Berat, Më datë 25.06.2016 nga komisioneret që përfshijnë ZAZ nr. 64 është kërkuar përsëri ndërhyrja e policisë në qendrat e votimit në ambjentet e disa shkollave.

Berat, Më datë 25.06.2016 nga komisioneret që përfshijnë ZAZ nr. 64 është kërkuar përsëri ndërhyrja e policisë në qendrat e votimit në ambjentet e shkollave të mëposhtme: d.p.p.berat

"1 Maji"
"Mehmet Ali Vrioni"
"28 Nëntori"
"Uznovë"
"Shyqëri Lakra"
"Starovë"
dhe "Stadiumi i Ri".

Ndërhyrja është kërkuar përsëri pasi grumbullime njerëzish të pranishëm në këto qendra kanë shqetësuar komisionerët.

Menjëherë janë dërguar shërbimet e policisë dhe situata është normalizuar nuk ka asnjë problem.

Arkiva

Korrik 2017
He Ma Me En Pr Sh Di
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Fushata Sensibilizuese

Video te tjera ...