Transparenca është mënyra dhe ilaçi më i duhur për parandaluar dhe kuruar të metat dhe gabimet në punë.

Transparenca është mënyra dhe ilaçi më i duhur për parandaluar dhe kuruar të metat dhe gabimet në punë.24transparence

Transparenca është një nga faktorët kryesorë të fitimit të besimit nga publiku.

Media është ura lidhëse mes Policisë dhe Komunitetit, e si e tillë duhet respektuar e vlerësuar, mbi të gjitha duke bashkëpunuar për të pasur një marrëdhënie të sinqertë e të bazuar mbi të vërtetën.

Arkiva

Prill 2018
He Ma Me En Pr Sh Di
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6