Vijon operacioni "Blici Rrugor" 12.03.2017

"Blici Rrugor" Vijon operacioni "Blici Rrugor", i shtrirë në 12 qarqet e vendit, në akset kryesore dhe zonat urbane. 9d9d5560-8df9-4233-b88c-1b3d50491a01

Aksioni për vendosjen e rripit të sigurimit dhe mospërdorimin e celularit gjatë drejtimit të mjetit, për shpejtësi tej normave të lejuara e shkelje të tjera të Kodit Rrugor

Operacioni nisi në orën 12:00 dhe zgjati deri në orën 13:00.

Sot u angazhuan rreth 640 punonjës Policie në total.

Si dhe u ngritën dhe funksionuan 140 pika kontrolli në të gjithë vendin.

Prej orës 12:00 deri në orën 13:00 në të gjithë vendin, Policia Rrugore e mbështetur dhe nga Patrullat e Përgjithshme dhe Shqiponjat vendosën:

187 masa administrative për mosvendosje të rripit të sigurimit.

194 masa administrative për përdorim të celularit gjatë drejtimit të mjetit.

Si dhe 137 masa administrative për shkelje të tjera, si shpejtësi tej normave të lejuara, për mosvendosje të kaskës mbrojtëse etj.

Operacioni ka për qëllim rritjen e parametrave të sigurisë rrugore, ndërgjegjësimin e qytetarëve për rëndësinë e vendosjes së rripit të sigurimit, për mospërdorimin e celularit gjatë drejtimit të mjetit por edhe të respektimit të rregullave të qarkullimit rrugor në tërësi.

26d0a31b-ed49-4c8a-9144-1860ed02c149

38af0116-cad4-4fe1-aa78-44adba6cf2f8

142fcbd5-bcea-453f-b139-be3762f55b4b

5485d426-27ae-459e-bd25-dff8178ddfc2

b73d3dd4-ad96-4fa7-84aa-bb4b3cb26cea

c014f2e2-8545-4018-8c2b-ac066743e4a1

Arkiva

Prill 2018
He Ma Me En Pr Sh Di
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6