Kolegji i Policisë në Akademinë e Sigurisë, një mundësi e mirë për gjithë maturantët që mbarojnë shkollën e mesme ose e kanë mbaruar më parë, që të konkurrojnë për t’u bërë pjesë e Policisë së Shtetit.

Kolegji i Policisë mori pjesë në panairin që organizoi Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë në Qendrën Rinore të Tiranës, një panair për mundësitë

Read more

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit Ardi Veliu vizitoi, në spitalin ushtarak, punonjësin e policisë të forcës së posaçme “Shqiponjat” të Drejtorisë Vendore të Policisë Elbasan, i cili u godit nga një mjet që nuk iu bind urdhrit të punonjësit të policisë për të ndaluar.

Drejtor Veliu, i ka uruar punonjësit të Policisë shërim të shpejtë dhe është interesuar me ekipin e mjekëve të spitalit që punonjësit të policisë

Read more

Fondacioni “GJURMË” – Fjala përshëndetëse e Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Shtetit Ardi Veliu, ku gjatë këtij aktiviteti Drejtor Veliu i dorëzoi fondacionit “GJURMË” çekun prej 4.000.000 lekësh.

I nderuar zoti Ministër, I nderuar Kryetar i Bashkisë E nderuar Kryetare e Komisionit të Sigurisë Të nderuar përfaqësues të biznesit, Të nderuar përfaqësues

Read more

Tiranë – Xhiroi gomat dhe bëri manovra të rrezikshme në rrugë, para Komisariatit të Policisë Nr. 6 dhe u largua me shpejtësi, por kapet nga Policia Rrugore 29-vjeçari nga Tirana dhe shoqërohet në Komisariatin Nr. 6, për veprime të mëtejshme.

Nisur nga postimi në disa portale online, ku shfaqej një automjet i markës Mercedes Benz me ngjyrë të bardhë duke bërë manovra të rrezikshme

Read more

Masa të shtuara në të gjitha rrugët urbane, interurbane, por edhe ato rurale për parandalimin e aksidenteve rrugore. Në Tiranë, Lezhë, Durrës, Fier, Elbasan, radarë Trucam për të monitoruar dhe parandaluar aksidentet rrugore që vijnë si pasojë e shpejtësisë mbi normat e lejuara.

Radar edhe në rrugët e brendshme të qytetit të Tiranës. Masa edhe në drejtim të parandalimit të aksidenteve rrugore që shkaktohen si pasojë e

Read more