Policia e Shtetit: Vijon masivisht dorëzimi vullnetar i armëve dhe municioneve luftarake. 17.03.2017

Policia e Shtetit: cover version OK
Vijon masivisht dorëzimi vullnetar i armëve dhe municioneve luftarake. (per video kliko mbi link)
Gjatë ditëve të fundit janë dorëzuar në të gjithë vendin 69 armë zjarri, 40.119 fishekë, 30 granata, 56 krehëra, 23 ndezësa, 2 kallëpe tritol, 2 predha, 195 kapsolla detonatore si dhe 6 bomba tymuese.

Konkretisht në qarqet:

1- Qarku Kukës.
Janë dorëzuar 15 armë, 1103 fishekë, 16 krehër, 11 granata dhe 105 kapsolla detonatore.

2- Qarku Tiranë
Në Komisariatet e Policisë Tiranë janë dorëzuar vullnetarisht nga banorët 10 armë zjarri, 4439 fishekë, 10 krehëra, 2 kallëpë tritol dhe 90 kapsolla detonatore.


3- Qarku Dibër
Janë dorëzuar në Komisariatin e Policisë Dibër 8 armë zjarri, 7 krehëra, 2184 fishekë, 5 granata, 22 ndezësa.


4- Qarku Fier.
Janë dorëzuar 8 armë zjarri, 1180 fishekë, 4 granata dhe 11 krehëra.

5- Qarku Berat
Janë dorëzuar 5 armë zjarri, 600 fishekë dhe 6 bomba tymuese.

6- Qarku Shkodër
Dorëzohen nga banorët 5 armë zjarri, 4 krehëra, 3250 fishekë, 2 granata dore.

7- Qarku Durrës.
Janë dorëzuar 5 armë zjarri, 8 krehera ,525 fishekë dhe 2 granata dore.

8- Qarku Korçë:
Janë dorëzuar: 4 armë zjarri, 2 predha dhe 20 788 fishekë.

9- Qarku Elbasan
Janë dorëzuar vullnetarisht 4 armë zjarri dhe 2880 copë fishekë.

10- Qarku Gjirokastër.
Janë dorëzuar 3 armë zjarri, 1 granatë dore, 1 ndezëse granate dhe 3070 fishekë.

11- Qarku Vlorë
Është dorëzuar nga banorët 1 armë zjarri si dhe 60 fishekë.

12- Qarku Lezhë
Është dorëzuar 1 armë zjarri, 40 fishekë dhe 5 granata.

Edhe njëherë Policia e Shtetit falënderon të gjithë ata banorë që kanë dorëzuar vullnetarisht armët dhe municionet luftarake si dhe iu bën thirrje të gjithë atyre që mbajnë armë pa leje t'i dorëzojnë ato brenda afatit të amnistisë 30 Prill 2017.

Untitled-1

 

Arkiva

Maj 2017
He Ma Me En Pr Sh Di
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Fushata Sensibilizuese

Video te tjera ...