Policia e Shtetit nis një tjetër operacion masiv në të gjithë vendin.

Policia e Shtetit nis një tjetër operacion masiv në të gjithë vendin.KONTROLL 1

Operacioni për parandalimin e kultivimit të bimëve narkotike.

Operacioni ka filluar rreth orës 16.00 të ditës së sotme dhe do vijojë disa ditë rresht.

Operacioni nga toka e nga ajëri.

Në operacion 4150 punonjës policie.

Në operacion do përfshihet edhe FNSH.

Kontroll të imtësishëm të gjitha serave, depove, magazinave, ambjenteve dhe shtëpive të braktisura, tuneleve e ish reparte ushtarake.

Kontrollet do përqendrohen në çdo vend ku përgjatë 10 viteve të fundit është evidentuar kultivim i bimëve narkotike.

Kontrollet nga ajëri do përqendrohen në zonat malore e të thepisura.

Në kontrollet nga ajëri do përfshihet FNSH ku do kontrollohet çdo stan e parcelë që gjatë 10 viteve të kaluara ka pasur bimë narkotike të kultivuara.

KONTROLL 1

KONTROLL 2

KONTROLL 3

KONTROLL 4

KONTROLL 5

KONTROLL 6

KONTROLL 7

Arkiva

Prill 2018
He Ma Me En Pr Sh Di
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6