Policia Rrugore në 72 orët e fundit

Policia Rrugore në 72 orët e fundit (per video klikoni mbi link)TIRANA 1

Policia Rrugore në të gjithë vendin vijon punën për parandalimin dhe ndëshkimin e të gjithë shkelësve të Kodit Rrugor me qëllim rritjen e parametrave të sigurisë në

rrugë.

Në kuadër të masave të marra për rritjen e parametrave të sigurisë në 72 orët e fundit në të gjithë vendin janë evidentuar dhe ndëshkuar me masë administrative 5201

raste, nga këto:

481 raste për mosvendosjen e rripit të sigurimit.

716 për përdorimin e celularit gjatë drejtimit të mjetit.

787 për parakalim të gabuar.

75 për mospërdorim të kaskës mbrojtëse

327 për shpejtësi tej normave të lejuara

Ndërsa pjesa tjetër për shkelje të ndryshme si: mosrespektimi i semaforit, parkim i gabuar, mungesë dokumentacioni të mjetit etj.

Janë pezulluar 169 Leje Drejtimi.

Nga këto:

20 për drejtim mjeti nën ndikimin e alkoolit.

128 për shpejtësi tej normave të lejuara

21 për mosrespektim semafori dhe të ndryshme.

Po gjatë 72 orëve të fundit janë arrestuar 20 drejtues mjetesh nga këta:

15 për drejtim mjeti në gjendje të dehur.

5 për drejtim mjeti pa Leje Drejtimi

Policia Rrugore është e angazhuar maksimalisht për të bërë të mundur parandalimin e aksidenteve rrugore, minimizimin e shkeljeve të Kodit Rrugor me qëllimin e

vetëm sigurinë e jetës.

DURRES 2

FIER 3

GJIROKASTER 3

Arkiva

Qershor 2017
He Ma Me En Pr Sh Di
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Fushata Sensibilizuese

Video te tjera ...