Berat Më datë 25.06.2016 nga komisioneret që përfshijnë ZAZ nr. 64 është kërkuar ndërhyrja e policisë në qendrat e votimit në ambjentet e disa shkollave.

Berat d.p.p.berat.jpg2

Më datë 25.06.2016 nga komisioneret që përfshijnë ZAZ nr. 64 është kërkuar ndërhyrja e policisë në qendrat e votimit në ambjentet e shkollave të mëposhtme:

"1 Maji"
"Mehmet Ali Vrioni"
"28 Nëntori"
"Uznovë"
"Shyqëri Lakra"
"Starovë"
dhe "Stadiumi i Ri".

Ndërhyrja është kërkuar pasi grumbullime njerëzish të pranishëm në këto qendra kanë shqetësuar komisionerët.

Menjëherë janë dërguar shërbimet e policisë dhe situata është normalizuar nuk ka asnjë problem.

Arkiva

Prill 2018
He Ma Me En Pr Sh Di
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6