Dhjetëra denoncime të adresuara nga qytetarët në Komisariatin Dixhital dhe 112, për paligjshmëri

Faleminderit qytetarëve për besimin dhe denoncimin e paligjshmërisë, jo vetëm në fushën e qarkullimit rrugor, por në të gjitha fushat ku paligjshmëria konstatohet e ndeshet nga qytetarët.

Përditë, në Komisariatin Dixhital, në numrin 112 e në adresat e tjera zyrtare të Policisë së Shtetit, vijnë me dhjetëra denoncime nga qytetarët.

Reagimi i Policisë është i menjëhershëm, i paanshëm, ndëshkues për shkelësit e ligjit dhe me anonimat të sigurt për qytetarët.
#Bashkëpërmëtëmirën