Berat – Edukojmë fëmijët e shkollës fillore “Ylli i Mëngjesit”, me rregullat e qarkullimit rrugor

Një ditë e veçantë me nxënësit e klasave fillore të shkollës “Ylli i Mëngjesit”.

Ditën e sotme u zhvillua një aktivitet me nxënësit e klasave fillore të shkollës “Ylli i Mëngjesit”, për edukimin e tyre për sjelljen në rrugë, kujdesin që duhet treguar në semafor dhe respektimin e vijave të bardha.

Si pedalues, këmbësorë apo si shoferë në të ardhmen, duhet që fëmijët të njihen sa më mirë me rregullat dhe sinjalistikën rrugore.

Edukojmë fëmijët përmes argëtimit, për të qenë qytetarë të përgjegjshëm në rrugë dhe drejtues mjetesh më të vetëdijshëm kur të rriten.

#ShëndetiDheJetaJuajPrioritetiYnë