Bashkëpunim mjaft i mirë mes Policisë së Shtetit dhe ICITAP

Çako - Campbell009

Bashkëpunim mjaft i mirë mes Policisë së Shtetit dhe ICITAP.

Falë këtij bashkëpunimi, Byroja Ndërkombëtare e Narkotikëve në Departamentin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës do vijojë të mbështesë dhe të financojë projektet

nëpërmjet programit ICITAP edhe në dy vitet e ardhshme.

Gjatë mesditës së datës 03.04.2017, në ambientet e Drejtorisë së Policisë së Shtetit, Drejtori i Policisë së Shtetit i shoqëruar nga Drejtori i Përgjithshëm për Hetimin e Krimit

të Organizuar dhe Krimeve të Rënda, Drejtues i Lartë

Ardian Çipa dhe Drejtori i Përgjithshëm për Sigurinë Publike, Drejtues i Lartë Altin Qato, priti në një takim të veçantë një delegacion nga Byroja Ndërkombëtare e

Narkotikëve në Departamentin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës,

të kryesuar nga Shefja e zyrës që mbulon Shqipërinë dhe Kosovën, znj. Judith Campbell.

Çako e Campbell, kanë theksuar se kemi të njëjtat prioritete, ato të luftës kundër krimit të organizuar dhe trafiqeve të paligjshme, terrorizmit, krimit kibernetik dhe

radikalizmit.

001

002

003

004

005

006

007

008

Arkiva

Maj 2017
He Ma Me En Pr Sh Di
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Fushata Sensibilizuese

Video te tjera ...