Komunikimi Virtual

Me shume Informacion Rreth Nesh?

Drejtoria e Certifikimeve dhe Shërbimeve ndaj të Tretëve


 1. Përfundon kursi IX-të për trajnimin e vazhdueshëm të drejtuesve teknik të "SHPSF-ve"

 2. Përfundon kursi XXIX-të, për trajnimin bazë të punonjësve të shërbimit në SHPSF

 3. Filloi kursi XXIX- i trajnimit bazë për punonjës të shërbimit në SHPSF

 4. Filloi kursi V-të për trajnimin e trajnerëve për mësimdhënie në QTP

 5. Përfundon kursi XXVIII për trajnimin bazë te punonjësve të shërbimit në SHPSF

 6. Filloi kursi X-të “Për aftësimin profesional të motoçiklistëve të Policisë”

 7. Përfundon kursi IV për trajnimin e vazhdueshëm të drejtuesve teknik të “SHPSF-ve”

 8. Sot, më 19.02.2019, u zhvillua Kursi III-të për trajnimin e vazhdueshëm të drejtuesve teknik të SHPSF-ve

 9. Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Drejtues Madhor Ardi Veliu, i akordon, "Certifikatën për shërbime të dalluara", Drejtorit të Akademisë së Sigurisë

 10. Përfundon kursi X-të i trajnimit “Për drejtues teknik të SHPSF-ve”
 11. Drejtori AS-së, i ftuar në rubrikën Opinion të News 24, për aplikimet e studentëve, për tu bërë pjesë e Policisë së Shtetit

 12. NJOFTIM Nga 1 shkurti hapet aplikimi për studentët që kanë përfunduar universitetin me rezultate të larta për t'u bërë pjesë e Policisë së Shtetit

 13. Përfundon kursi XXVII për trajnimin bazë të punonjësve të shërbimit të SHPSF

 14. Akademia e Sigurisë zhvilloi sot në datën 24 janar 2019, analizën vjetore të punës për vitit 2018

 15. Filloi kursi XXVII-të i trajnimit bazë të punonjësve të shërbimit të SHPSF, në datën 14.01.2019

 16. Përfundoi kursi IX-të “Për aftësimin profesional të motoçiklistëve të Policisë”

 17. Filloi kursi IV për trajnimin e trajnerëve për mësimdhënie në QTP

 18. AS, nënshkruan Marrëveshje Bashkëpunimi me Akademinë e Sigurisë, Vjenë, Austri

 19. Filloi kursi IX-të me temë: “Për aftësimin profesional të motoçiklistëve të Policisë” për 20 punonjës policie me gradë “Inspektor”

 20. Përfundon kursi XXVI për trajnimin bazë për punonjësit e SHPSF

 21. Filloi kursi XXVI i trajnimit bazë të punonjësit të Shërbimit Privat të Sigurisë Fizike

 22. Fillon kursi i parë për trajnimin e vazhdueshëm të drejtuesve teknik në Shërbimet Private të Sigurisë Fizike

 23. Përfundon kursi XXV për trajnimin bazë për punonjësit e SHPSF, në datën 5 tetor 2018

 24. Filloi kursi XXV i trajnimit bazë të punonjësve të Shërbimit Privat të Sigurisë Fizike në datën 24 Shtator 2018

 25. Përfundon kursi XXIV për trajnimin bazë të punonjësit të SHPSF

 26. Filloi Kursi VIII-të “Për aftësimin profesional të motoçiklistëve të Policisë”, ku marrin pjesë 20 punonjës Policie

 27. Filloi kursi i XXIV-të i trajnimit bazë për punonjësit të Shërbimit Privat të Sigurisë Fizike

 28. Përfundoi kursi i XXIII, për trajnimin bazë të punonjësve të SHPSF

 29. Filloi kursi i XXIII, i trajnimit bazë të punonjësve të “Shërbimit Privat të Sigurisë Fizikepër 151 pjesëmarrës

 30. AS, u zhvillua ceremonia e përurimitaktivitetit “Autoshkolla e Akademisë së Sigurisë” për dhënjen e lejeve të drejtimit të kategorisë: Am,A1,A2 dhe A, për motoçikletë.
 31. Përfundon kursi XXII-të i trajnimit bazë të punonjësit të SHPSF

 32. Përfundon Kursi VII-të “Për aftësimin profesional të motoçiklistëve të Policisë”

 33. Filloi kursi i XXII-të i trajnimit bazë të punonjësve të Shërbimit Privat të Sigurisë Fizike

 34. Përfundon kursi i XXI-të i trajnimit bazë për punonjës të SHPSF-së

 35. Filloi kursi i XXI-të i trajnimit bazë për punonjësit të Shërbimit Privat të Sigurisë Fizike
 36. Përfundoi kursi i trajnimit “Për drejtues teknik të SHPSF-ve”

 37. Filloi kursit i trajnimit “Për drejtues teknik të SHPSF-së, në datën 8 Maj 2018

 38. Filluan Kursin e VII-të “Për aftësimin profesional të motoçiklistëve të Policisë” në datë 2 Prill 2018, 18 punonjës Policie

 39. Përrfundon kursi “Për trajnerët në qendrat e trajnimit privat”

 40. Akademia e Sigurisë zhvilloi në datën 26 Prill 2018, Konferencën e II-të Shkencore Kombëtare me teme: “Dhuna ekstreme në familje dhe masat për parandalimin e reduktimin e vrasjeve për shkak të marrëdhënieve familjare"
 41. Përfundon kursi i XX-të i punonjësve të Sherbimit të SHPSF-vë

 42. Sot në datën 20 Prill 2018, përfundoi Kursi VI-të “Për aftësimin profesional të motoçiklistëve të Policisë

 43. Përfundon kursi XIX- të i trajnimit bazë për punonjësit të “Shërbimit Privat të Sigurisë Fizike

 44. Filloi kursi XIX-të i “SHPSF- së”

 45. Filloi kursi i VI-të “Për aftësimin profesional të motoçiklistëve të Policisë” për 25 punonjës Policie

 46. Viti mbarëkombëtar i Skënderbeut - Studiuesi Dritan Egro bashkëbisedoi me studentët e Akademisë së Sigurisë

 47. Tryezë diskutimi për reformimin e Akademisë së Sigurisë

 48. Përfundon me suksese kursi i V-të i motoçiklizmit

 49. Filloi kursi i V-të i motoçiklizmit

 50. “Informim dhe Privatësi”, trajnim në Akademinë e Sigurisë

 51. AS, zhvilloi konferencën e II-të shkencore “Shkencat ligjore dhe sfidat bashkëkohore të sigurisë”

 52. Përfundon kursi IV i Motoçiklizimit

 53. Kursantët e Motoçiklizmit zhvilluan praktikën  në terren

 54. Një delegacion i AS, vizitoi shkollën e policisë  në Szeged të Hungarisë

 55. NJOFTIM! Mbi fillimin e kursit të trajnimit. Kliko ketu

 56. Filloi kursi i katërt i motoçiklistëve të 23 punonjësve të Policisë së Shtetit.

 57. NJOFTIM! Mbi materielet që duhet të studiojnë knokuruesit për gradën “Komisar dhe Kryekomisar”

 58. Përfundoi kursi XVI, i trajnimit për punonjës e Shërbimit Privat të Sigurisë Fizike

 59. Ceremonia e certifikimit të 22 kursantëve të kursit të tretë të formimit të motociklistëve të Policisë së Shtetit. Kliko ketu

 60. Në datën 03.04.2017, Akademia e Sigurisë në ambientet e Aeroportit të Kuksit,  filloi kursin e tretë të trajnimit të formimit të motoçiklistëve të Policisë së Shtetit.

 61. Kursi i dytë për formimin e motociklistëve të Policisë së Shtetit në Akademine e Kosovës për Siguri PublikeKliko ketu

 62. Kursi i Motoçiklistëve të Policisë së Shtetit.Kliko ketu