Tiranë. Vijon puna e Policisë Rrugore të Tiranës, për "rritjen e parametrave të sigurisë në rrugë", gjatë fundjavës.

Tiranë. Vijon puna e Policisë Rrugore të Tiranës, për "rritjen e parametrave të sigurisë në rrugë", gjatë fundjavës.(per video kliko mbi link)b73d3dd4-ad96-4fa7-84aa-bb4b3cb26cea

Si rezultat i zbatimit të detyrave të përcaktuara në "Planin e Masave gjatë fundjavës" rezultuan :

7 persona të arrestuar nga të cilët:

6 për drejtim mjeti në gjendje të dehur,

Si dhe 1 person për drejtim mjeti pa Leje Drejtimi, i cili për t'i shpëtuar arrestimit i ofroi 2000 lekë punonjësit të Policisë Rrugore,

Janë pezulluar 54 Leje Drejtimi nga te cilat:

20 për drejtim automjeti nën ndikimin e alkoolit apo në gjendje të dehur,

28 Leje Drejtimi për shpejtësi mbi normat e lejuara (matur me radar),

si dhe 6 Leje Drejtimi për shkelje të ndryshme të parashikuara nga Kodi Rrugor.

Janë vendosur gjithsej 1260 masa administrative, nga të cilat:

211 për mospërdorim të rripit të sigurimit,

114 për përdorim të celularit gjatë drejtimit të automjetit,

17 për shpejtësi tej normave të lejuara,

6 për shkelje të semaforit,

51 për mospërdorim të kaskës mbrojtëse, si dhe pjesa tjetër për shkelje të ndryshme.

Policia Rrugore e Tiranës edhe në ditët në vijim do vijojë punën për parandalimin dhe ndëshkimin e çdo shkelësi të Kodit Rrugor me qëllim rritjen e parametrave të sigurisë rrugore.

26d0a31b-ed49-4c8a-9144-1860ed02c149

b0a99d0a-1850-4d62-97b5-f48e04bcbbbf

38af0116-cad4-4fe1-aa78-44adba6cf2f8

Arkiva

Prill 2018
He Ma Me En Pr Sh Di
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6