Informacion mbi ngjarjet, arrestimet, ndalimet dhe procedimet në 24 orët e fundit 02 Qershor 2017

INFORMACIONE PËR AKTIVITETET E PROCESIT ZGJEDHOR, QERSHOR 20171Drejtoria PPSH.1

Drejtoria Vendore e Policisë Tiranë
Komisariati i Policisë Nr. 2
Më datë 01.06.2017, në Selitë, subjekti politik Partia Socialiste e Shqipërisë, zhvilloi 1 takim elektoral me simpatizantët, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Nr. 3
Më datë 01.06.2017, në rrugën “Eshref Frashri”, subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral me simpatizantët, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 01.06.2017, në rrugën “Mine Peza”, subjekti politik Lëvizja Socialiste për Integrim, zhvilloi 1 takim elektoral me simpatizantët, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Nr. 4
Më datë 01.06.2017, te një kompleks subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral me simpatizantët, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 01.06.2017, në rrugën “Sitki Çiço”, subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral me simpatizantët, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Nr. 5
Më datë 01.06.2017, në Valias, subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral me simpatizantët, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 01.06.2017, në Paskuqan, subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 01.06.2017, në Paskuqan, subjekti politik Partia Demokratike, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 01.06.2017, në Paskuqan, subjekti politik Lëvizja Socialiste për Integrim, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 01.06.2017, në Bathore, subjekti politik Partia Socialiste e Shqipërisë, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Drejtoria Vendore e Policisë Elbasan
Komisariati i Policisë Cërrik
Më datë 01.06.2017, në Cërrik, subjekti politik Partia  Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral me simpatizantët, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë  01.06.2017, në fshatin Shalës, subjekti politik Partia Demokratike, zhvilloi 1 takim elektoral me simpatizantët, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Librazhd
Më datë  01.06.2017, në fshatin Polis, subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral me simpatizantët, i cili përfundoi pa probleme për rendin.
Më datë  01.06.2017, në fshatin Mirakë, subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral me simpatizantët, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë  01.06.2017, në fshatin Spathar, subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral me simpatizantët, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 01.06.2017, në fshatin Hotolisht, subjekti politik Partia Demokratike, zhvilloi 1 takim elektoral me simpatizantët, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë  01.06.2017, në fshatin Xhyrë, subjekti politik Partia Demokratike, zhvilloi 1 takim elektoral me simpatizantët, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Drejtoria Vendore e Policisë Korçë
Komisariati i Policisë Korçë
Më datë 01.06.2017, në fshatin Drenovë, subjekti politik  Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral me simpatizantët, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Maliq
Më datë 01.06.2017, në fshatin Zvirinë subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral me simpatizantët, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Ersekë
Më datë 01.06.2017, në fshatin Novoselë dhe Qafëzes, subjekti politik Partia Socialiste zhvilloi 2 takime elektorale me simpatizantët, të cilët përfunduan pa probleme për rendin.

Drejtoria Vendore e Policisë Berat
Komisariati i Policisë Berat
Më datë 01.06.2017, subjekti politik LSI zhvilloi 1 takim elektoral me simpatizantët, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 01.06.2017, subjekti politik PS zhvilloi 1 takim elektoral me simpatizantët, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Kuçovë
Më datë 01.06.2017, subjekti politik P S zhvilloi 4  takime elektorale me simpatizantët, të cilët përfunduan pa probleme për rendin.

Drejtoria Vendore e Policisë Fier
Komisariati i Policisë Lushnjë
Më datë 01.06.2017, në fshatin Krutje, subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral me simpatizantët, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Drejtoria Vendore e Policisë Gjirokastër
Komisariati i Policisë Gjirokastër
Më datë 01.06.2017, në fshatin Labovë, subjekti politik LSI, zhvilloi 1 takim elektoral me simpatizantët, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 01.06.2017, në fshatin “Andon Poçi”, subjekti politik LSI, zhvilloi 1 takim elektoral me simpatizantët, i cila përfundoi pa probleme për rendin.


Më datë 01.06.2017, në Libohovë, subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral me simpatizantët, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Tepelenë
Më datë 01.06.2017, në qytet, subjekti politik Partia Demokratike, zhvilloi 1 takim elektoral me simpatizantët, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Përmet
Më datë 01.06.2017, në fshatin Ballaban, subjekti politik Partia Demokratike, zhvilloi 1 takim elektoral me simpatizantët, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Drejtoria Vendore e Policisë Lezhë
Komisariati i Policisë Lezhë
Më datë 01.06.2017, në fshatin Balldre, subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral me simpatizantët, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 01.06.2017, në fshatin Rrilë, subjekti politik Partia Demokratike, zhvilloi 1 takim elektoral me simpatizantët, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Drejtoria Vendore e Policisë Shkodër
Komisariati i Policisë Shkodër
Më datë 01.06.2017, në qytet, subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral me simpatizantët, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 01.06.2017 në qytet, subjekti politik Partia Demokratike, zhvilloi 1 takim elektoral me simpatizantët, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Pukë
Më datë 01.06.2017, në qytet, subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral me simpatizantët, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 01.06.2017,  në Fushë Arrës, subjekti politik Partia Demokratike, zhvilloi 1 takim elektoral me simpatizantët, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 01.06.2017, në qytet, subjekti politik Partia Demokratike, zhvilloi 1 takim elektoral me simpatizantët, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Malësi e Madhe
Më datë  01.06.2017, në Koplik, subjekti politik Partia Demokratike, zhvilloi 1 takim elektoral me simpatizantët, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Vau Dejës
Më datë 01.06.2017, në fshatin Shelqet, subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral me simpatizantët, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 01.05.2017,  në Vau i Dejës, subjekti  politik Partia Demokratike, zhvilloi 1 takim elektoral me simpatizantët, i cili përfundoi pa probleme për rendin.


Drejtoria Vendore e Policisë Kukës
Komisariati i Policisë Kukës
Më datë 01.06.2017, në qytet, subjekti  politik Partia Socialiste, zhvilloi 3 takime elektorale me simpatizantët, të cilët përfunduan pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Tropojë
Më datë 01.06.2017, në fshatin Margegaj, në fshatin Astë dhe në qytet, subjekti politik Partia Demokratike, zhvilloi 3 takime elektorale me simpatizantët, të cilët përfunduan pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Has
Më datë 01.06.2017, në fshatin Borje, subjekti politik LSI, zhvilloi 1 takim elektoral me simpatizantët, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Drejtoria Vendore e Policisë Dibër
Komisariati i Policisë Dibër
Më datë 01.06.2017, në fshatin Ostren, subjekti politik Partia Demokratike, zhvilloi 1 takim elektoral me simpatizantët, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

DEPARTAMENTI PËR HETIMIN E KRIMIT TE ORGANIZUAR DHE KRIMET E RËNDA
DREJTORITË VENDORE TË POLICISË

Drejtoria Vendore e Policisë Tiranë
Seksioni për narkotikët
Më datë 01.06.2017, u arrestuan në flagrancë shtetasit S.Ç, M.P e O.T, vjeç 20, 21 e 22, banues në Tiranë, pasi në autostradë iu gjet e sekuestrua një sasi bimë narkotike e llojit Cannabis Sattiva. Neni  283/2 i Kodit Penal.

Më datë 01.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasen G.H, vjeç 25, banuese në Tiranë, pasi dyshohet se në rrugën “Myslym Shyri”, iu gjet e sekuestrua në cilësinë e provës materiale 1 dozë lëndë narkotike e llojit Heroinë. Neni 283/1 i Kodit Penal.

Seksioni për krimet kompjuterike
Më datë 01.06.2017, shtetasi D.A, vjeç 47, banues në Tiranë, kallëzon se persona në një portal online, kanë postuar për ta siguruar të filloi punë kundrejt një shume parash. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit. Neni 186/a i Kodit Penal.

Komisariati Rajonal i Policisë Rrugore
Më datë 01.06.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi K.C vjeç 25, banues në Tiranë, pasi në rrugën “Teodor Keko”, u kap në flagrancë duke drejtuar pa leje drejtimi, mjetin tip “Benz”. Neni 291 i Kodit Penal.

Më datë 01.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin F.E, vjeç 30, banues në Tiranë, pasi dyshohet se në rrugën “Abdyl Frashëri”, u kap duke drejtuar pa leje drejtimi, motorin tip “Dayang”. Neni 291 i Kodit Penal.


Më datë 01.06.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi F.D, vjeç 45, banues në Tiranë, pasi në rrugën “Papa Gjon Pali 2”, u kap duke drejtuar në gjendje të dehur, motorin tip “Honda”. Neni 291 i Kodit Penal.

Më datë 01.06.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi I.D, vjeç 52, banues në Tiranë, pasi në rrugën “Medar Shtylla”, u kap duke drejtuar në gjendje të dehur mjetin tip “Renault”. Neni 291 i Kodit Penal.

Më datë 01.06.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi K.S vjeç 22, banues në Tiranë, pasi në autostradën Tiranë-Durrës, duke drejtuar mjetin tip “Benz” është përplasur me mjetin tip “Benz” me drejtues A.A, vjeç 20, banues në Tiranë, i cili ndodhet në spital nën kujdesin e mjekëve, kurse pasagjeri E.T, vjeç 23 banues në Tiranë, pas mjekimit në spital u largua në banesë. Neni 290/3 i Kodit Penal.

Drejtoria Vendore e Policisë Durrës
Seksioni i hetimit të ngjarjeve në qarkullimin dhe AIS
Më datë 01.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Durrës, për shtetasin M.M, vjeç 31, pasi dyshohet se te “Ura e Dajlanit”, duke drejtuar motorin tip “Honda, ka dalë nga rruga, për pasojë është dëmtuar pasagjerja K.K, vjeç 26, e cila ndodhet në spital nën kujdesin e mjekëve. Neni 290/1 i Kodit Penal.

Më datë 01.06.2017, u  referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Durrës, për shtetasin B.Ç, vjeç 34, banues në fshatin Rrashbull, pasi dyshohet se në lagjen Nr. 17, duke drejtuar në  gjendje të dehur mjetin tip “Peugot” është përplasur me mjetin tip “Benz”, me drejtues L.N, vjeç 43, banues në Durrës. Neni 291 i Kodit Penal.

Drejtoria Vendore e Policisë Elbasan
Seksioni kundër krimit ekonomik e financiar
Specialistët e Sektorit për Krimin Ekonomik dhe Financiar bënë referimin e materialeve ndaj shtetasit:
SH.XH, 47 vjeç banues në Librazhd me profesion elektriçist.
Ky shtetas duke qenë me profesion elektriçist dyshohet të ketë shpërdoruar detyrën pasi në fshatin Floq Librazhd dyshohet të ketë faturuar shtetasen XH.GJ, 62 vjeçe banuese në fshatin Gos Kavajë dhe rezulton debitore në OSHEE.
Nga veprimet hetimore paraprake kjo shtetase në fshatin Floq nuk ka banesë.
Materialet i kaluan Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Elbasan për veprime të mëtejshme për veprën penale “Shpërdorimi i detyrës” parashikuar nga neni 248 i Kodit Penal.

Seksioni kundër akteve terroriste
Elbasan
Vijon operacioni i koduar “Eksplozivi”
Kapet dhe ndalohet një shtetas i dyshuar si bashkëpunëtor i dy ngjarjeve të ndodhura muajin e fundit për vendosjen e lëndës eksplozive e dyshuar tritol
Specialistët e Sektorit të Krimeve të Rënda, në Drejtorinë Vendore të Policisë Elbasan në vijim të operacionit të koduar eksplozivi bënë ndalimin e shtetasit:
A.S, 38 vjeç banues në Tiranë
Ndalimi i tij u bë pasi;
Më datë 06.05.2017 në Lagjen ‘Luigj Gurakuqi” në bashkëpunim me persona të tjerë dyshohet të ketë vendosur lëndë plasëse në tokë poshtë mjetit në pronësi të shtetasit F.V dhe më datë 22.05.2017 në Lagjen “Emin Matraxhiu” dyshohet të ketë vendosur lëndë plasëse në shkallët e një lokali në pronësi të shtetasit L.D.
Materialet i kaluan Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Elbasan për veprime të mëtejshme për veprën penale “Shkatërrimi i pronës me eksploziv, mbetur në tentativë” dhe “Prodhimi dhe mbajtja pa leje e armëve luftarake dhe e municionit” parashikuar nga nenet 152, 22 dhe 278/1 të Kodit Penal.
Drejtoria Vendore e Policisë Berat
Seksioni për narkotikët
U referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Berat, për shtetasin E.L, vjeç 15, banues në Berat, pasi dyshohet se në Uznovë, në banesë, iu gjet e sekuestrua në cilësinë e provës materiale një sasi lëndë narkotike e llojit Marijuanë. Neni 283/1 i Kodit Penal.

Drejtoria Vendore e Policisë Fier
Seksioni kundër krimit ekonomik e financiar
Më datë 01.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë  e Rrethit Gjyqësor Fier, për shtetasin S.H, vjeç 30, banues në fshatin Drizë, pasi dyshohet se më datë 01.06.2017  në lagjen “8 Shkurti”, nga kontrolli në mjetin tip “Skoda”, ju gjetën dhe sekuestruan një sasi medikamentesh veterinare pa dokumentacion. Nenet 178, 172, 180 dhe 181 të Kodit Penal.

Drejtoria Vendore e Policisë Vlorë
Sektori për trafiqet e narkotikët
Më datë 01.06.2017, u ndaluan shtetasit K.P, A.M, u referuan materialet në Prokurorinë për Krimevet e Rënda Tiranë dhe punohet për kapjen e shtetasve G.M e D.M, vjeç 56, 30, 44 e 25, banues në Vlorë e fshatin Treblovë, pasi Gjykata e Krimeve të Rënda Tiranë, ka dhënë masën e sigurisë “Arrest në burg”  për veprën penale “Trafikimi i narkotikëve” e mbetur në tentativë. Nenet 283/a e 22 të Kodit Penal.

Seksioni për trafikun e paligjshëm
Në vijim të informacionit që bënë fjalë për veprën penale ”Rrëmbimi ose mbajtja peng e personit në rrethana lehtësuese”, u referuan materialet në Prokurorinë për Krimet e Rënda Tiranë dhe punohet për kapjen e shtetasit SH.S, vjeç 30, banues në Tiranë. Neni 110/a i Kodit Penal.

Drejtoria Vendore e Policisë Lezhë
Seksioni për trafikun e paligjshëm
Më datë 01.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësorë Lezhë, për shtetasin D.P, vjeç 36, banues në Pukë, pasi dyshohet se mjeti tip “Jeep” rezulton i trafikuar, i cili u bllokua me cilësinë e provës materiale. Neni 141/a i Kodit Penal.

Seksioni i hetimit të ngjarjeve në qarkullimin dhe AIS
Më datë 01.06.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi S.P, vjeç 38, banues në Fushë Kuqe, Kurbin, pasi në Fushë Kuqe, duke drejtuar në gjendje të dehur mjetin tip “Benz”, ka përplasur këmbësorin F.SH, vjeç 35, banues në Shkodër, i cili ndodhet në spital nën kujdesin e mjekëve. Nenet 290/2 e 291 të Kodit Penal.

KOMISARIATET E POLICISË (Rrethe Gjyqësore)

Komisariati Policisë Krujë
Seksioni për krimet e rënda
Specialistët për Krimet në Komisariatin e Policisë Krujë kanë filluar
procedimin penal dhe po punojnë për kapjen e shtetasit:
L.Ç. 32 vjeç, banues në Fushë –Krujë.
Më datë 01.06.2017, për motive pronësie, në Arrameras, ka
vendosur dhe ka shpërthyer një sasi e vogël lënde plasëse artizanale, në murin
rrethues të banesës së shtetasit D.T. 43 vjeç.
Për pasojë janë shkaktuar dëme të vogla materiale.
Gjatë kqyrjes së vendit të ngjarjes janë gjetur dhe sekuestruar në cilësinë e provës
materiale një fitil zjarrpërcjellës 16 cm dhe një qese plastike me ngjyrë të verdhë.
Materialet i kaluan Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Krujë për veprime të
mëtejshme për veprat penale”Shkatërrimi i pronës me eksploziv”dhe ‘Prodhimi dhe mbajtja pa leje e armëve luftarake dhe e municionit”parashikuar në nenet 152 dhe 278/2 të Kodit Penal.

Komisariati Policisë Sarandë
Seksioni për krimet e rënda
Më datë 01.06.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi S.XH vjeç 57, banues në Borsh, pasi dyshohet se në Borsh, ka vrarë me armë gjahu, shtetasin E.B, vjeç 78, banues në Borsh. Me cilësinë e provës materiale u sekuestrua arma e gjahut dhe 3 gëzhoja. Nenet 78 e 280 të Kodit Penal.

DEPARTAMENTI PËR SIGURINË PUBLIKE

KOMISARIATET E POLICISË

Komisariati i Policisë Nr. 1
Më datë 01.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin L.A vjeç 29, banues në Tiranë, pasi dyshohet se më datë 31.05.2017, tek një lokal ka dhunuar fizikisht vajzën e hallës E.M, vjeç 19, banuese në Tiranë, të cilës ju plotësua kërkesë padia për lëshimin e urdhrit të menjëhershëm të mbrojtjes. Materialet u referuan në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tiranë. Ligji Nr. 9669, datë 18.12.2006, “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”. Neni 130/a i Kodit Penal.

Më datë 01.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin P.P, vjeç 50, banues në Tiranë, pasi dyshohet se në bulevardin “Bajram Curri”, në lokal u kap duke kryer punime pa leje. Neni 199/a i Kodit Penal.

Më datë 01.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin XH.S, vjeç 79, banues në Tiranë, pasi dyshohet se në rrugën “Xhavit Demneri”, ka goditur me grusht, shtetasen F.P, vjeç 26, banuese në Tiranë. Neni 90 i Kodit Penal.

Më datë 01.06.2017, u plotësua kërkesë padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes së menjëhershme, për shtetasen Z.T, vjeç 47 banuese në Tiranë, pasi dyshohet se bashkëshorti E.T, vjeç 45, ka ushtruar dhunë fizike dhe psikologjike ndaj saj. Materialet u referuan në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tiranë. Ligji Nr. 9669, datë 18.12.2006, “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”.

Më datë 01.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin A.V, vjeç 43, banues në Tiranë, me detyrë menaxher, pasi dyshohet se tek pishinat e një hoteli, duke mos marrë masat në pishinë, janë dëmtuar 8 fëmijë të mitur të cilët pas mjekimit në spital janë larguar në banesë. Neni 289 i Kodit Penal.

Më datë 01.06.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi O.F, vjeç 31 banues në Tiranë, pasi dyshohet se në banesë ka ushtruar dhunë fizike e psikologjike ndaj bashkëshortes E.F, vjeç 23 të cilës iu plotësua kërkesë padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes së menjëhershëm. Ligji Nr. 9669, datë 18.12.2006. “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”. Neni 130/a i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Nr. 3
Më datë 01.06.2017, shtetësia N.P, vjeç 70, banuese në Tiranë, kallëzon se i është larguar nga banesa djali A.P vjeç 51, me probleme mendore. Punohet për gjetjen e tij. Materialet u referuan në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë.

Më datë 01.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin I.D, vjeç 35, banues në Tiranë, pasi dyshohet se më datë 31.05.2017, në S.Q.U, për shkak të detyrës, ka kanosur me fjalë për jetën, shtetasin M.Z, vjeç 33, banues në Tiranë. Neni 238 i Kodit Penal.

Më datë 01.06.2017, shtetësia A.LL, vjeç 27, banuese në Tiranë, kallëzon se më datë 31.05.2017, i është larguar nga banesa djali i mitur vjeç 10. Punohet për gjetjen e tij. Materialet u referuan në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë.


Më datë 01.06.2017, në rrugën e “Kavajës”, shtetasit S.A, vjeç 53, banues në Tiranë, në mjetin tip “Benz” i kanë vjedhur çantën e dorës, ku kishte një sasi eurosh dhe 2 celularë. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit. Neni 134 i Kodit Penal.

Më datë 01.06.2017, në rrugën “Karl Topia”, shtetases G.L, vjeç 18, banues në Tiranë, i ka humbur çanta e shkollës ku kishte një sasi lekësh dhe pasaportën. Punohet për sqarimin e rrethanave të ngjarjes, identifikimin dhe kapjen e autorit. Materialet u referuan në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për vlerësim.

Më datë 02.06.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi G.GJ, vjeç 23, banues në Tiranë, pasi dyshohet se më datë 01.06.2017, në rrugën “Azem Galica”, ka kundërshtuar dhe goditur për shkak të detyrës punonjësit e policisë. Nenet 236 e 237 të Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Nr. 4
Më datë 31.05.2017, gjatë natës, në rrugën “Muhamet Deliu”, është vjedhur dyqani i shtetasit XH.Z, vjeç 55, banues në Tiranë, ku kanë marrë 1 makinë qethëse profesionale. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorëve. Neni 134 i Kodit Penal.

Më datë 01.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin A.K, vjeç 55, banues në Tiranë, pasi dyshohet se në rrugën “Arkitekt Sinani”, në banesë, nga punonjësit e OSHEE-së, u konstatua lidhje e jashtëligjshme e energjisë elektrike. Punohet për kapjen e tij. Neni 137/1 i Kodit Penal.

Në vijim të komunikatës që bën fjalë për largimin nga banesa të shtetaseve të mitura S.K dhe H.A, më datë 01.06.2017, janë paraqitur në Komisariat dhe në prani të prindërve, kanë deklaruar se janë larguar me dëshirën e tyre. Materialet u referuan në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë.

Më datë 01.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasit A.M dhe SH.Gj, vjeç 16 e 16, banues në Tiranë, pasi dyshohet se në rrugën “Myslym Keta”, kanë vjedhur biçikletën e shtetasit E.B, vjeç 22, banues në Tiranë. Neni 134/2 i Kodit Penal.

Më datë 01.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin A.M, vjeç 61, banues në Tiranë, pasi dyshohet se në rrugën “Ahmet Qorrolliu”, në banesë u kap duke kryer punime pa leje. Neni 199/a i Kodit Penal.

Më datë 01.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin B.XH, vjeç 40, banues në Tiranë, pasi dyshohet se në rrugën “Aleksandër Moisiu”, ka goditur me grusht shtetasin B.H, vjeç 72, banues në Tiranë. Neni 90 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Nr. 5
Më datë 01.06.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi L.N, vjeç 23, pasi dyshohet se në mënyrë të përsëritur, ka ushtruar dhunë fizike, ndaj motrës L.N, vjeç 19. Neni 130/a/1 i Kodit Penal.

Më datë 01.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin V.P, vjeç 38 banues në Paskuqan, pasi dyshohet se në banesë, u konstatua duke kryer punime pa leje. Neni 199/a i Kodit Penal.

Më datë 01.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin S.M vjeç 76, banues në Paskuqan, pasi dyshohet se në banesë, u konstatua duke kryer punime pa leje. Neni 199/a i Kodit Penal.

Më datë 01.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin D.D vjeç 68, banues në Paskuqan, pasi dyshohet se në banesë, u konstatua duke kryer punime pa leje. Neni 199/a i Kodit Penal.

Më datë 01.06.2017, shtetasi A.D, vjeç 41, banues në Tiranë, kallëzon se në Kamzë, i kanë vjedhur telefonin “Samsung S5”. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit. Neni 134 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Kavajë
Më datë 01.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Kavajë, për shtetasin L.XH, vjeç 27, banues në fshatin Synej, pasi dyshohet se në lagjen nr. 2, ka kanosur me fjalë shtetasin F.V, vjeç 62, banues në Kavajë. Neni 84 i Kodit Penal.

Më datë 01.06.2017, gjatë natës, në lagjen nr. 6, pranë banesës, në një depo, shtetases V.L, vjeç 75, i kanë vjedhur disa rroba dhe bizhuteri të ndryshme. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit. Neni 134 i Kodit Penal.

Më datë 01.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Kavajë, për shtetasin R.H, vjeç 34, banues në fshatin Shtodhër, pasi dyshohet se në fshatin Habilaj, ka pushtuar tokën e shtetasit I.H vjeç 61. Neni 200 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Durrës
Më datë 01.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Durrës, për shtetasin A.Z, vjeç 55, banues në Durrës, pasi dyshohet se me anë të mashtrimit, për botimin e një libri, i ka marrë një sasi lekësh, shtetasit E.C, vjeç 77, banues në Skrapar. Neni 143 i Kodit Penal.

Specialistët për Krimet në Komisariatin e Policisë Durrës bënë të mundur
ndalimin e shtetasit në kërkim:
I.J 46 vjeç, banues në Kukës.
Gjykata e Rrethit Gjyqësor Durrës, ka caktuar masën e sigurisë”Arrest me
burg”për veprën penale “Ndërtimi i paligjshëm” parashikuar në nenin 199/a të
Kodit Penal.
Materialet i kaluan Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Durrës për veprime të
mëtejshme.

Më datë 01.06.2017, në lagjen nr. 4, në mjetin tip “Benz”, shtetasit M.R, vjeç 28, banues në Durrës, i kanë marrë një çantë me dokumente dhe një sasi lekësh. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorëve. Neni 134 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Elbasan
Më datë 01.06.2017, u plotësua kërkesë padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes të menjëhershëm, për shtetasen E.C, vjeç 32, pasi dyshohet se bashkëshorti S.C, vjeç 32 në banesë, ka ushtruar dhunë fizike e psikologjike ndaj saj. Materialet u referuan në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor  Elbasan. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006, “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”.

Më datë 01.06.2017, u plotësua kërkesë padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes të menjëhershëm, për shtetasen M.Ç, vjeç 33 pasi dyshohet se bashkëshorti D.Ç, vjeç 44, ka ushtruar dhunë fizike e psikologjike ndaj saj. Materialet u referuan në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor  Elbasan. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006, “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”.

Komisariati i Policisë Peqin
Më datë 01.06.2017, u referuan materialet  në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Elbasan, për shtetasin Sh.K e I.K, vjeç 37 e 67 banues në fshatin Fatisht, pasi dyshohet se, në këtë fshat, kanë goditur me grusht, bashkëfshatarin, shtetasin K.K, vjeç 56. Nenet 90 e 25 të Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Librazhd
Më datë 01.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Elbasan, për shtetasin B.K, vjeç 69, banues në Cërrik, me leje drejtimi, pasi dyshohet se tek “Ura e Murrashit”, duke drejtuar  mjetin   tip  “Benz” është përplasur me mjetin tip “Volksvagen” me drejtues R.K, vjeç 51, banues në Kosovë, me leje drejtimi, për pasojë janë dëmtuar dy drejtuesit dhe pasagjeri SH.SH, vjeç 41, banues në Kosovë, të dy shtetasit kosovarë pasi morën ndihmën mjeksore u larguan në banesë, kurse B.K, ndodhet në spital jashtë rrezikut për jetën.Nenet 290 i Kodit Penal.

Më datë 02.06.2017, u referuan materialet  në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Elbasan, për shtetasin L.K, vjeç 51, banues në fshatin Zdrajc, pasi dyshohet se më datë 01.06.201 në këtë fshat, ka goditur me sende të forta, bashkëfshatarin, E.K, vjeç 59. Neni 89 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Maliq
Më datë 01.06.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi E.D,  vjeç 27, banues në fshatin Rov, pasi dyshohet se më datë 31.05.2017, në këtë fshat, ka vjedhur banesën e të atit, N.D, vjeç 66, ku ka marrë 1 fuçi plastike dhe e ka goditur me grusht. Nenet 134 dhe 130/a/1 të Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Devoll
Më datë 01.01.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi D.K, vjeç 29, banues në fshatin Zëmblak, pasi dyshohet se në fshatin Cangonj, në ambientet e një firme private, në bashkëpunim, ka vjedhur materiale të ndryshme. Punohet për identifikimin dhe kapjen e bashkautorëve. Me cilësinë e provës material ju gjet e bllokua një thikë. Nenet 134/2, 25 e 279 të Kodit Penal.

Më datë 01.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit  Gjyqësor Korçë, për shtetasin U.F, vjeç 25 bazuar në nenet 102, 22 dhe 112 të Kodit Penal.

Më datë 01.06.2017, referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Korçë, për shtetasin M.SH, vjeç 63, banues në Bilisht, pasi dyshohet se në Bilisht, ka ndërtuar një objekt, pa leje. Neni 199/a i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Ersekë
Më datë 01.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit  Gjyqësor  Korçë, për shtetasit A.T, I.D dhe V.T, vjeç  56, 45 e 49, banues në Leskovik, pasi dyshohet se më datë 31.05.2017, në Leskovik, kanë goditur me grusht shtetasit J.S e ZH.S, vjeç  44 e 40, banues në Leskovik. Neni 90/2 i Kodit Penal.


Komisariati i Policisë Berat
Më datë 01.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Vlorë, për shtetasin E.L, vjeç 15, banues në Berat, pasi dyshohet se në Uznovë, në banesë, iu gjetën dhe u sekuestruan në cilësinë e provës materiale 140 fishekë model 54, kalibri 7. 62 mm. Neni 278/3 i Kodit Penal.

Më datë 01.06.2017, u ndalua shtetasi F.P, vjeç 16, pasi dyshohet se më datë 31.05.2017, në Uznovë, në magazinat e një firme, ka vjedhur 2 bateri makine, 1 trapan dhe disa shirita duralumini. Neni 134 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Fier
Më datë 01.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Fier, për shtetasin A.B, vjeç 47, banues në fshatin Boçovë, pasi dyshohet se më datë 30.05.2017, në këtë fshat, ka kanosur me mjete të forta, shtetasin F.B, vjeç 22, banues në Boçovë. Neni 84 i Kodit Penal.

Më datë 01.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Fier, për shtetasin Z.M, vjeç 55, banues në Fier, pasi dyshohet se më datë 30.05.2017, tek “Kryqëzimi Parkut”, ka dëmtuar me mjete të forta, shtetasin O.M, vjeç 25, banues në Tiranë. Neni 89 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Lushnjë
Më datë 01.06.2017, në lagjen “20 Tetori”, shtetasi G.Xh, vjeç 13, duke drejtuar një biçikletë, është përplasur me mjetin tip “Audi” me drejtues T.B, vjeç 61, banues në Lushnjë, për pasojë është dëmtuar G.Xh, i cili pasi mori mjekim në spital, u largua në banesë. Materialet u referuan në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Lushnjë, për vlerësim.

Komisariati i Policisë Divjakë
Divjakë
Në vijim të punës për goditjen e veprimtarisë kriminale të kultivimit të bimëve
narkotike, policia zbulon një tjetër rast.
Arrestohet në flagrancë autori.
Si rezultat i kontrolleve të pandërprera dhe në bazë të informacioneve që dispononin
shërbimet e Komisariatit të Policisë Divjakë, në fshatin Grabjan, pranë banesës së
shtetasit M.Q, u gjetën të kultivuara dhe u sekuestruan në cilësinë e provës
materiale 11 bimë narkotike të dyshuara Cannabis Sattiva.
Në përfundim të veprimeve të para hetimore u bë arrestimi në flagrancë i shtetasit:
–M.Q, 60 vjeç, banues në fshatin Grabjan, Divjakë.
Materialet proceduriale i kaluan Prokurorisë Pranë Gjykatës së Shkallës së Parë
Lushnje për veprën penale “Kultivim i bimëve narkotike” parashikuar nga Neni 284 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Vlorë
Më datë 31.05.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Vlorë, për shtetasit P.B e M.B vjeç 71 e 40, banues në Himarë, pasi dyshohet se më datë 29.05.2017, në Himarë kanë prishur murin rrethues të shtetasit R.X, vjeç 55, banues në Durrës. Neni 150 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Sarandë
Më datë 01.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Sarandë, për shtetasit F.V G.V, D.H e J.H, vjeç 19, 16, 18 21, banues në Sarandë, pasi dyshohet se më datë 31.05.2017, në shëtitore, kanë goditur me sende të forta njëri- tjetrin. Nenet 89 e 25 të Kodit Penal.

Më datë 01.06.2017, gjatë natës, në fshatin Çukë, është vjedhur banesa e shtetasit K.SH, vjeç 67, ku kanë marrë 1 televizor plazma. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit. Neni 134 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Lezhë
Më datë 01.06.2017, shtetasi K.Z vjeç 41 banues në Lezhë, me detyrë ekonomist, i ka rënë të fikët, në zyrë i cili pas mjekimit, në spital është larguar për në banesë. Materialet u referuan në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësorë Lezhë, për vlerësim.

Komisariati i Policisë Kurbin
Më datë 01.06.2017, në Milot, në në oborrin e banesës është gjetur e vetëvarur shtetësia GJ.V vjeç 53. Nga veprimet e kryera rezulton se vuante nga depresioni për të cilin mjekohej. Materialet u referuan në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësorë Kurbin, për vlerësim.

Komisariati i Policisë Mirditë
Më datë 01.06.2017, gjatë natës, në fshatin Reps para banesës, shtetasit A.G, vjeç 26, i kanë vjedhur mjetin tip “Volksvagen”. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit. Neni 134 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Shkodër
Më datë 01.06.2017, në fshatin Rrenc, para banesës shtetasit GJ.K, vjeç 30, i ka rënë zjarr në mjetin tip “Benz”. Punohet për përcaktimin e shkakut të rënies së zjarrit, identifikimin dhe kapjen e autorëve.  Neni 151 i Kodit Penal.

Më datë 01.06.2017, u plotësua kërkesë-padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes së menjëhershme për shtetasen A.M, vjeç 32, pasi dyshohet se bashkëshorti K.M, vjeç 37, ka ushtruar dhunë fizike e psikologjike ndaj saj. Materialet u referuan në Gjykatën e Rrethit Gjyqësorë Shkodër. Ligji Nr. 9669, datë 18.12.2006. “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare.

Më datë 01.06.2017, u ndalua shtetasi në kërkim T.V, vjeç 24, banues në Shkodër, pasi Gjykata e Rrethit Gjyqësor Shkodër, ka caktuar masën e sigurisë “Arrest në burg”, për veprat penale “Vjedhja” dhe “Mosbindja ndaj urdhrit të punonjësit të policisë së rendit publik”. Nenet 134/2 e 242 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Pukë
Më datë 01.06.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi B.P, vjeç 36 banues në Tiranë, pasi në qytet duke drejtuar në gjendje të dehur, mjetin tip “Benz”, ka kundërshtuar me forcë punonjësit e policisë qarkullimit rrugor. Nenet 236 e 291 të Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Malësi e Madhe
Më datë 01.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Shkodër, për shtetasin L.B, vjeç 48, banues në fshatin Tamarë, pasi dyshohet se më datë 31.05.2017, në këtë fshat, ka goditur me mjet prerës, shtetasin N.P, vjeç 45, banues në fshatin Selcë. Neni 89 i Kodit Penal.

Më datë 01.06.2017, në fshatin Boriçi i Madh, kanë vjedhur banesën e shtetasit K.M, vjeç 58, ku kanë marrë disa bizhuteri floriri dhe 1 orë dore. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit. Neni 134 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Tropojë
Më datë 01.06.2017, gjatë kontrollit të territorit, në njësinë administrative Tropojë, në vendin e quajtur “Përroi i Buticit”, mbi fshatin Trezhnjevë, pronë publike, në ambient të hapur, pyll me pemë ahu e dëllinjë, u gjetën të mbjella 25 bimë narkotike të dyshuara Cannabis Sativa, të cilat u sekuestruan me cilësinë e provës materiale. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorëve. Neni 284 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Dibër
Më datë 01.06.2017, gjatë natës, në fshatin Ploshtan është vjedhur banesa e shtetasit H.P, vjeç 58, ku kanë marrë sende me vlerë. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit. Neni 134 i Kodit Penal.

DEPARTAMENTI PER KUFIRIN DHE MIGRACIONIN

Komisariati i Kufirit dhe Migracionit Rinas
Më datë 01.06.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi J.C vjeç 22, banues në Tirane, pasi dyshohet se në P K K Rinas, ju gjet e sekuestrua në cilësinë e provës materiale 1 kartë identiteti Italiane e falsifikuar. Neni 189 i Kodit Penal.

Më datë 01.06.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi G.M, vjeç 23, banues në Tiranë, pasi dyshohet se në P K K Rinas, ju gjet e sekuestrua në cilësinë e provës materiale 1 kartë identiteti Italiane e falsifikuar.Neni 189 i Kodit Penal.

Drejtoritë Vendore për Kufirin dhe Migracionin Durrës
Më datë  01.06.2017,  në  fshatin Babrru, në rrugë, kanë konstatuar një mjet lundrues gomone tip “Yamaha” me një motorr, në pronësi të shtetasit M.M, banues në  Babrru, në zbatim të ligjit nr. 8663, datë 18.09.2000, për mjetet lundruese neni 28 pika 1 ka bërë shoqërimin e mjetit lundrues për në pikën e bllokimit  të mjeteve lundruese  Durrës. Materialet u referuan në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Durrës, për vlerësim.

Drejtoritë Vendore për Kufirin dhe Migracionin Vlorë
Vlorë
Policia Kufitare bllokon dhe sekuestron 2 mjete lundruese, në bashkëpunim me DVP Vlorë dhe Delta Force.
Më datë 01.06.2017, Drejtoria Vendore e Policisë Kufitare & Migracionit Vlorë duke bashkëpunuar ngushtë me Drejtorinë Vendore të Policisë Vlorë dhe Repartin Delta Force, në zbatim të planit të masave për goditjen e rasteve të trafikimit të lëndëve narkotike, kanë bërë të mundur konstatimin dhe bllokimin e dy mjeteve lundruese, me karakteristikat si më poshtë :
Më datë 01.06.2017, pranë rrugës Radhimë-Vlorë, në bregdet u konstatua një mjet lindrues tip Skaf plastik, me gjatësi 5.10 m dhe gjërësi 2.10 m, si dhe me një motor të markës "Ervinrude" në pronësi të shtetasit F.H.
Nga veprimet hetimore të kryera ka rezultuar se shtetasi i mësipërm nuk dispononte dokumentacionin përkatës për zhvendosjen e mjetit lundrues nga Jala për Durrës duke mos njoftuar autoritetet përkatëse.
Policia ka filluar procedimin penal ndaj shtetasit F.H., për veprat penale "Zotërimi dhe mbajtja", "Ndryshimi i kushteve", "Regjistrimi, klasifikimi, mënyra e përdorimit dhe kontrollit të mjeteve lundruese me motor, me tonazh nën 20NT" bazuar në ligjin nr.8663, datë 18.09.2000.

Më datë 01.06.2017, në ujërat detare Hoxharë-Triport pasi ka rënë në gjurmët e radarit të policisë kufitare një mjet lundrues, menjëherë shërbimet e policisë mbështetëse bënë të mundur bllokimin dhe sekuestrimin e mjetit tip Gomone, me gjatësi 7.52 m dhe 3.08 m, me 2 motora të markës "Yamaha" në pronësi të shtetasit E.G.
Nga hetimet e kryera ka rezultuar se mjeti është nisur nga Porti i Durrësit pa certifikatë përdorimi nga policia kufitare.
Policia ka filluar procedimin penal në ngarkim të shtetasit E.G.,për veprën penale "Mosdeklarimi i ndryshimeve", bazuar në ligjin për mjetet lundruese.

Drejtoritë Vendore për Kufirin dhe Migracionin Kukës
Më datë 01.06.2017, u  referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Kukës, për shtetasin G.SH, vjeç 41, banues  në Durrës, pasi dyshohet se më datë 26.05.2017, në P K K Morinë, ka kaluar kufirin shtetëror në mënyrë të paligjshme. Neni 297 i Kodit Penal.


Policia e Shtetit në të gjithë vendin vijon zbatimin e masave të përcaktuara në Planin e masave, për “Rritjen e parametrave të sigurisë”, mbajtjen nën kontroll të situatës kriminale, kapjen e personave të shpallur në kërkim dhe atyre që qarkullojnë me armë, goditjen e trafikut të lëndëve narkotike e trafìqeve të paligjshme, parandalimin e aksidenteve rrugore”.
Në këtë kontekst, gjatë 24 –orëve në të gjithë vendin kanë funksionuar pika kontrolli dhe të lëvizshme, ku është bërë e mundur kapja dhe arrestimi i 23 personave, është sekuestruar lëndë narkotike dhe armë zjarri.
Nga Policia Rrugore në të gjithë vendin duke përdorur Dragerat dhe Radarët janë arrestuar në flagrancë për drejtim mjeti në gjendje të dehur, pa leje drejtimi 6 drejtues mjetesh.
Nga kontrollet e kryera nga strukturat e Drejtorive Vendore të Policisë janë arrestuar 8 persona për narkotikët dhe krimin ekonomik.
2 persona në kërkim. 
6 persona Dhunë në familje, Vjedhje dhe Kundershtim punonjësi të Policisë.
1 person per veprën penale “Shkatërrim i pronës me eksploziv”, në vijim të operacionit “Eksploziv” më datë 01.06.2017.

Gjithashtu janë sekuestruar 1 fitil zjarrpërcjellës, 1 armë zjarri, 1 armë e ftohtë (thikë) dhe 140 fishekë. 
Po gjatë kontrolleve janë shoqëruar për verifìkim 47 persona.
Edhe në ditët në vijim do vijojë puna e Policisë së Shtetit për rritjen e parametrave të sigurisë në vend.

Arkiva

Qershor 2017
He Ma Me En Pr Sh Di
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Fushata Sensibilizuese

Video te tjera ...