Komunikimi Virtual

Me shume Informacion Rreth Nesh?

Akademia e Sigurisë

 

 1. Mbi 20 mijë studentë në Tiranë pajisen me Kartën e Studentit

 2. Njoftim Hapen aplikimet për t'u bërë pjesë e Policisë, për studentët me rezultate të larta

 3. NJOFTIM HAPEN APLIKIMET PËR SHKOLLËN BAZË TË POLICISË, PËR 500 VENDE
 4. Thirrje për Pjesëmarrje në Konferencën e V-të Ndërkombëtare me temë: “Krimi mjedisor, siguria mjedisore dhe siguria kombëtare”

 5. Përfunduan me sukses trajnimin për "Oficer të Patrullës së Përgjithshme", 38 punonjës policie

 6. Përfaqësuesi i CEPOL, Z. Frans Moorman, zhvilloi një takim informues lidhur me një trajnim rajonal që CEPOL dëshiron të bëj në Shqipëri

 7. Rektori i AS-së, merr pjesë në konferencën ndërkombëtare IDEALEST 2019, SHBA

 8. Akademia e Sigurisë (QKSH) zhvilloi Konferencën IV-të Shkencore Ndërkombëtare me teme Siguria rrugore dhe përdoruesit e rrugës në Shqipëri

 9. Drejtori i AS-së, drejtues i lartë Bilbil Memaj, viziton Akademinë e Sigurisë së Austrisë

 10. Promovohet libri Ruajtja dhe mbrojtja e kufirit shqiptar 1912 -1990”, i dr. Jorgo Qiricit

 11. Student të Akademisë Federale Gjermane të Policisë, vizituan Akademin e Sigurisë në datën 8 maj 2019

 12. Përfundon kursi XXIX-të, për trajnimin bazë të punonjësve të shërbimit në SHPSF
 13. Përfunduan trajnimin 24 punonjës të Forcave të Ndërhyrjes së Shpejtë (FNSH)

 14. Akademia e Sigurisë dhe Akademia e Kosovës për Siguri Publike, rinovojnë marrëveshjen e bashkëpunimit

 15. Filloi kursi XXIX- i trajnimit bazë për punonjës të shërbimit në SHPSF

 16. Një delegacion i lartë i FRONTEX, vizitoi Akademinë e Sigurisë në datën 16 prill 2019

 17. Filloi kursi V-të për trajnimin e trajnerëve për mësimdhënie në QTP

 18. Filloi trajnimi për formimin bazë policor ”Patrullë e Përgjithshme” me punonjësit e policisë që janë pranuar në Policinë e Shtetit nga Ish Ushtarakë të Forcave të Armatosura

 19. Filloi sot më datë 15.04.2019 kursi III-të i trajnimit të “Oficerëve të Sigurisë në Shkolla Publike”

 20. Me datë 5 prill 2019, në Akademinë e Sigurisë përfundoj trajnimi dy javor për programin "Sistem trajnimi për menaxhimin e situatave të emergjencave civile"

 21. Një delegacion i lartë i Akademisë Federale të Policisë të Vjenës, vizituan Akademinë e Sigurisë në datat 27-29 Mars 2019

 22. Përfundon kursi XXVIII për trajnimin bazë te punonjësve të shërbimit në SHPSF

 23. Sot në datën 25 mars 2019, në Akademinë e Sigurisë filloj trjanimi me temë "Sistem trajnimi për menaxhimin e situatave të emrgjencave civile"

 24. Filloi kursi X-të “Për aftësimin profesional të motoçiklistëve të Policisë”

 25. Kryeministri Edi Rama në takimin e zhvilluar në Akademinë e Sigurisë, e cila hap dyert për studentët e ekselencës

 26. Fjala e Drejtorit/Rektorit të Akademisë së Sigurisë, në ceremoninë e hapjes "Kursi i Oficerit të Policisë Kriminale" datë 4 mars 2019

 27. Përfundon kursi IV për trajnimin e vazhdueshëm të drejtuesve teknik të “SHPSF-ve”

 28. Sot, më 19.02.2019, u zhvillua Kursi III-të për trajnimin e vazhdueshëm të drejtuesve teknik të SHPSF-ve

 29. Përfundon kursi i I-rë për “Oficerët e Sigurisë në Shkolla”, të cilët përfunduan kursin një mujore të formimit

 30. Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Drejtues Madhor Ardi Veliu, i akordon, "Certifikatën për shërbime të dalluara", Drejtorit të Akademisë së Sigurisë

 31. Përfundon kursi X-të i trajnimit “Për drejtues teknik të SHPSF-ve”

 32. Drejtori AS-së, i ftuar në rubrikën Opinion të News 24, për aplikimet e studentëve, për tu bërë pjesë e Policisë së Shtetit

 33. NJOFTIM Nga 1 shkurti hapet aplikimi për studentët që kanë përfunduar universitetin me rezultate të larta për t'u bërë pjesë e Policisë së Shtetit

 34. Përfundon kursi XXVII për trajnimin bazë të punonjësve të shërbimit të SHPSF

 35. Akademia e Sigurisë zhvilloi sot në datën 24 janar 2019, analizën vjetore të punës për vitit 2018

 36. Filloi kursi XXVII-të i trajnimit bazë të punonjësve të shërbimit të SHPSF, në datën 14.01.2019
 37. Filloi sot më datë 14.01.2019 kursi I-rë i trjanimit të “Oficerëve të Sigurisë në Shkolla Publike”

 38. Sot më datë 14.01.2019, filloi kursi i trjanimit për ngritjen në gradën “Kryekomisar”

 39. Përfundoi kursi IX-të “Për aftësimin profesional të motoçiklistëve të Policisë”

 40. Filloi kursi katërt për trajnimin e trajnerëve për mësimdhënie në QTP

 41. Delegacioni AS, zhvilloi një vizitë në Gjermani dhe Poloni në datat 19-23 nëntor 2018

 42. AS, zhvilloi sot në datën 21 nëntor 2018 Konferencën e III-të Shkencore Ndërkombëtare me temë: “Krimi kompjuterik, kërcënimi kibernetik dhe siguria kombëtare

 43. Përfundoi testimi fizik për pranimin në “Kolegjin e Policisë” për Patrullë të Përgjithshme

 44. AS, nënshkruan Marrëveshje Bashkëpunimi me Akademinë e Sigurisë, Vjenë, Austri

 45. Zhvilloi punimet Konferenca e Dytë Ndërkombëtare e Akademisë së Kosovës Për Siguri Publike
 46. Vijon testimi fizik i kandidatëve për "Patrullë të Përgjithshme"

 47. AS, do të trajnoj të gjithë Oficerët e Sigurisë në Shkolla Publike Shqiptare (OSSH)

 48. Filloi kursi IX-të me temë: “Për aftësimin profesional të motoçiklistëve të Policisë” për 20 punonjës policie me gradë “Inspektor”
 49. Përfundon kursi XXVI për trajnimin bazë për punonjësit e SHPSF

 50. Në datat 23 - 25 tetor 2018 në Budva të Malit të Zi, u mbajt Konferenca Ndërkombëtare me temë “Implementimi i Trajnimit Policor në Vendet e Ballkanit Perëndimor”

 51. Filloi kursi XXVI i trajnimit bazë të punonjësit të Shërbimit Privat të Sigurisë Fizike

 52. Në periudhën 20 korrik – 20 shtator 2018, pranë Drejtorive Vendore të Policisë, u hap aplikimi për të gjithë të intersuarit për të ndjekur studimet në Kolegjin Profesional të Lartë “Kolegjin e Policisë”, në Akademinë e Sigurisë.

 53. Fillon kursi i parë për trajnimin e vazhdueshëm të drejtuesve teknik në Shërbimet Private të Sigurisë Fizike

 54. Pasioni për Policinë, 2679 aplikantë kualifikohen për t'ju nënshtruar fazave të testimit për Patrullë të Përgjithshme në Kolegjin e Policisë

 55. Përfundon kursi XXV për trajnimin bazë për punonjësit e SHPSF, në datën 5 tetor 2018

 56. Sot në datën 28 shtator 2018, ju sjellim në vemendjen tuaj kohën e mbjelljes në ambientet e Akademisë, të 740 fidaneve pemë të ndryshme

 57. Përfundon trajnimi me teme “Standardet evropiane të kërkimeve shkencore dhe publikimeve (botimeve) të tyre” i zhvilluar nga QKSH në datat 24 - 26 shtator 2018

 58. Filloi kursi XXV i trajnimit bazë të punonjësve të Shërbimit Privat të Sigurisë Fizike në datën 24 Shtator 2018

 59. Përfundon kursi XXIV për trajnimin bazë të punonjësit të SHPSF

 60. AS, u zhvillua trajnimi me temë “Përdorimi i Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit në Luftën Kundër Trafikimit të Qenieve Njerëzore”

 61. Përfundon trjanimin me teme: “Inteligjenca dhe Siguria”

 62. Filloi Kursi VIII-të “Për aftësimin profesional të motoçiklistëve të Policisë”, ku marrin pjesë 20 punonjës Policie

 63. Filloi kursi i XXIV-të i trajnimit bazë për punonjësit të Shërbimit Privat të Sigurisë Fizike
 64. Përfundon trajnimin me teme: "Procesi i Hetimit" i zhvilluar nga Lektorët e Departamentit të Antiterrorizmit të Policisë Kombëtare të Turqisë

 65. Përfundoi kursi i XXIII, për trajnimin bazë të punonjësve të SHPSF

 66. Filloi kursi i XXIII, i trajnimit bazë të punonjësve të “Shërbimit Privat të Sigurisë Fizikepër 151 pjesëmarrës

 67. AS, u zhvillua ceremonia e përurimitaktivitetit “Autoshkolla e Akademisë së Sigurisë” për dhënjen e lejeve të drejtimit të kategorisë: Am,A1,A2 dhe A, për motoçikletë.

 68. Akademia e Sigurisë dhe Shkolla e Magjistraturës nënshkruan në datën 7 korrik 2018, Memorandumin e Mirëkuptimit “Për forcimin e bashkëpunimit” te dy institucioneve

 69. Sot në datën 19 qershor 2018, në ambientet e Akademisë së Sigurisë u zhvillua ceremonia e certefikimit të kursit të II-të për “ Formimin professional i punonjësve të Policisë së Burgjeve ”
 70. Përfundon kursi XXII-të i trajnimit bazë të punonjësit të SHPSF

 71. Përfundon Kursi VII-të “Për aftësimin profesional të motoçiklistëve të Policisë”

 72. Në Akademinë e Policisë së Turqisë u mbajtë ceremonia e diplomimit të studentëve të Policisë që përfunduan me sukses programin mësimor të kësaj Akademie

 73. Në datën 8 Qershor 2018, u zhvillua mbledhja e Grupit të Përbashkët të Punës të Programit për Forcimimin e Policimit në Komunitet
 74. Përfundon kursi i XXI-të i trajnimit bazë për punonjës të SHPSF-së

 75. Në datën 18 maj 2018, në ambientet e Akademisë së Sigurisë u hap kursi i dytë për “ Formimin professional i punonjësve të Policisë së Burgjeve ”

 76. Përfundon seminari Rajonal që u zhvillua nga data 15- 17 Maj 2018, me temë ” Ndalimi i Drogës në Rrugë Interurbane ”

 77. Filloi kursi i XXI-të i trajnimit bazë për punonjësit të Shërbimit Privat të Sigurisë Fizike
 78. Përfundoi kursi i trajnimit “Për drejtues teknik të SHPSF-ve”
 79. Filloi kursit i trajnimit “Për drejtues teknik të SHPSF-së, në datën 8 Maj 2018

 80. Studentët e vitit të tretë të vitit akademik 2017 – 2018, iu nënshtruan provimit përfundimtar të Diplomës në datat 30 Prill - 1 Maj 2018

 81. Filluan Kursin e VII-të “Për aftësimin profesional të motoçiklistëve të Policisë18 punonjës Policie, në datë 2 Prill 2018

 82. Akademia e Sigurisë zhvilloi në datën 26 Prill 2018, Konferencën e II-të Shkencore Kombëtare me teme: “Dhuna ekstreme në familje dhe masat për parandalimin e reduktimin e vrasjeve për shkak të marrëdhënieve familjare"

 83. Përrfundon kursi “Për trajnerët në qendrat e trajnimit privat”

 84. Filloi Trajnimi në datën 25 Prill 2018, i shërbimit Zjarrfikës nga ekspertët më të mirë Austriak, për përballimin e emergjencave civile, për zjarrfikësit e Tiranës, Policisë s ë Shtetit si edhe urgjencave mjekësore

 85. Sot në datë 20 Prill 2018, përfundoi Kursi VI-të “Për aftësimin profesional të motoçiklistëve të Policisë

 86. Përfundon Trajnimi me temë “Krimi i Organizuar Ndërkufitar, Tiparet dhe Dimensionet e Krimit Modern”

 87. Përfundon kursi XIX- të i trajnimit bazë për punonjësit të “Shërbimit Privat të Sigurisë Fizike

 88. datën 5 Prill 2018, u zhvillua Ceremonia e dhënjes sëCertifikates për “Shërbime të Dalluara” për Zj.Fatmira Gjoni

 89. Grupin i 3-të, filloi Trajnimin në Akademinë e Sigurisë me temë “Për Formimin dhe kulifikimin e punonjësve të Policisë Bashkiake”

 90. Trajnimi me temë “Qarkullimi ndërkombëtarë i mjeteve rrugore.Marrëveshjet ndërkombëtare për trafikun rrugor”

 91. Filloi kursi XIX-të i “SHPSF- së”

 92. PAMECA V organizon Workshop nga data 03 - 05 Prill 2018

 93. Trajnim me temë “Vëzhgimi i fshehtë i personave dhe mjediseve në zonat urbane dhe ato rurale”

 94. Filloi trajnim me temë “Trajnimi i Oficerëve të Trajnimit në Terren-3”

 95. Në datën 3 Prill 2018, filloi trajnimi me teme “Kursi bazë i hetimit i SHÇBA-së”

 96. Zhvillimi i testimit me shkrim për 1385 kandidatë, për punonjës të rolit bazë

 97. Një delegacion i lartë Gjerman vizitoi Akademinë e Sigurisë në datat 13-16 Mars 2018

 98. Në Akademinë e Sigurisë trajnohen 15 Oficerët e parë të Sigurisë, pjesë e trupës mësimore pranë shkollave të mesme të Kryeqytetit

 99. “Oficerët e Sigurisë në shkolla”, Drejtori i Akademisë së Sigurisë Bilbil Memaj i ftuar në emisionin "Mirëmëngjes Shqipëri" në TVSH

 100. Filloi në datën 05.03.2018 kursi i XXVI i Kolegjit të Lartë Policor për “Patrulle të Përgjithshme”
 101. "Trajnimi i Pare Kombëtar për Eskortat e Kthimit”
 102. Në datën 05.03.2018 nisi Trajnimi me temë: “Kursi Baze i Policisë Kufitare – 2”
 103. Filloi Trajnimi ne daten 05.03.2018, me temë “Marrja dhe Shkëmbimi i Eksperiencave kombëtare dhe ndërkombëtare"
 104. Në datën 05.03.2018, nisi Trajnimi me temë: “Trajnimi i oficereve te trajnimit ne terren”
 105. "Trajnimi i Pare Kombëtar për Eskortat e Kthimit”

 106. Filloi kursi i VI-të “Për aftësimin profesional të motoçiklistëve të Policisë” për 25 punonjës Policie
 107. Përfundon trajnimi profesional për Policinë Bashkiake

 108. Profesoreshë Ann Fitzgerald zhvilloi Trajnimin me temë: “Planifikimi Strategjik për Sigurinë dhe Zhvillimin” me Drejtorët e Qarqeve dhe Drejtorive kryesore.

 109. Akademiku Moikom Zeqo dhe Prof.Dr. Pëllumb Xhufi, mbajtën një leksion të hapur para studentëve dhe pedagogëve të Akademisë së Sigurisë.

 110. Prokurori kombëtar i Antimafias dhe Antiterrorit Italian, z. Frederico Cafiero De Raho, zhvilloi një vizitë në Akademinë e Sigurisë.

 111. SELEC, zhvillon në AS një takim në kuadër të bashkëpunimit ndërkombëtar.

 112. Akademia e Sigurisë dhe Universiteti “Aleksandër Moisiu” Durrës, nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi

 113. AS, fillon për herë të parë trajnimi profesional për Policinë Bashkiake
 114. Përfunduan kursin i XI-të, 387 kursantë për“Patrullë të Përgjithshme të Policisë “

 115. Akademia e Sigurisë nënshkruan Marrëveshje Bashkëpunimi me Akademinë e Policisë të Malit të Zi

 116. Në datat 22-26 janar 2018 u zhvillua trajnimi rajonal për krimin kibernetik nga 6-të vende të rajonit

 117. Përfundon trjanimi me temë: “Kurs për mbijetesen në rrugë të punonjësit të Policisë”
 118. Viti mbarëkombëtar i Skënderbeut - Studiuesi Dritan Egro bashkëbisedoi me studentët e Akademisë së Sigurisë

 119. Java e policisë – vizitë e studentëve

 120. Nxënës nga Farka e Vogël, vizitojnë AS
 121. Tryezë diskutimi për reformimin e Akademisë së Sigurisë
 122. Përfundon me suksese kursi i V-të i motoçiklizmit
 123. Filloi kursi i pestë i motoçiklizmit
 124. Në Ambientet e Akademisë së Sigurisë, u zhvillua Projekt-Program Trajnimi për Trajnuesit, me temë: “Me Shkollat për Komunitete të Sigurta”

 125. “Informim dhe Privatësi”, trajnim në Akademinë e Sigurisë
 126. AS, zhvilloi Konferencën e II-të Shkencore Nderkombetare “Shkencat ligjore dhe sfidat bashkëkohore të sigurisë”
 127. Një delegacion i Mbretërisë së Hollandës, vizitoi Akademinë e Sigurisë

 128. AS, nënshkruan “Memorandum Mirëkuptimi” me Akademinë e Estonisë

 129. Certifikohen trajnerët kombëtarë për zbulimin e dokumentave false

 130. Përfundon kursi IV i Motoçiklizimit

 131. Një delegacion i AS, vizitoi shkollën e policisë  në Szeged të Hungarisë

 132. Kursantët e Motoçiklizmit zhvilluan praktikën  në terren
 133. Drejtori i Shoqatës Ndërkombëtare Rinore IYF, vizitoi sot Akademinë e Sigurisë.
 134. Trajnim me teme: “Standardet evropiane të kërkimeve shkencore dhe publikimeve (botimeve) të tyre “ i cili u realizua nga QKSH.

 135. Filloi kursi i katërt i motoçiklistëve të 23 punonjësve të Policisë së Shtetit.
 136. Një ekip i Akademisë së Sigurisë vizitoi Akademinë e Shkencave të Sigurisë së Estonisë

 137. Shkolla 9-vjecare “Jeronim De Rada” ka vizituar sot Akademin e Sigurisë

 138. Një ekip i Akademisë së Shkencave të Sigurisë të Estonisë vizitoi Akademinë e Sigurisë.

 139. Përfundoi kursi i plotë për 38, specialistë të Policisë Shkencore si “Ekspert Kriminalist”

 140. Në ambientet e Akademisë së Sigurisë u zhvillua ceremonia e përfundimit të trajnimit me Lektore /Instruktorë Anglez.

 141. AS, u zhvillua ceremona përkujtimore në kuadër të 5 Majit ”Ditës së Dëshmorëve të Atdheut”.

 142. Ceremonia e Certifikimit të punonjësve të Policisë që përfunduan kursin e trajnimit për gradën “Nënkomisar”

 143. Zhvilloi me sukses punimet, konferenca shkencore kombëtare e Akademisë së Sigurisë, “Depresioni dhe Vetëvrasja”

 144. Një Delegacion i nivelit të Lartë të Bashkimit Europian vizitoi Akademine e Sigurisë

 145. Firmoset marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet Akademisë së Sigurisë dhe Akademisë së Forcave të Armatosura

 146. Filloi kursi i XI, për Patrullë të Përgjithshme për 418 kursantë, në Kolegjin Profesional të Lartë ”Kolegji i Policisë”

 147. Një delegacion i lartë i i EUROPOL-it, vizitoi Akademinë e Sigurisë

 148. Filloi seminari me temë: "Lufta kundër trafikimit të qenieve njerëzore" me ekspertë të Policisë Italiane

 149. Filloi kursi i trajnimit me temë “Lufta kundër trafikimit të qenieve njerëzore"

 150. Ceremonia përkujtimore e 1-vjetorit të vdekjes të Dr. Sofokli Duka

 151. Studentët e Fakuletit të New York, vizituan Akademinë e Sigurisë.

 152. Akademia e Sigurisë, përfundon trajnimi i instruktorëve për krimet e lehta

 153. Akademia e Sigurisë, zhvillon analizën vjetore të vitit 2016

 154. Takimi i Koordinatorëve Kombëtarë të Agjencisë Europiane për Trajnimin e Forcave të Zbatimit të Ligjit (CEPOL).

 155. Një delegacion i Akademisë së Kosovës për Siguri Publike viziton Akademinë e Sigurisë

 156. Mentorimi - UN Woman dhe DCAF trajnojnë oficeret e Policisë së Shtetit

 157. AS, zhvillohet seminari mbi zbulimin e krimeve transnacionale

 158. Akademia e Sigurisë  merr çmimin “Institucion Model”, në Konferencën Shkencore Ndërkombëtare, të zhvilluar në Tetovë-Shkup.

 159. Drejtori i Policisë Greke dhe një delegacion i lartë, vizitojnë Akademinë e Sigurisë

 160. Konferenca e I-rë Shkencore Ndërkombëtare e Akademisë së Sigurisë me temë: "Kontributi në sigurinë publike nëpërmjet arsimimit".

 161. Ceremonia e promovimit të librit të autorit Dr. Bilbil MEMAJ “Lidershipi në policinë e shtetit - rasti i Shqipërisë”në Akademinë e Kosovës  për Siguri Publike.

 162. Sot në dt.20.10.2016, filloi viti ri Akademik në Fakultetin e Sigurisë dhe Hetimit 

 163. Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë së Sigurisë Drejtues i Lartë Bilbil Memaj zhvilloi një mbledhje për te shpjeguar strukturën e re të Akademisë së Sigurisë.

 164. Aktiviteti i zhvilluar në ambientet e Akademinë së Sigurisë me Akademinë Marubi

 165. Kryqi i Kuq Shqiptar  zhvilloi  fushatën e ndërgjegjësimit për dhurimin vullnetar të gjakut në ambientet e Akademisë së Sigurisë

 166. Akademinë e Sigurisë  zhvilloi Trajnimin me temë : “Standardet evropiane të kërkimeve shkencore dhe botimeve të tyre”

 167. Takimi i shefit të misionit Interforza  Z. Giovanni Conti dhe drejtorit të përgjithshëm të Akademisë së Sigurisë drejtues i lartë Z.Bilbil Memaj

 168. Testimi me shkrim për 798 aplikantët për të ndjekur studimet Bachelor në Akademinë e Sigurisë

 169. Akademia e Sigurisë merr pjesë në aktivitetin “Ditë e hapur me Policinë e Shtetit

 170. Ceremonia e Çertifikimit të 31 kursantëve të oficerëve të  Gardës së Republikës

 171. Shefi i Pameca IV Z. Giorgio Butini,  i dorëzoi  Drejtuesit të Lartë  Bilbil Memaj,  Drejtor i Përgjithshëm i Akademisë së Sigurisë, Emblemen e PAMECA IV

 172. Ceremonia e vleresimit nga misioni  ICITAP

 173. Certifikohen 82 punonjës të Policisë së Shtetit 

 174. Drejtori i përgjithshëm i Akademisë së Sigurisë, pjesëmarrës në konferencën ndërkombëtare të IADLEST, në SHBA

 175. Panairi  “Ditë e Hapur me Policinë e Shtetit”

 176. Përfundon kursi  ”Menaxhimi i krizave gjatë sulmeve Terroriste”

 177. Filloi kursi ”Menaxhimi i krizave gjatë sulmeve Terroriste” me Lektorët Turqë

 178. Ministri i Punëve të Brendshme Z.Saimir Tahiri, me kadetët e Akademisë: Policia, e sulmuar nga ata që nuk duan drejtësi

 179. Ceremoni përkujtimore në kuadër të 5 Majit ”Ditës së dëshmorëve të Atdheut”

 180. Vizita e Ambasadorit të Zvicrës në Akademinë e Sigurisë, Sh.T.Z Christoph GRAF, i shoqëruar nga themeluesi i Qendrës së Urgjencës “ERA” z. Christian VÖGELI

 181. Akademia e Sigurisë hapi dyert për shkollat e mesme të Kryeqytetit nga data 16 Prill deri më 5 Maj 2016.                     Shkolla “Asim Vokshi Kliko ketu    Shkolla "Andon Zako Cajupi” Kliko ketu  Shkolla "Eqrem Çabej” Kliko ketu

 182. Debati i parë në gjuhën angleze midis studentëve të Grupit I të Fakultetit të Sigurisë Publike dhe studentëve të Grupit II të Fakultetit të Hetimit të Krimit

 183. Më datën 14 Prill, në Sallën e Kinemasë së Akademisë së Sigurisë u organizua takimi për promovimin e librit                                “Itali – Shqipëri”

 184. AS, fillon trajnimi i OSBE-së për krimet e urrjejtjes

 185. Antiterrorizmi: pedagogë të Policisë turke, trajnojnë specialistët shqiptarë të antiterrorit

 186. Nxënësit e “Turgut Ozal” vizitojnë Akademinë e Sigurisë

 187. Vizitë bashkëpunimi e rektorit dhe stafit të Universitetit të Tiranës në Akademinë e Sigurisë

 188. Akademia e Sigurisë, analizon ecurinë e 2015-s

 189. AS, kremtohet 103 vjetori i krijimit të Policisë Shqiptare

 190. Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë së Sigurisë uron studentët me rastin e festave të fundvitit

 191. Certifikimi - mbyllet me sukses Kursi Bazë i Kufirit dhe Emigracionit

 192. AS, hetues të Policisë përfundojnë me sukses kursin “Hetimi i Krimeve të Lehta” 

 193. Moikom Zeqo dhe Ksenofon Krisafi, mes studentëve të Akademisë: “Policia e Shtetit, krenaria jonë...”

 194. Prezantohet Kodi Etik i Policisë së Shtetit

 195. Vizita e Delegacionit Serbë në Akademinë e Sigurisë

 196. Akademia e Sigurisë është nënshkruese e Kartës Europiane

 197. Reshat Arbana dhe Luftar Paja, takim me studentët e Akademisë

 198. Vizita e Kryetarit të Parlamentit Evropian në Akademinë e Sigurisë

 199. Nënshkrimi i marrëveshjes së bashkëpunimi midis Universitetit të Tiranës dhe Akademisë së Policisë