• ANALIZA E PUNËS DHE VEPRIMTARISË SË DREJTORISË VENDORE TË POLICISË SHKODËR PËR VITIN 2016

    Enjte, 19 Janar 2017 12:57
  • Operacioni "Blici Rrugor" në të gjithë vendin 18.01.2017

    Merkure, 18 Janar 2017 16:11
  • ANALIZA E PUNËS DHE VEPRIMTARISË SË DREJTORISË VENDORE TË POLICISË LEZHË PËR VITIN 2016

    Merkure, 18 Janar 2017 09:28

Lajmet e Fundit

Arkiva

Janar 2017
He Ma Me En Pr Sh Di
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Fushata Sensibilizuese

Video te tjera ...