Vlorë,Seksioni i Hetimit të Krimit Ekonomik e Financiar, ka filluar hetimet mbi bazën e një kallëzimi të bërë nga një shtetas.

Vlorë,Seksioni i Hetimit të Krimit Ekonomik e Financiar, ka filluar hetimet mbi bazën e një kallëzimi të bërë nga shtetasi F.S., 59 vjeç, banues në Vlorë : d.p.p.v

Më datë 25.06.2017, ky shtetas ka bërë kallëzim se sot rreth orës 09:30, është paraqitur për të votuar në Qendrën e Votimit 4489, e cila ndodhet në lagjen "1 Maji" Vlorë dhe nuk ka mundur t'a ushtrojë të drejtën e votës pasi nga ana e Komisionit të kësaj Qendre Votimi, pas verifikimit në listat e votuesve ka rezultuar se me të dhënat e këtij shtetasi ishte kryer njëherë votimi.

Në lidhje me këtë rast, Policia ka kryer veprimet e para hetimore dhe po punohet për identifikimin e autorëve përgjegjës në lidhje me këtë ngjarje.

Materialet do ti kalojnë Prokurorisë për veprat penale "Votimi më shumë se një herë ose pa u identifikuar" si dhe "Falsifikimi i letërnjoftimeve, pasaportave ose vizave", parashikuar nga nenet 327/a dhe 189 të Kodit Penal.

Arkiva

Fushata Sensibilizuese

Video te tjera ...