”

 45. PAMECA V organizon Workshop nga data 03 - 05 Prill 2018

 46. NJOFTIM Mbi zhvillimin e Praktikës Mësimore të Studentëve të vitit të Tretë, te cilët vazhdojnë studimet në Akademinë e Sigurisë. Kliko ketu

 47. NJOFTIM Një ndryshim në Urdhërin Nr.77 datë 19.02.2018 mbi ndryshimin e orareve dhe datave të zhvillimit të provimeve në Fakultet. Kliko këtu

 48. Delegacioni i Universitetit Policor të Munster viziton Fakultetin e Sigurisë dhe Hetimit

 49. Konferencë në Londër me temë " Metodologjia e regjistrimit të Krimeve për shkak të Urrejtjes"

 50. Profesoreshë Ann Fitzgerald zhvilloi Trajnimin me temë: “Planifikimi Strategjik për Sigurinë dhe Zhvillimin” me Drejtorët e Qarqeve dhe Drejtorive kryesore

 51. Akademiku Moikom Zeqo dhe Prof.Dr. Pëllumb Xhufi, mbajtën një leksion të hapur para studentëve dhe pedagogëve të Akademisë së Sigurisë

 52. Prokurori kombëtar i Antimafias dhe Antiterrorit Italian, z. Frederico Cafiero De Raho, zhvilloi një vizitë në Akademinë e Sigurisë

 53. SELEC, zhvillon në AS një takim në kuadër të bashkëpunimit ndërkombëtar

 54. Akademia e Sigurisë dhe Universiteti “Aleksandër Moisiu” Durrës, nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi

 55. AS, fillon për herë të parë trajnimi profesional për Policinë Bashkiake
 56. Leksion i hapur nga Dekani i Fakultetit të Drejtësisë në Fakultetin e Sigurise dhe Hetimit

 57. Viti mbarëkombëtar i Skënderbeut - Studiuesi Dritan Egro bashkëbisedoi me studentët e Akademisë së Sigurisë
 58. Tryezë diskutimi për reformimin e Akademisë së Sigurisë
 59. OBDAT-i, zhvilloi trajnimin me stafin mësimdhënës të Fakultetit të Sigurisë dhe Sigurisë

 60. Akademia e Inteligjencës Turke, zhvilloi Trajnimin me temë, "Kursi i Metodave parandaluese dhe procesi i radikalizimit që çon ne Terrorizëm".

 61. Në datën 11.12.2017 , u organizua trajnimi me temë: "Ofrimi i shërbimeve të specializuara për fëmijët në situata rruge, fëmijët viktima të abuzimit seksual, shfrytëzimit dhe trafikimit."

 62. Në datën 1 Dhjetor 2017, UNICEF, organizoi takimin për “Mbrojtjen e të drejtave të fëmijëve”

 63. Këshilli i Evropës në datat, 20-21 Nëntor 2017 zhvilloi trajnimin me temë: "Të trajnojmë trajnerët, Antidiskriminimi dhe mbrojtja e të drejtave të njeriut"

 64. “Informim dhe Privatësi”, trajnim në Akademinë e Sigurisë
 65. AS, zhvilloi konferencën e II-të shkencore “Shkencat ligjore dhe sfidat bashkëkohore të sigurisë”
 66. Një delegacion i Mbretërisë së Hollandës, vizitoi Akademinë e Sigurisë

 67. Një delegacion i vendit të Estonisë, vizitoi Akademinë e Sigurisë

 68. Certifikohen trajnerët kombëtarë për zbulimin e dokumentave false
 69. Një delegacion i AS, vizitoi shkollën e policisë  në Szeged të Hungarisë
 70. Trajnim me teme: “Standardet evropiane të kërkimeve shkencore dhe publikimeve (botimeve) të tyre “ i cili u realizua nga QKSH
 71. Një ekip i Akademisë së Shkencave të Sigurisë të Estonisë vizitoi Akademinë e Sigurisë.
 72. Përfundoi kursi i plotë për 38, specialistë të Policisë Shkencore si “Ekspert Kriminalist”
 73. Në ambientet e Akademisë së Sigurisë u zhvillua ceremonia e përfundimit të trajnimit me Lektore /Instruktorë Anglez.

 74. AS, u zhvillua ceremona përkujtimore në kuadër të 5 Majit ”Ditës së Dëshmorëve të Atdheut”.
 75. Ceremonia e Certifikimit të punonjësve të Policisë që përfunduan kursin e trajnimit për gradën “Nënkomisar”

 76. Zhvilloi me sukses punimet, konferenca shkencore kombëtare e Akademisë së Sigurisë, “Depresioni dhe Vetëvrasja”
 77. Një Delegacion i nivelit të Lartë të Bashkimit Europian vizitoi Akademine e Sigurisë
 78. Firmoset marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet Akademisë së Sigurisë dhe Akademisë së Forcave të Armatosura

 79. Një delegacion i lartë i i EUROPOL-it, vizitoi Akademinë e Sigurisë
 80. Filloi seminari me temë: "Lufta kundër trafikimit të qenieve njerëzore" me ekspertë të Policisë Italiane
 81. Filloi kursi i trajnimit me temë “Lufta kundër trafikimit të qenieve njerëzore"
 82. Ceremonia përkujtimore e 1-vjetorit të vdekjes të Dr. Sofokli Duka
 83. Studentët e Fakultetit të New York, vizituan Akademinë e Sigurisë.

 84. Akademia e Sigurisë, përfundon trajnimi i instruktorëve për krimet e lehta

 85. Akademia e Sigurisë, zhvillon analizën vjetore të vitit 2016

 86. Një delegacion i Akademisë së Kosovës për Siguri Publike viziton Akademinë e Sigurisë.

 87. Akademia e Sigurisë  merr çmimin “Institucion Model”, në Konferencën Shkencore Ndërkombëtare, të zhvilluar në Tetovë-Shkup.

 88. Drejtori i Policisë Greke dhe një delegacion i lartë, vizitojnë Akademinë e Sigurisë.

 89. Sot në dt.20.10.2016, filloi viti ri Akademik në Fakultetin e Sigurisë dhe Hetimit. 

 90. Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë së Sigurisë Drejtues i Lartë Bilbil Memaj zhvilloi një mbledhje për te shpjeguar strukturën e re të Akademisë së Sigurisë.

 91. Ceremonia e Çertifikimit të 31 kursantëve të oficerëve të  Gardës së Republikës

 92. Certifikohen 82 punonjës të Policisë së Shtetit .

 93. Përfundon kursi  ”Menaxhimi i krizave gjatë sulmeve Terroriste”.

 94. Debati i parë në gjuhën angleze midis studentëve të Grupit I të Fakultetit të Sigurisë Publike dhe studentëve të Grupit II të Fakultetit të Hetimit të Krimit..

 95. Antiterrorizmi: pedagogë të Policisë turke, trajnojnë specialistët shqiptarë të antiterrorit.

 96. Vizitë bashkëpunimi e rektorit dhe stafit të Universitetit të Tiranës në Akademinë e Sigurisë.

 97. Akademia e Sigurisë, analizon ecurinë e 2015-s .

 98. AS, kremtohet 103 vjetori i krijimit të Policisë Shqiptare.

 99. Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë së Sigurisë uron studentët me rastin e festave të fundvitit.

 100. AS, hetues të Policisë përfundojnë me sukses kursin “Hetimi i Krimeve të Lehta” .

 101. Kampionati i Futbollit në Akademinë e Sigurisë, ku Fakulteti i Hetimit të Krimit Grupi i parë  fitoi Kupën .

 102. Pamje nga procesi Mësimor në Fakultetin e Hetimit të Krimi.

 103. Moikom Zeqo dhe Ksenofon Krisafi, mes studentëve të Akademisë: “Policia e Shtetit, krenaria jonë...”

 104. Reshat Arbana dhe Luftar Paja, takim me studentët e Akademisë.

 105. Nënshkrimi i marrëveshjes së bashkëpunimi midis Universitetit të Tiranës dhe Akademisë së Policisë .