Shkodër, Policia ka marrë një njoftim se në afërsi të 3 qendrave votimi në fshatin Trush ishte nderprere procesi i votimit.

Shkodër 5shkoderm

Policia e Shkodres ka marre një njoftim se në afërsi të 3 qendrave votimi në fshatin Trush ishte nderprere procesi i votimit, si shkak i një konflikti.

U njoftua Prokurori i gatshëm dhe u kryen verifikimet ku rezultoi se kishte ndodhur një konflikt verbal mes disa personave jashtë qendrës së votimit, e më pas ata ishin larguar.

Policia vijon verifikimet per te zbardhur teresisht rrethanat e ngjarjes.

Por nga ana tjeter sqarojme se në asnjë moment nuk ka patur ndërprerje te procesit në qendren e votimit në fjalë dhe vijon normalisht procesi votimit.

Arkiva

Dhjetor 2017
He Ma Me En Pr Sh Di
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Fushata Sensibilizuese

Video te tjera ...