Xpert Slider

AS, organizon konferencen e IV-te NDerkombetare

Konferenca me teme: "Siguria rrugore dhe përdoruesit e rrugës në Shqipëri", u zhvillua ne datën 23 maj 2019.

Drejtori i AS, viziton Akademine e Sigurise se Austrise

Drejtori i AS-së, drejtues i lartë Bilbil Memaj, viziton Akademinë e Sigurisë së Austrisë ne data 13-16 maj 2019

AS, rinovon marreveshjen e bashkepunimit me Akademin e Kosoves per Siguri Publike

Nje delegacion i larte i FRONTEX,vizitoi AS,ne dt.16 prill 2019

 

Trajnim per "Ish Ushtarake te Forcave te Armatosura"

Sot me dt.15.04.2019, filloi trajnimi për formimin bazë policor "Patrullë e Përgjithshme” me punonjësit e policisë që janë pranuar në Policinë e Shtetit nga Ish Ushtarakë të Forcave të Armatosura

perfundon trajnimi dy javor

Me datë 5 prill 2019, në Akademinë e Sigurisë përfundoj trajnimi dy javor për programin "Sistem trajnimi për menaxhimin e situatave të emergjencave civile"

Komunikimi Virtual

Me shume Informacion Rreth Nesh?

Kursantët

"Kolegji i Policisë": Përgjegjëse për përgatitjen e punonjësve të Policisë.

Me Teper

Studentët

Studenti është kandidati që ka plotësuar kriteret e pranimit.

Me Teper

 

Trajnime & Kualifikime

Trajnime të Specializuara dhe të Avancuara

Me Teper

Ciklet & Programet e Studimit

Në AS zhvillohen programe të akredituara të studimeve për të tre ciklet e studimit në fushën e policimit, rendit dhe sigurisë publike.  Me Teper

Bashkepunimi me Partneret

Akademia disponon të gjitha kapacitetet për të nënshkruar marrëveshjet e bashkëpunimit për trajnime dhe kualifikime ndaj agjencive të zbatimit të ligjit .  Me Teper

Multimedia

 

 

 

Fakulteti i Sigurisë dhe Hetimit

 

 1. Fakulteti i Sigurisë dhe Hetimit, zhvillon konferencën shkencore Kombëtare për “Rendin sigurinë, komunitetin”

 2. Drejtori i ICITAP, z. Steve Bennett, zhvilloi një takim me studentët e kursit universitar "Specialist Hetim Krimi"

 3. Një delegacion i lartë i FRONTEX, vizitoi Akademinë e Sigurisë në datën 16 prill 2019

 4. Leksion i hapur në Akademinë e Sigurisë nga Ministrja e Drejtësisë!

 5. Një delegacion i lartë i Akademisë Federale të Policisë të Vjenës, vizituan Akademinë e Sigurisë në datat 27-29 Mars 2019
 6. Kryeministri Edi Rama në takimin e zhvilluar në Akademinë e Sigurisë, e cila hap dyert për studentët e ekselencës
 7. Fjala e Drejtorit/Rektorit të Akademisë së Sigurisë, në ceremoninë e hapjes "Kursi i Oficerit të Policisë Kriminale" datë 4 mars 2019
 8. Drejtori AS-së, i ftuar në rubrikën Opinion të News 24, për aplikimet e studentëve, për tu bërë pjesë e Policisë së Shtetit

 9. NJOFTIM Nga 1 shkurti hapet aplikimi për studentët që kanë përfunduar universitetin me rezultate të larta për t'u bërë pjesë e Policisë së Shtetit

 10. Akademia e Sigurisë zhvilloi sot në datën 24 janar 2019, analizën vjetore të punës për vitit 2018

 11. Sot më datë 14.01.2019, filloi kursi i trjanimit për ngritjen në gradën “Kryekomisar”

 12. Konferencë shkencore kombëtare me temë: “Drejtësia shqiptare – mes vlerave të traditës, meritës së ndryshimeve dhe largpamësisë së ligjit dhe shoqërisë”

 13. Filloi kursi katërt për trajnimin e trajnerëve për mësimdhënie në QTP

 14. Delegacioni AS, zhvilloi një vizitë në Gjermani dhe Poloni në datat 19-23 nëntor 2018

 15. AS, nënshkruan Marrëveshje Bashkëpunimi me Akademinë e Sigurisë, Vjenë, Austri

 16. Europol dhe BKA në datat 06 – 09 nëntor 2018, organizuan trajnimin me temë: "Krimi i rëndë dhe i organizuar, me fokus vjedhjen e banesave"

 17. Në datat 23 - 25 tetor 2018 në Budva të Malit të Zi, u mbajt Konferenca Ndërkombëtare me temë “Implementimi i Trajnimit Policor në Vendet e Ballkanit Perëndimor”

 18. Në datat 22 - 25 tetor 2018, u organizua trajnimi "Trajno trajnerët, për temat e policimit në komunitet", pjesë e programit Shqiptar- Suedez

 19. Trajno trajnerët për Hetimin e krimeve seksuale

 20. NJOFTIM. Një ndryshim në Urdhrin Nr.869 datë 12.09.2018 “Për fillimin e studimeve të Ciklit të parë “BACHELOR” në Akademinë e Sigurisë, për vitin Akademik 2018-2019.Kliko këtu

 21. Përfundon trajnimi me teme “Standardet evropiane të kërkimeve shkencore dhe publikimeve (botimeve) të tyre” i zhvilluar nga QKSH në datat 24 - 26 shtator 2018

 22. PAMECA V zhvilloi në datat 19–20 Shtator 2018, Konferencën e hapur me teme: “Komunikimet Publike dhe Mediatike”

 23. AS, u zhvillua trajnimi me temë “Përdorimi i Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit në Luftën Kundër Trafikimit të Qenieve Njerëzore”

 24. Përfundon trajnimin me teme: "Procesi i Hetimit" i zhvilluar nga Lektorët e Departamentit të Antiterrorizmit të Policisë Kombëtare të Turqisë
 25. NJOFTIM Mbi “Zhvillimin e Sezonit të Vjeshtës të Povimeve në Fakultetin e Sigurisë dhe Hetimit"

 26. Akademia e Sigurisë dhe Shkolla e Magjistraturës nënshkruan në datën 7 korrik 2018, Memorandumin e Mirëkuptimit “Për forcimin e bashkëpunimit” te dy institucioneve
 27. NJOFTIM Mbi Zhvillimin e Sezonit të Dytë të Provimeve në Fakultetin e Sigurisë dhe Hetimit

 28. Eksperti për Krimin e Organizuar i PAMECA V, zhvilloi në datën 6 qershor 2018, Trajnimin me teme: Procesi hetimor dhe metodat pro - aktive hetimore për të luftuar krimin e organizuar

 29. Fakulteti i Sigurisë dhe Hetimit, mesazhe për diskriminimin ndaj "LGBTI”

 30. Datë 28 Maj 2018 u zhvillua konferenca përmbyllëse me temë: “Rritja e efektivitetit të sistemit shqiptar për mbrojtjen e të drejtave të njeriut dhe antidiskriminimit

 31. NJOFTIM Mbi zhvillimin e sezonit të pjesshem te provimeve që do të zhvillohen në Fakultetin e Sigurisë dhe Hetimit nga data 21 – 30 Maj 2018. Kliko këtu
 32. Në datën 16 maj 2018 u organizua trajnimi me temë: “Teknikat proaktive hetimore”

 33. Konferencë përmbyllëse me temë: "Rritja e efektshmërisë të sistemit të drejtësisë penale. Hetimi i suksesshëm dhe parandalimi efektiv i krimeve të urrejtjes homofobike dhe transfobike"

 34. Studentët e vitit të tretë të vitit akademik 2017 – 2018,  iu nënshtruan provimit përfundimtar të Diplomës në datat 30 Prill - 1 Maj 2018

 35. Akademia e Sigurisë zhvilloi në datën 26 Prill 2018, Konferencën e II-të Shkencore Kombëtare me teme: “Dhuna ekstreme në familje dhe masat për parandalimin e reduktimin e vrasjeve për shkak të marrëdhënieve familjare"

 36. NJOFTIM mbi zhvillimin e sezonit të riprovimeve, 2017 – 2018 nga data 23- 28 Prill 2018, të Studentëve “Bachelor” 2015 - 2018

 37. NJOFTIM Pyetjet Formuese për Mbrojtjen e Diplomës me studentët e vitit të Tretë në Fakultetin e Sigurisë dhe Hetimit. Kliko këtu

 38. Trajnim me temë “Vëzhgimi i fshehtë i personave dhe mjediseve në zonat urbane dhe ato rurale”

 39. PAMECA V organizon Workshop nga data 03 - 05 Prill 2018

 40. NJOFTIM Mbi zhvillimin e Praktikës Mësimore të Studentëve të vitit të Tretë, te cilët vazhdojnë studimet në Akademinë e Sigurisë. Kliko ketu

 41. NJOFTIM Një ndryshim në Urdhërin Nr.77 datë 19.02.2018 mbi ndryshimin e orareve dhe datave të zhvillimit të provimeve në Fakultet. Kliko këtu

 42. Delegacioni i Universitetit Policor të Munster viziton Fakultetin e Sigurisë dhe Hetimit

 43. Konferencë në Londër me temë " Metodologjia e regjistrimit të Krimeve për shkak të Urrejtjes"

 44. Profesoreshë Ann Fitzgerald zhvilloi Trajnimin me temë: “Planifikimi Strategjik për Sigurinë dhe Zhvillimin” me Drejtorët e Qarqeve dhe Drejtorive kryesore

 45. Akademiku Moikom Zeqo dhe Prof.Dr. Pëllumb Xhufi, mbajtën një leksion të hapur para studentëve dhe pedagogëve të Akademisë së Sigurisë

 46. Prokurori kombëtar i Antimafias dhe Antiterrorit Italian, z. Frederico Cafiero De Raho, zhvilloi një vizitë në Akademinë e Sigurisë

 47. SELEC, zhvillon në AS një takim në kuadër të bashkëpunimit ndërkombëtar

 48. Akademia e Sigurisë dhe Universiteti “Aleksandër Moisiu” Durrës, nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi

 49. AS, fillon për herë të parë trajnimi profesional për Policinë Bashkiake
 50. Leksion i hapur nga Dekani i Fakultetit të Drejtësisë në Fakultetin e Sigurise dhe Hetimit

 51. Viti mbarëkombëtar i Skënderbeut - Studiuesi Dritan Egro bashkëbisedoi me studentët e Akademisë së Sigurisë
 52. Tryezë diskutimi për reformimin e Akademisë së Sigurisë
 53. OBDAT-i, zhvilloi trajnimin me stafin mësimdhënës të Fakultetit të Sigurisë dhe Sigurisë

 54. Akademia e Inteligjencës Turke, zhvilloi Trajnimin me temë, "Kursi i Metodave parandaluese dhe procesi i radikalizimit që çon ne Terrorizëm".

 55. Në datën 11.12.2017 , u organizua trajnimi me temë: "Ofrimi i shërbimeve të specializuara për fëmijët në situata rruge, fëmijët viktima të abuzimit seksual, shfrytëzimit dhe trafikimit."

 56. Në datën 1 Dhjetor 2017, UNICEF, organizoi takimin për “Mbrojtjen e të drejtave të fëmijëve”

 57. Këshilli i Evropës në datat, 20-21 Nëntor 2017 zhvilloi trajnimin me temë: "Të trajnojmë trajnerët, Antidiskriminimi dhe mbrojtja e të drejtave të njeriut"

 58. “Informim dhe Privatësi”, trajnim në Akademinë e Sigurisë
 59. AS, zhvilloi konferencën e II-të shkencore “Shkencat ligjore dhe sfidat bashkëkohore të sigurisë”
 60. Një delegacion i Mbretërisë së Hollandës, vizitoi Akademinë e Sigurisë

 61. Një delegacion i vendit të Estonisë, vizitoi Akademinë e Sigurisë

 62. Certifikohen trajnerët kombëtarë për zbulimin e dokumentave false
 63. Një delegacion i AS, vizitoi shkollën e policisë  në Szeged të Hungarisë
 64. Trajnim me teme: “Standardet evropiane të kërkimeve shkencore dhe publikimeve (botimeve) të tyre “ i cili u realizua nga QKSH
 65. Një ekip i Akademisë së Shkencave të Sigurisë të Estonisë vizitoi Akademinë e Sigurisë.
 66. Përfundoi kursi i plotë për 38, specialistë të Policisë Shkencore si “Ekspert Kriminalist”
 67. Në ambientet e Akademisë së Sigurisë u zhvillua ceremonia e përfundimit të trajnimit me Lektore /Instruktorë Anglez.

 68. AS, u zhvillua ceremona përkujtimore në kuadër të 5 Majit ”Ditës së Dëshmorëve të Atdheut”.
 69. Ceremonia e Certifikimit të punonjësve të Policisë që përfunduan kursin e trajnimit për gradën “Nënkomisar”

 70. Zhvilloi me sukses punimet, konferenca shkencore kombëtare e Akademisë së Sigurisë, “Depresioni dhe Vetëvrasja”
 71. Një Delegacion i nivelit të Lartë të Bashkimit Europian vizitoi Akademine e Sigurisë
 72. Firmoset marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet Akademisë së Sigurisë dhe Akademisë së Forcave të Armatosura

 73. Një delegacion i lartë i i EUROPOL-it, vizitoi Akademinë e Sigurisë
 74. Filloi seminari me temë: "Lufta kundër trafikimit të qenieve njerëzore" me ekspertë të Policisë Italiane
 75. Filloi kursi i trajnimit me temë “Lufta kundër trafikimit të qenieve njerëzore"
 76. Ceremonia përkujtimore e 1-vjetorit të vdekjes të Dr. Sofokli Duka
 77. Studentët e Fakultetit të New York, vizituan Akademinë e Sigurisë.

 78. Akademia e Sigurisë, përfundon trajnimi i instruktorëve për krimet e lehta

 79. Akademia e Sigurisë, zhvillon analizën vjetore të vitit 2016

 80. Një delegacion i Akademisë së Kosovës për Siguri Publike viziton Akademinë e Sigurisë.

 81. Akademia e Sigurisë  merr çmimin “Institucion Model”, në Konferencën Shkencore Ndërkombëtare, të zhvilluar në Tetovë-Shkup.

 82. Drejtori i Policisë Greke dhe një delegacion i lartë, vizitojnë Akademinë e Sigurisë.

 83. Sot në dt.20.10.2016, filloi viti ri Akademik në Fakultetin e Sigurisë dhe Hetimit. 

 84. Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë së Sigurisë Drejtues i Lartë Bilbil Memaj zhvilloi një mbledhje për te shpjeguar strukturën e re të Akademisë së Sigurisë.

 85. Ceremonia e Çertifikimit të 31 kursantëve të oficerëve të  Gardës së Republikës

 86. Certifikohen 82 punonjës të Policisë së Shtetit .

 87. Përfundon kursi  ”Menaxhimi i krizave gjatë sulmeve Terroriste”.

 88. Debati i parë në gjuhën angleze midis studentëve të Grupit I të Fakultetit të Sigurisë Publike dhe studentëve të Grupit II të Fakultetit të Hetimit të Krimit..

 89. Antiterrorizmi: pedagogë të Policisë turke, trajnojnë specialistët shqiptarë të antiterrorit.

 90. Vizitë bashkëpunimi e rektorit dhe stafit të Universitetit të Tiranës në Akademinë e Sigurisë.

 91. Akademia e Sigurisë, analizon ecurinë e 2015-s .

 92. AS, kremtohet 103 vjetori i krijimit të Policisë Shqiptare.

 93. Drejtori i Përgjithshëm i Akademisë së Sigurisë uron studentët me rastin e festave të fundvitit.

 94. AS, hetues të Policisë përfundojnë me sukses kursin “Hetimi i Krimeve të Lehta” .

 95. Kampionati i Futbollit në Akademinë e Sigurisë, ku Fakulteti i Hetimit të Krimit Grupi i parë  fitoi Kupën .

 96. Pamje nga procesi Mësimor në Fakultetin e Hetimit të Krimi.

 97. Moikom Zeqo dhe Ksenofon Krisafi, mes studentëve të Akademisë: “Policia e Shtetit, krenaria jonë...”

 98. Reshat Arbana dhe Luftar Paja, takim me studentët e Akademisë.

 99. Nënshkrimi i marrëveshjes së bashkëpunimi midis Universitetit të Tiranës dhe Akademisë së Policisë .