Policia e Shtetit:Vijon masivisht dorëzimi vullnetar i armëve 01.02.2017

Policia e Shtetitarm003

Vijon masivisht dorëzimi vullnetar i armëve. (për video kliko mbi link).

Gjatë 24 orëve të fundit janë dorëzuar në të gjithë vendin 31 armë zjarri, 11712 fishekë, 12 granata, 12 krehëra, 1 gjerdan me fishekë gjuetie.

Konkretisht në qarqet:
Qarku Tiranë
Dorëzohen 9 armë zjarri, 3723 fishekë luftarakë, 2 granata dhe 1 gjerdan me fishekë gjuetie, konkretisht: dy armë zjarri në Komisariatin nr.1, dy armë zjarri në Komisatiatin nr.2, një armë zjarri në Komisariatin nr.4, dy armë zjarri në Komisariatin nr.5, një armë zjarri në Komisariatin nr.6 dhe 1 armë zjarri në Rrogozhinë.

Qarku Shkodër
Dorëzohen edhe 5 armë zjarri të tjera e 1400 fishekë, 12 krehëra dhe 2 granata, konkretisht: 3 armë dhe 820 fishekë në Shkodër, 1 armë dhe 50 fishekë në Vaun e Dejës dhe 1 armë zjarri, 530 fishekë dhe 2 granata në Pukë.

Qarku Kukës
Dorëzohen 5 armë zjarri dhe 390 fishekë nga banorë të Njësive Administrative Ujmisht, Bushtricë, Malzi, Shtiqen e Klosh.

Qarku Gjirokastër
Dorëzohen 2 armë zjarri dhe 4780 fishekë, konkretisht: 1 armë zjarri dhe 4720 fishekë në Gjirokastër, si dhe 1 armë zjarri dhe 60 fishekë në Përmet.

Qarku Elbasan
Dorëzohen 3 armë zjarri e 90 fishekë e 1 granatë, konkretisht: 2 armë në Cërrik dhe 1 në Peqin.

Qarku Durrës
Dorëzohen 4 armë zjarri dhe 120 fishekë.

Qarku Dibër
Dorëzohen nga banorët e Njësisë Administrative Tomin, 1 armë zjarri, 7 granata me ndezësa dhe 1109 fishekë.

Qarku Lezhë
Dorëzohen nga dy banorë 2 armë zjarri dhe 100 fishekë.

Policia e Shtetit në bashkëpunim me komunitetin do të vijojë përmbushjen e nismës "Shqipëria pa armë", për grumbullimin e armëve dhe municioneve në të gjithë vendin.

Theksojmë se afati përfundimtar i dorëzimit vullnetar të armëve është data 30 e muajit Prill 2017.

Në këtë kuadër edhe një herë iu bën thirrje të gjithë atyre që disponojnë armë pa leje, t'i dorëzojnë ato brenda datës 30 Prill.

Arkiva

Qershor 2018
He Ma Me En Pr Sh Di
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1