Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit Ardi Veliu i akordon certifikatë “Për shërbime të dalluara” znj. Indra Briska, punonjëse e Agjencisë Evropiane të Rojës Kufitare dhe Bregdetare.

Gjatë mesditës së sotme, Ministri i Brendshëm Sander Lleshaj dhe Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit Ardi Veliu, me rastin 1-vjetorit të nisjes

Read more