Elbasan, Në lidhje me një video të publikuar në portale që bën fjalë për shoqërimin e një shtetasi ju informojmë se:

Elbasan, Në lidhje me një video të publikuar në portale që bën fjalë për shoqërimin e një shtetasi ju informojmë se:elbasan

Shtetasi SH.XH., 42 vjeç, banues në Elbasan është shoqëruar për verifikim si i dyshuar në lidhje me një vepër penale nga ana e një punonjësi të Drejtorisë Vendore të Policisë Elbasan. Ky person u la në gjëndje të lirë pas kryerjes së

veprimeve përkatëse verifikuese dhe proceduriale.

Duke marrë shkas nga pamjet në videon e publikuar, Drejtoria Vendore e Policisë Elbasan në bashkëpunim me Drejtorinë e Standarteve Profesionale në Policinë e Shtetit po kryejnë veprime të tjera verifikuese në lidhje me zbatimin

dhe respektimin e procedurave standarde të punës në momentin e shoqërimit.

Në vijim të veprimeve paraprake të kryera nga Drejtoria e Standarteve Profesionale me urdhër të Drejtorit të Policisë Shtetit është pezulluar nga detyra oficeri i policisë pranë Drejtorisë Vendore të Policisë Elbasan Nënkomisar Arjet Jança, deri në përfundimin dhe sqarimin e plotë të çështjes.

Ndaj oficerit ka filluar proçedimi disiplinor për veprime arbitare.

Drejtoria Vendore e Policisë Elbasan falenderon median dhe publikun për bashkëpunimin dhe fton ato të denoncojnë çdo rast shkeljeje të ligjit.

Arkiva

Prill 2017
He Ma Me En Pr Sh Di
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Fushata Sensibilizuese

Video te tjera ...