Komunikimi Virtual

Me shume Informacion Rreth Nesh?

Drejtoria e Certifikimeve dhe Shërbimeve ndaj të Tretëve


 1. Përfundon kursi XXIX-të, për trajnimin bazë të punonjësve të shërbimit në SHPSF

 2. Filloi kursi XXIX- i trajnimit bazë për punonjës të shërbimit në SHPSF

 3. Filloi kursi V-të për trajnimin e trajnerëve për mësimdhënie në QTP

 4. Përfundon kursi XXVIII për trajnimin bazë te punonjësve të shërbimit në SHPSF

 5. Filloi kursi X-të “Për aftësimin profesional të motoçiklistëve të Policisë”

 6. Përfundon kursi IV për trajnimin e vazhdueshëm të drejtuesve teknik të “SHPSF-ve”

 7. Sot, më 19.02.2019, u zhvillua Kursi III-të për trajnimin e vazhdueshëm të drejtuesve teknik të SHPSF-ve

 8. Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Drejtues Madhor Ardi Veliu, i akordon, "Certifikatën për shërbime të dalluara", Drejtorit të Akademisë së Sigurisë

 9. Përfundon kursi X-të i trajnimit “Për drejtues teknik të SHPSF-ve”
 10. Drejtori AS-së, i ftuar në rubrikën Opinion të News 24, për aplikimet e studentëve, për tu bërë pjesë e Policisë së Shtetit

 11. NJOFTIM Nga 1 shkurti hapet aplikimi për studentët që kanë përfunduar universitetin me rezultate të larta për t'u bërë pjesë e Policisë së Shtetit

 12. Përfundon kursi XXVII për trajnimin bazë të punonjësve të shërbimit të SHPSF

 13. Akademia e Sigurisë zhvilloi sot në datën 24 janar 2019, analizën vjetore të punës për vitit 2018

 14. Filloi kursi XXVII-të i trajnimit bazë të punonjësve të shërbimit të SHPSF, në datën 14.01.2019

 15. Përfundoi kursi IX-të “Për aftësimin profesional të motoçiklistëve të Policisë”

 16. Filloi kursi IV për trajnimin e trajnerëve për mësimdhënie në QTP

 17. AS, nënshkruan Marrëveshje Bashkëpunimi me Akademinë e Sigurisë, Vjenë, Austri

 18. Filloi kursi IX-të me temë: “Për aftësimin profesional të motoçiklistëve të Policisë” për 20 punonjës policie me gradë “Inspektor”

 19. Përfundon kursi XXVI për trajnimin bazë për punonjësit e SHPSF

 20. Filloi kursi XXVI i trajnimit bazë të punonjësit të Shërbimit Privat të Sigurisë Fizike

 21. Fillon kursi i parë për trajnimin e vazhdueshëm të drejtuesve teknik në Shërbimet Private të Sigurisë Fizike

 22. Përfundon kursi XXV për trajnimin bazë për punonjësit e SHPSF, në datën 5 tetor 2018

 23. Filloi kursi XXV i trajnimit bazë të punonjësve të Shërbimit Privat të Sigurisë Fizike në datën 24 Shtator 2018

 24. Përfundon kursi XXIV për trajnimin bazë të punonjësit të SHPSF

 25. Filloi Kursi VIII-të “Për aftësimin profesional të motoçiklistëve të Policisë”, ku marrin pjesë 20 punonjës Policie

 26. Filloi kursi i XXIV-të i trajnimit bazë për punonjësit të Shërbimit Privat të Sigurisë Fizike

 27. Përfundoi kursi i XXIII, për trajnimin bazë të punonjësve të SHPSF

 28. Filloi kursi i XXIII, i trajnimit bazë të punonjësve të “Shërbimit Privat të Sigurisë Fizikepër 151 pjesëmarrës

 29. AS, u zhvillua ceremonia e përurimitaktivitetit “Autoshkolla e Akademisë së Sigurisë” për dhënjen e lejeve të drejtimit të kategorisë: Am,A1,A2 dhe A, për motoçikletë.
 30. Përfundon kursi XXII-të i trajnimit bazë të punonjësit të SHPSF

 31. Përfundon Kursi VII-të “Për aftësimin profesional të motoçiklistëve të Policisë”

 32. Filloi kursi i XXII-të i trajnimit bazë të punonjësve të Shërbimit Privat të Sigurisë Fizike

 33. Përfundon kursi i XXI-të i trajnimit bazë për punonjës të SHPSF-së

 34. Filloi kursi i XXI-të i trajnimit bazë për punonjësit të Shërbimit Privat të Sigurisë Fizike
 35. Përfundoi kursi i trajnimit “Për drejtues teknik të SHPSF-ve”

 36. Filloi kursit i trajnimit “Për drejtues teknik të SHPSF-së, në datën 8 Maj 2018

 37. Filluan Kursin e VII-të “Për aftësimin profesional të motoçiklistëve të Policisë” në datë 2 Prill 2018, 18 punonjës Policie

 38. Përrfundon kursi “Për trajnerët në qendrat e trajnimit privat”

 39. Akademia e Sigurisë zhvilloi në datën 26 Prill 2018, Konferencën e II-të Shkencore Kombëtare me teme: “Dhuna ekstreme në familje dhe masat për parandalimin e reduktimin e vrasjeve për shkak të marrëdhënieve familjare"
 40. Përfundon kursi i XX-të i punonjësve të Sherbimit të SHPSF-vë

 41. Sot në datën 20 Prill 2018, përfundoi Kursi VI-të “Për aftësimin profesional të motoçiklistëve të Policisë

 42. Përfundon kursi XIX- të i trajnimit bazë për punonjësit të “Shërbimit Privat të Sigurisë Fizike

 43. Filloi kursi XIX-të i “SHPSF- së”

 44. Filloi kursi i VI-të “Për aftësimin profesional të motoçiklistëve të Policisë” për 25 punonjës Policie

 45. Viti mbarëkombëtar i Skënderbeut - Studiuesi Dritan Egro bashkëbisedoi me studentët e Akademisë së Sigurisë

 46. Tryezë diskutimi për reformimin e Akademisë së Sigurisë

 47. Përfundon me suksese kursi i V-të i motoçiklizmit

 48. Filloi kursi i V-të i motoçiklizmit

 49. “Informim dhe Privatësi”, trajnim në Akademinë e Sigurisë

 50. AS, zhvilloi konferencën e II-të shkencore “Shkencat ligjore dhe sfidat bashkëkohore të sigurisë”

 51. Përfundon kursi IV i Motoçiklizimit

 52. Kursantët e Motoçiklizmit zhvilluan praktikën  në terren

 53. Një delegacion i AS, vizitoi shkollën e policisë  në Szeged të Hungarisë

 54. NJOFTIM! Mbi fillimin e kursit të trajnimit. Kliko ketu

 55. Filloi kursi i katërt i motoçiklistëve të 23 punonjësve të Policisë së Shtetit.

 56. NJOFTIM! Mbi materielet që duhet të studiojnë knokuruesit për gradën “Komisar dhe Kryekomisar”

 57. Përfundoi kursi XVI, i trajnimit për punonjës e Shërbimit Privat të Sigurisë Fizike

 58. Ceremonia e certifikimit të 22 kursantëve të kursit të tretë të formimit të motociklistëve të Policisë së Shtetit. Kliko ketu

 59. Në datën 03.04.2017, Akademia e Sigurisë në ambientet e Aeroportit të Kuksit,  filloi kursin e tretë të trajnimit të formimit të motoçiklistëve të Policisë së Shtetit.

 60. Kursi i dytë për formimin e motociklistëve të Policisë së Shtetit në Akademine e Kosovës për Siguri PublikeKliko ketu

 61. Kursi i Motoçiklistëve të Policisë së Shtetit.Kliko ketu