Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit akordon “Certifikatë për Shërbime të Dalluara” dhe “Certifikatë Karriere” për 29 drejtues dhe punonjës të Policisë së Shtetit, me rastin e 108-vjetorit të Policisë

108 vjet Polici e Shtetit Në kuadër të 108-vjetorit të Policisë së Shtetit, Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit Ardi Veliu ka akorduar

Read more

Port Durrës – Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Ardi Veliu, së bashku me Drejtorin e Përgjithshëm të Doganave, Genti Gazheli, pasditen e sotme kanë inspektuar portin e Durrësit

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Ardi Veliu, së bashku me Drejtorin e Përgjithshëm të Doganave, Genti Gazheli, pasditen e sotme kanë inspektuar

Read more

Veliu dhe Gabrielli nënshkruajnë deklaratën e mirëkuptimit ndërmjet Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë së Shtetit të Republikës së Shqipërisë dhe Departamentit të Sigurisë Publike të Policisë italiane

Veliu dhe Gabrielli nënshkruajnë deklaratën e mirëkuptimit ndërmjet Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë së Shtetit të Republikës së Shqipërisë dhe Departamentit të Sigurisë Publike

Read more

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit i akordon “Certifikatë për Shërbime të dalluara”, Oficerit Ndërlidhës të vendeve të BENELUX, me rastin e përfundimit të misionit të tij në Shqipëri

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit i akordon “Certifikatë për Shërbime të dalluara”, Oficerit Ndërlidhës të vendeve të BENELUX, me rastin e përfundimit

Read more