Informacion mbi ngjarjet, arrestimet, ndalimet dhe procedimet në 24 orët e fundit 07 Qershor 2017

INFORMACIONE PËR AKTIVITETET E PROCESIT ZGJEDHOR, QERSHOR 2017 1Drejtoria PPSH.1

Drejtoria Vendore e Policisë Tiranë
Komisariati i Policisë Nr. 1

Më datë 06.06.2017, ora 17:28-18:15, në Farkë e Madhe, subjekti politik Partia Demokratike, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Nr. 2
Më datë 06.06.2017, ora 19:00-19:44, te Akademia e Arteve, subjekti politik Partia Demokratike, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Nr. 3
Më datë 06.06.2017, ora 18:00-19:45, në rrugën “Haxhi Hysen Dalliu”, subjekti politik Partia Demokratike, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Nr. 4
Më datë 06.06.2017, ora 19:00, tek Kodra e Priftit, subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 06.06.2017, ora 19:00-19:50, te “Sheshi Shtraus”, subjekti politik Partia Social Demokrate, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Drejtoria Vendore e Policisë Durrës
Komisariati i Policisë Durrës
Më datë  06.06.2017, ora 19:00-20:00, në qytet, subjekti  politik Partia Demokratike, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Krujë
Më datë  06.06.2017, ora 20:00-21:00, në Krujë, subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Shijak
Më datë  06.06.2017, ora  19:00-20:30, në Shijak, subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë  06.06.2017, ora  20:00-21:00, në  Shijak, subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Drejtoria Vendore e Policisë Elbasan
Komisariati i Policisë Elbasan
Më datë  06.06.2017, ora 16:00-17:00, në fshatin Labinot Mal, subjekti politik Partisë Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 06.06.2017, ora 17:00-18:00, në fshatin Qafë, subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë  06.06.2017, ora 18:00-19:00, në fshatin Lugaxhi, subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.
Më datë  06.06.2017, ora 18:00-19:00, në fshatin Bradashesh, subjekti politik P D I U, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Librazhd
Më datë 06.06.2017, ora 12:00-13:00, në Komunën Qendër, subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 06.06.2017, ora 14:00-14:45, në fshatin Togëz, subjekti politik i Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 06.06.2017, ora 16:30-17:20, në fshatin Kutërman, subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 06.06.2017, ora 15:30-16:30, në fshatin Vehçan, subjekti politik Partia Demokratike, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Gramsh
Më datë 06.06.2017, ora 10:00-11:00, në fshatin Kukër, subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Drejtoria Vendore e Policisë Korçë
Komisariati i Policisë Maliq
Më datë 06.06.2017, ora 20:00–21:00, në fshatin Vreshtas, subjekti elektoral Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Devoll
Më datë 06.06.2017, ora 20:00–21:00, në fshatin Miras, subjekti elektoral Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Drejtoria Vendore e Policisë Berat
Komisariati i Policisë Berat
Më datë 06.06.2017, ora 18:00-19:00, në lagjen “28 Nëntori”, subjekti politik Partia Drejtësi Integrim dhe Unitet, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 06.06.2017, ora 20:00-21:00, në Uznovë, subjekti politik Partia Lëvizja Socialiste për Integrim, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Kuçovë
Më datë 06.06.2017, ora 14:30-16:40, në fshatin Kozare, subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 06.06.2017, ora 17:30-19:00, në lagjen “Llukan Prifti”, subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Drejtoria Vendore e Policisë Fier
Komisariati i Policisë Lushnjë
Më datë 06.06.2017, ora 20:30-21:00, në qytet, subjekti politik P B D I, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Mallakastër
Më datë 06.06.2017, ora 17:30-18:00, në fshatin Aranitas, subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 06.06.2017, ora 17:30-18:00, në fshatin Dukas, subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Drejtoria Vendore e Policisë Gjirokastër
Komisariati i Policisë Gjirokastër
Më datë 06.06.2017, ora 21:00-22:00, në fshatin Kolonjë, subjekti LSI, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 06.06.2017, ora 12:00-13:00 e 17:00-18:00, në fshatin Vrisera e Goranxi, subjekti LSI, zhvilloi 2 takime elektorale, të cilët përfunduan pa probleme për rendin.

Më datë 06.06.2017, ora 17:00-18:00, 18:30-19:30 dhe 20:00-21:00, në fshatin Drino, Nepravishtë e Bulo, subjekti Partia Socialiste, zhvilloi 3 takime elektorale, zhvilloi 3 takime elektorale, të cilët përfunduan pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Tepelenë
Më datë 06.06.2017, ora 10:00-11:00, në fshatin Buz, subjekti politik Partia Demokratike, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Përmet
Më datë 06.06.2017, ora 18:00-19:00, në qytet, subjekti politik Lëvizja Socialiste për Integrim, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Drejtoria Vendore e Policisë Lezhë
Komisariati i Policisë Lezhë
Më datë 06.06.2017, ora 10:00-11:00, në fshatin Kolsh, subjekti politik Partia Demokratike, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 06.06.2017, ora 16:00-17:00, në fshatin Dajç, subjekti politik Partia Demokratike, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 06.06.2017, ora 18:00-19:00, në fshatin Gramsh, subjekti politik Partia Demokratike, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 06.06.2017, ora 19:00-20:00, në qytet, subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Mirditë
Më datë 06.06.2017, ora 18:00-19:30, në Rubik, subjekti politik Partia Bashkimi Demokristian e Shqipërisë, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Drejtoria Vendore e Policisë Shkodër
Komisariati i Policisë Shkodër
Më datë 06.06.2017, ora 18:00-20:00, në lagjen “Skënderbe”, subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 06.06.2017, ora 18:00-20:00, para Bashkisë, subjekti politik Partia Lëvizja Socialiste për Integrim, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Pukë
Më datë 06.06.2017, ora 10:00-11:00, në fshatin Berishë e Vogël, subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 06.06.2017, ora 13:00-14:00, në fshatin Berishë, subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 06.06.2017, ora 15:30-16:30, në fshatin Shopel, subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Vau Dejës
Më datë 06.06.2017, ora 17:00-18:00, në fshatin Kosmaç, subjekti politik Partia Lëvizja Socialiste për Integrim, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Drejtoria Vendore e Policisë Kukës
Komisariati i Policisë Kukës
Më datë 06.06.2017, ora 18:35-19:20, në qytet, subjekti elektoral Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa problem për rendin.  

Më datë 06.06.2017, ora 09:00-10:30 e 11:00-12:00, në fshatin Surroj, subjekti elektoral Partia Socialiste zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa problem për rendin.  

Më datë 06.06.2017, ora 11:00-12:00, në fshatin Qinamkë, subjekti elektoral Partia Demokratike zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa problem për rendin.

Më datë 06.06.2017, ora 18:40-19:00, në fshatin Shemri, subjekti elektoral Partia Demokratike, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa problem për rendin.  

Më datë 06.06.2017, ora 19:00-20:00, në fshatin Kalimash, subjekti elektoral Partia Demokratike, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa problem për rendin.

Komisariati i Policisë Tropojë
Më datë 06.06.2017, ora 12:00-13:00, në qytet, subjekti elektoral Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa problem për rendin.  

Komisariati i Policisë Has
Më datë 06.06.2017, ora 17:10-17:40, në Krumë, subjekti elektoral Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa problem për rendin.  

Drejtoria Vendore e Policisë Dibër
Komisariati i Policisë Dibër
Më datë 06.06.2017, ora 17:00-18:00, në fshatin Melan, subjekti politik PDIU, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Mat
Më datë 06.06.2017, ora 10:00-11:00, në Burrel, subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim  elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.
Më datë 06.06.2017, ora 15:00-16:00, në fshatin Batër dhe fshatin  Midhe, subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral  i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 06.06.2017, ora 17:00-18:00, në Klos, subjekti politik ’L S I, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.


DEPARTAMENTI PËR HETIMIN E KRIMIT TE ORGANIZUAR DHE KRIMET E RËNDA
DREJTORITË VENDORE TË POLICISË

Drejtoria Vendore e Policisë Tiranë
Seksioni për narkotikët
Më datë 06.06.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi E.M vjeç 21, banues në Tiranë, pasi në rrugën “Muhedin Llagani”, nga kontrolli fizik iu gjet e sekuestrua në cilësinë e provës materiale një sasi lëndë narkotike e llojit Cannabis Sativa. Neni 283 i Kodit Penal.

Seksioni për pastrimin e parave
Finalizohet me sukses operacioni i koduar "Euro". Sekuestrohen 500 € të dyshuara të fallsifikuara. Në pranga tre shtetas. Më datë 06.06.2017, Specialistët e Seksionit të Krimit Ekonomik në Drejtorinë Vendore të Policisë Tiranë, në bashkëpunim me Sektorin për Krimin Ekonomik dhe Financiar të Drejtorisë Vendore të Policisë Durrës dhe Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, kanë finalizuar me sukses operacionin e koduar “EURO”, në kuadër të të cilit janë arrestuar në flagrancë shtetasit:
K.N, 35 vjeç, banues në Tiranë, i dënuar më parë për shfrytëzim prostitucioni
J.M, 27 vjeç, banues në Përmet.
K.K 19 vjeç, banues në Tiranë, i dënuar me parë për vjedhje.
Këta shtetas dyshohen se përreth dy muaj, në dyqane të ndryshme, pika karburanti dhe lokale në Qytetin e Tiranës dhe të Durrësit, bënin pagesa me kartmonedha të prerjeve 50 euro të dyshuara të fallsifikuara.
Në mometin e arrestimit këtyre shtetasve, u janë gjetur me vete 500 Euro, të dyshura të fallsifikuara.
Në cilësinë e provës materiale, janë sekuestruar:
Një armë e ftohtë thikë me palosje me mbishkrimet Stainless
Tre aparate telefonike të markave të ndryshme
10 kartmonedha me prerje 50 Euro
3 kartmonedha me prerje 5000 Lekë
2 kartmonedha me prerje 1000 Lekë
2 karta sim
Materialet proceduriale iu kaluan Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, për veprën penale “Fallsifikim i monedhave", kryer në bashkëpunim dhe "Prodhimi, mbajtja, blerja pa leje e armëve të ftohta”, parashikuar nga Nenet 183-25 dhe 279 të Kodit Penal.

Seksioni për korrupsionin
Tiranë
Drejton mjetin e tonazhit të lartë pa çertifikatë aftësie profesionale.
Tenton të korruptoj punonjësit e policisë, arrestohet në flagrancë.
Më datë 06.06.2017, në rrugën “Ferit Xhajko”, shërbimet e Policisë Rrugore, kanë arrestuar në flagrancë shtetasin:
F.A, 24 vjeç, banues në Tiranë
Ky shtetas duke drejtuar automjetin tip “Mercedes Benz”, të kategorisë Kamion, është ndaluar nga shërbimet e Policisë Rrugore, për kontrollin e dokumentacionit.
Nga kontrolli i dokumentacionit ka rezultar pa çertifikatën e aftësisë profesionale për mjetet e rënda.
Kur punonjësit e Qarkullimit Rrugor i kanë komunikuar masën administrative për mos pasjen e kësaj çertifikate, ky shtetasi ka tentuar t’i japë 1000 lekë të reja punonjësit të Policisë, për t’iu shmangur masës administrative, por është arrestuar në kushtet e flagrancës.
Materialet i kaluan Prokurorisë pranë Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Tiranë, për veprën penale “Korrupsion aktiv ndaj personave që ushtrojnë funksione publike”, parashikuar nga Neni 244 i Kodit Penal.

Komisariati Rajonal i Policisë Rrugore
Më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin E.P, vjeç 23, banues në Tiranë, pasi dyshohet se në rrugën “Don Bosko”, u kap duke drejtuar pa leje drejtimi motorin tip “Dayang”. Neni 291 i Kodit Penal.

Më datë 06.06.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi I.K, vjeç 35, banues në Shkozë, pasi në rrugën e “Dibrës”,  u kap duke drejtuar në gjendje të dehur, mjetin tip “Benz”. Neni 291 i Kodit Penal.

Më datë 06.06.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi A.M, 22, banues në Tiranë, pasi në Institut Bujqësor, duke drejtuar mjetin tip “Benz” ka aksidentuar shtetasen D.S, vjeç 26, banuese në Tiranë, e cila ndodhet në spital, në gjendje të rëndë. Nenet 290 e 273 të Kodit Penal.

4.Më datë 06.06.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi A.H, vjeç 25, banues në Shkozë, pasi në bulevardin “Zhan D’ark”, u kap duke drejtuar pa leje drejtimi, motorin tip “Piaggio”. Neni 291 i Kodit Penal.

Më datë 07.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin K.F, vjeç 22, banues në Shkozë, pasi dyshohet se në sheshin “Nënë Tereza”, u kap duke drejtuar pa leje drejtimi, motorin tip “Zongshen”. Neni 291 i Kodit Penal.

Më datë 07.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin D.K, vjeç 22, banues në Tiranë, pasi dyshohet se në Unazë të Re, u kap duke drejtuar pa leje drejtimi, motorin tip “Lonxia”. Neni 291 i Kodit Penal.

Më datë 06.06.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi R.A, vjeç 21, banues në Tiranë, pasi në rrugën “Teodor Keko”, duke drejtuar pa leje drejtimi motorin tip “Dayang” ka aksidentuar këmbësoren V.N vjeç 55, banuese në Tiranë, e cila ndodhet në spital nën kujdesin e mjekëve. Nenet 290 e 291 të Kodit Penal.

Drejtoria Vendore e Policisë Durrës
Seksioni për narkotikët
Më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Durrës, për shtetasin,  A.R, vjeç 45, banues në Durrës, pasi dyshohet se në rrugën e Vilës, u kap me një sasi lëndë narkotike e llojit Cannabis Sativa. Neni 283/1 i Kodit Penal.

Seksioni kundër krimit ekonomik e financiar
Më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Durrës, për shtetasin R.R, vjeç 59, banues në Tiranë, administrator i një firme private pasi dyshohet se , ka mashtruar duke i transferuar pronësinë e disa apartamenteve, shtetasit D.A, vjeç 34, banues në Durrës. Neni143 i Kodit Penal.

Drejtoria Vendore e Policisë Elbasan
Seksioni kundër krimit ekonomik e financiar
Më datë 06.06.2017, u referuan materialet  në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Elbasan, për shtetasen B.SH, vjeç 43, banuese në fshatin Katundi i Ri, pasi dyshohet se në vitin 2009, ka mashtruar duke i marrë një sasi lekësh, për privatizimin e banesës, duke i falsifikuar firmën, shtetasit SH.S, vjeç 65, banues në fshatin Katundi i Ri. Nenet 143/2 e 186 të Kodit Penal.

Seksioni i hetimit të ngjarjeve në qarkullimin dhe AIS
Më datë 06.06.2017, u referuan materialet  në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Elbasan, për shtetasin T.P, vjeç 23, banues në fshatin Katundi i Ri, pasi dyshohet se më datë 05.06.2017, në lagjen “5 Maji”, duke drejtuar motorin tip “Bashan” është përplasur me motorin tip “Dajang“me drejtues E.E, vjeç 30, banues në  Elbasan, për pasojë janë dëmtuar dy drejtuesit, të cilët ndodhen në spital jashtë rrezikut për jetën. Neni 290 i Kodit Penal.

Drejtoria Vendore e Policisë Berat
Seksioni kundër krimit ekonomik e financiar
Më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Berat, për shtetasin XH.H vjeç 63, banues në fshatin Dushnik, pasi dyshohet se në fshatin Poshnje, duke qenë me aktivitet të pezulluar, u kap duke tregtuar duhan, pa paguar taksat vendore e qendrore. Nenet 180, 181 dhe 149/a të Kodit Penal.

Më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Berat, për shtetasin Q.D, vjeç 62 banues në Berat, pasi dyshohet se, në fshatin Poshnje, duke qenë me aktivitet të pezulluar, u kap duke tregtuar duhan, pa paguar taksat vendore e qendrore. Nenet 180, 181 dhe 149/a të Kodit Penal.

Drejtoria Vendore e Policisë Vlorë
Seksioni për narkotikët
Më datë 05.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Vlorë, për shtetasin I.M, vjeç 38, banues në Vlorë, pasi dyshohet se në lagjen ‘’Hajro Çakërri’’, nga kontrolli në mjetin tip “Benz” me drejtues shtetasin A.A, vjeç 36, banues në Vlorë, në sedilen ku ishte I.M u gjet një pjatë porcelani me 1 dozë lëndë narkotike e llojit Kokainë. Neni 283/1 i Kodit Penal.

Vlorë
Policia sekuestron 70 kg lëndë narkotike.
Bllokohet dhe sekuestrohet një furgon.
Vihet në pranga autori i dyshuar.
Arrestohet shtetasi:
N.T, 24 vjeç, banues në Vlorë.
Më datë 06.06.2017, në bazë të informacioneve të marra në rrugë operative, në lagjen “Pavarësia” Vlorë, pranë një marketi, Policia e Vlorës ka konstatuar dhe sekuestruar një sasi me lëndë narkotike në sheshpushimin e një pallati.
Lënda narkotike u gjet e vendosur në 4 qese të zeza plastike, të mbështjella me natriban ngjyrë kafe, e cila pas peshimit në total ka rezultuar prej 70 kilogramë, e dyshuar e llojit Cannabis Sattiva. Gjithashtu, në hyrjen e këtij pallati është gjetur dhe bllokuar një automjet tip furgon Ford, nën përdorimin e autorit të dyshuar, i cili dyshohet se mund të përdorej për transportimin e lëndës narkotike.
Shërbimet e Policisë bënë të mundur kapjen në flagrancë të shtetasit N.T, në pallatin ku u gjet lënda narkotike si dhe u bë arrestimi i tij për veprën penale “Prodhimi dhe shitja e narkotikëve” parashikuar nga neni 283/1 i Kodit Penal.

Seksioni kundër krimit ekonomik e financiar
Më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Vlorë, për shtetasin E.L, vjeç 40, banues në Vlorë, me detyrë faturist, pasi dyshohet se i ka mbifaturuar energji elektrike shtetasit F.B, vjeç 65, banues në Orikum. Neni 248 i Kodit Penal.

Më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Vlorë, për shtetasin G.H, vjeç 53, banues në Vlorë, pasi dyshohet se në ZVRPP Vlorë, me anë të falsifikimit të dokumenteve, në lagjen “Ujë i Ftohtë”, ka regjistruar siperfaqe tokë të shtetasit A.M, vjeç 60, banues në Vlorë. Nenet 186, 248 e 287 të Kodit Penal.

Drejtoria Vendore e Policisë Gjirokastër
Seksioni i hetimit të ngjarjeve në qarkullimin dhe AIS
Më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Gjirokastër, për shtetasin R.K, vjeç 51, banues në Gjirokastër,  pasi dyshohet se në fshatin Valare, duke drejtuar mjetin tip “Volvo” pa leje drejtimi, është përplasur me mjetin tip “Opel”, me drejtues N.D, vjeç 28, banues në Valare, për pasojë ka dëme materiale. Neni 291 i Kodit Penal.

Drejtoria Vendore e Policisë Lezhë
Seksioni i hetimit të ngjarjeve në qarkullimin dhe AIS
Më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Lezhë, për  shtetasit M.D dhe A.SH, vjeç 74 e 45, banues  në Shkodër e Gramsh Lezhë, pasi dyshohet se, në fshatin Dajç, shtetasi M.D duke drejtuar mjetin tip “Benz” është përplasur me mjetin tip “Hyndai” të drejtuar nga A.SH për pasojë  janë dëmtuar dy drejtuesit dhe pasagjerët N.B e F.D, vjeç 36 e 75, banues Gramsh, Lezhë e Shkodër, te cilët ndodhen në spital nën kujdesin e mjekëve. Neni 290/1 i Kodit Penal.


Seksioni kundër krimit ekonomik e financiar
Më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Dibër, për shtetasin I.SH, vjeç 56, banues në Tiranë, pasi dyshohet se ka falsifikuar dokumentet zyrtare dhe ka mashtruar në Sigurimet Shoqërore, duke përfituar padrejtësisht pension  të veçantë të minatorit, duke shkaktuar një dëm financiar.  Neni  145 i Kodit Penal.

Më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Dibër, për shtetasin K.GJ, vjeç 54, banues në Bulqizë, pasi dyshohet se ka falsifikuar dokumentet zyrtare dhe ka mashtruar në Sigurimet Shoqërore, duke përfituar padrejtësisht pension të veçantë të minatorit, duke shkaktuar një dëm financiar.  Neni  145 i Kodit Penal.

DEPARTAMENTI PËR SIGURINË PUBLIKE
KOMISARIATET E POLICISË

Komisariati i Policisë Nr. 1
Më datë 06.06.2017, u arrestuan në flagrancë shtetasit L.D dhe A.SH, vjeç 24 e 20, banues në Tiranë, pasi në rrugën “Hoxhë Vokrri”, iu gjetën e sekuestruan në cilësinë e provës materiale një sasi lëndë narkotike e llojit “Hashash”. Neni 283/2 i Kodit Penal.

Më datë 06.06.2017, në rrugën “Sali Nivica”, është konstatuar vjedhja e banesës së shtetasit S.S, vjeç 70, ku kanë marrë bizhuteri me vlerë të konsiderueshme. Punohet për identifikimin e kapjen e autorit. Neni 134/1 i Kodit Penal.

Më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin L.M, vjeç 16, banues në Tiranë, pasi dyshohet se në rrugën “Luigj Gurakuqi”, ka tentuar ti marrë celularin dhe lekët, shoqes së shkollës, E.N, vjeç 14, banuese në Tiranë. Punohet për shoqërimin e tij. Nenet 134 e 22 të Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Nr. 2
Më datë 02.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasit A.RR dhe M.M, vjeç 44 e 43 banues në Tiranë, pasi dyshohet se te “Zogu i Zi”, në lokalin e tyre, kanë goditur me sende të forta, shtetasin E.T, vjeç 35, banues në Tiranë. Neni 89 i Kodit Penal.

Më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin A.K, vjeç 29, banues në Tiranë, pasi dyshohet se në banesë, ka ushtruar dhunë fizike e psikologjike ndaj bashkëshortes A.K, vjeç 23, të cilës iu plotësua kërkesë padia për lëshimin e urdhri të mbrojtjes së menjëhershëm. Ligji Nr. 9669, datë 18.12.2006, “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”. Neni 130/a i Kodit Penal.

Në vijim të komunikatës që bën fjalë për veprën penale “Vjedhja”, më datë 06.06.2017, shtetësia M.P, vjeç 29, banuese në Tiranë, kallëzon se portofolin e ka gjetur në banesë. Materialet u referuan në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë. Neni 134 i Kodit Penal.

Në vijim të komunikatës që bën fjalë për veprën penale “Vjedhja”, më datë 06.06.2017, u ndalua shtetasi në kërkim K.L, vjeç 20, banues në Tiranë. Neni 134/2 i Kodit Penal.

Më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin  S.L vjeç 24, banues në Tiranë, pasi dyshohet se nëpërmjet telefonit, ka shqetësuar shtetasen XH.XH, vjeç 25, banuese në Tiranë. Neni 275 i Kodit Penal.

Më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin P.SH, vjeç 50, banues në Fier, pasi dyshohet se me anë të mashtrimit, i ka marrë një sasi eurosh, shtetasit SH.SH, vjeç 48, banues në Tiranë. Neni 143 i Kodit Penal.

Më datë 07.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin R.V, vjeç 38, banues në Tiranë, pasi dyshohet se më datë 06.06.2017, në bulevardin “Dëshmorët e Kombit”, ka lejuar muzikë me tone të larta, duke prishur rendin e qetësinë publike. Neni 274 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Nr. 3
Më datë 06.06.2017, rreth orës 20:00, në Bulevardin “Zogu i Parë“, tek një hotel,
është gjetur i vdekur shtetasi A. L., 50 vjeç, banues në Fier, i dënuar më parë për vrasje.
Nga hetimet veprimet paraprake nuk dallohen shenja dhune dhe shkaku i vdekjes
dyshohet të jetë për shkaqe natyrale. Pritet akti ekspertizës mjeko-ligjore, për të
përcaktuar shkakun e vdekjes. Materialet u referuan në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor

Tiranë.
Më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin G.SH vjeç 44, banues në Tiranë, pasi dyshohet se, në rrugën ”Don Bosko”, me vetëgjyqësi, i ka marrë çelësat e mjetit tip “Volksvagen”, shtetasit G.K, vjeç 53, banues në Tiranë. Neni 277 i Kodit Penal.

Më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin LL.V, vjeç 52, banues në Tiranë, pasi dyshohet se te sheshi “Shqiponja”, me vet’gjyqësi, i ka fikur dritat e biznesit, shtetasit A.H, vjeç 61, banues në Tiranë. Punohet për kapjen e LL.V. Neni 277 i Kodit Penal.

Më datë 06.06.2017, në rrugën “Shyqyri Bërxolli”, pranë pallatit, shtetasit E.SH, vjeç 24, i kanë dëmtuar prapakolpin e mjetit tip “Benz”. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit. Neni 150 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Nr. 4
Më datë 02.06.2017, u plotësua kërkesë padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes së menjëhershëm, për shtetasin R.H, vjeç 67, banues në Tiranë, pasi dyshohet se djali, R.H, vjeç 28, ka ushtruar dhunë psikologjike ndaj tij. Materialet u referuan në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tiranë. Ligji Nr. 9669, datë 18.12.2006, “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”.

Më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin D.D, vjeç 46, banues në Tiranë, pasi dyshohet se në rrugën “Ferit Xhajko”, ka kundërshtuar punonjësin e policisë Bashkiake, E.D vjeç 38, banues në Tiranë. Neni 235 i Kodit Penal.

Më datë 06.06.2017, u plotësua kërkesë padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes së menjëhershme për shtetasen, R.GJ, vjeç 32, banuese në Tiranë, pasi dyshohet se ish bashkëshorti, S.LL, vjeç 35, ka ushtruar dhunë fizike e psikologjike ndaj saj. Materialet u referuan në Gjykatën e Rrethit Gjyqësorë Tiranë. Ligji Nr. 9669, datë 18.12.2006, “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”.

Në vijim të komunikatës që bën fjalë për largimin nga banesa të shtetases D.GJ, më datë 06.06.2017, u gjet dhe ka deklaruar se është larguar me dëshirën e saj. Materialet u referuan në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë.


Më datë 06.06.2017, në QSUT, ka vdekur shtetasi T.K, vjeç 73, banues në Elbasan. Nga veprimet hetimore rezultoi se, vdekja ka ardhur për shkaqe natyrale. Materialet u referuan në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë.

Më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin F.K, vjeç 58, banues në Tiranë, pasi dyshohet se në rrugën “Filip Shiroka”, në oborrin e banesës, ka ndërtuar një objekt, pa leje. Neni 199/a i Kodit Penal.

Më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin E.B, vjeç 33, banues në Tiranë, pasi dyshohet se në rrugën “Sitki Çiço”, për shkak të detyrës, ka kundërshtuar punonjësin e policisë së qarkullimit rrugor, B.B, vjeç 47, banues në Yzberisht. Neni 236 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Nr. 5
Më datë 06.06.2017, në spital ka vdekur shtetasi K.L, vjeç 79, banues në Tiranë. Nga veprimet e kryera rezultoi se vdekja ka ardhur për shkaqe natyrale. Materialet u referuan në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë.

Më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasen B.B vjeç 47, banuese në Bathore, pasi dyshohet se në Bathore, në banesë, u konstatua duke kryer punime pa leje. Neni 199/a i Kodit Penal.

Më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin A.K, banues në Çekrezë, pasi dyshohet se në Çekrezë, ka vjedhur motorin tip “Lifan”, të shtetasit N.H, vjeç 18, banues në Tiranë. Punohet për kapjen e A.K. Neni 134 i Kodit Penal.

Më datë 01.06.2017, shtetasi A.D, vjeç 41, banues në Tiranë, kallëzon se në Kamzë, në mjetin tip “Ford”, i kanë vjedhur celularin, të cilin e ka gjetur, pasi i kishte rënë poshtë sedijes. Materialet u referuan në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë.

Më datë 05.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin A.T, vjeç 30, banues në Tiranë, pasi dyshohet se në Laknas, në banesë, ka gjuajtur në ajër me armë gjahu, me leje, duke prishur rendin dhe qetësine publike. Me cilësinë e provës materiale u sekuestruan arma e gjahut, 17 fishekë dhe 8 gëzhoja. Neni 274 i Kodit Penal.

Më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin A.M, vjeç 44, banues në Paskuqan, pasi dyshohet se në banesë, u konstatua duke kryer  punime pa leje. Neni 199/a i Kodit Penal.

Më datë 06.06.2017, në Valias, në tarracën e banesës të shtetasit M.M, shtetësia O.M, vjeç 13, aksidentalisht ka prekur pa dashje një tel elektrik, për pasojë ndodhet në spital nën kujdesin e mjekëve. Materialet u referuan në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për ngjarje aksidentale.

Komisariati i Policisë Nr. 6
Më datë 02.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin A.B, vjeç 27, banues në Tiranë, pasi dyshohet se te “Kthesa e Kamzës”, në një autobus, i ka vjedhur portofolin me një sasi lekësh, shtetases L.G vjeç 57, banuese në Tiranë. Punohet për kapjen e tij. Neni 134/1 i Kodit Penal.

Më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasit L.V dhe E.T, vjeç 18 e 19, banues në Tiranë, pasi dyshohet se gjatë natës, në rrugën “Petro Marko”, kanë vjedhur banesën e shtetases SH.M, vjeç 53, ku kanë marrë 1 televizor, 1 telefon dhe një sasi lekësh. Punohet për kapjen e tyre. Neni 134 i Kodit Penal.

Më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasit S.A dhe M.C, vjeç 66 e 58, banues në Tiranë, pasi dyshohet se në Unazën e Re, në ambientet e një pallati kanë goditur me sende të forta njëri tjetrin. Neni 90 i Kodit Penal.

Më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasit K.J, K.J dhe SH.B, vjeç 19, 16 e 35 banues në Tiranë, pasi dyshohet se në rrugën “Thoma Koxhaj”, kanë goditur me grusht njeri tjetrin. Neni 90 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Kavajë
Më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin F.P, vjeç 28, banues në Durrës, pasi dyshohet se në Golem, duke drejtuar mjetin tip “Great” ka dalë nga rruga, për pasojë ndodhet në spital jashtë rrezikut për jetën. Neni 290 i Kodit Penal.

Më datë 06.06.2017, u plotësua kërkesë padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes së menjëhershme për shtetasen H.B, vjeç 57, pasi dyshohet se djali i bashkëshortit S.B, vjeç 35, ka ushtruar dhunë psikologjike ndaj saj. Materialet u referuan në Gjykatën e Rrethit Gjyqësorë Kavajë. Ligji Nr. 9669, datë 18.12.2006, “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”.

Tiranë
Kapet shtetasi i shpallur në kërkim nga dy Gjykata.
Më datë 06.06.2017, Specialistët e Sektorit të Forcës së Posaçme të Operacioneve Speciale dhe Kërkimit, në Drejtorinë Vendore të Policisë Tiranë, kanë bërë të mundur kapjen e shtetasit të shpallur në kërkim:
A.H, 46 vjeç, banues ë Tiranë.
Për këtë shtetas, Prokuroria e Rrethit Kavajë, më datë 27.07.2015, ka dërguar urdhërin e Gjykatës Kavajë, e cila ka dënuar me 5 vjet burg, për Veprën Penale "Mashtrim më shumë se një herë", e parashikuar nga Neni 143 të Kodit Penal.
Gjithashtu Prokuroria e Rrethit Vlorë, më datë 11.05.2017, ka dërguar urdhërin e Gjykatës së Shkallës së Parë Vlorë, e cila e ka caktuar masën e sigurisë "Arrest në burg" për veprën penale "Mashtrim", parashikuar nga Neni 143 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Rrogozhinë
Më datë 06.06.2017, në fshatin Gremaj, në banesë, i mituri vjeç 4,  ka konsumuar një sasi medikamentesh, i cili ndodhet në spital nën kujdesin e mjekëve. Materialet u referuan në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Kavajë, për ngjarje aksidentale.

Komisariati i Policisë Durrës
Më datë 05.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Durrës, për shtetasit J.SH e K.SH, vjeç 21 e 25, banues në Durrës, pasi dyshohet se në lagjen Nr. 3, kanë qëlluar me armë zjarri në drejtim të lokalit të shtetasit G.K, vjeç 34, banues në Durrës, duke dëmtuar qepenin. Me cilësinë e provës materiale u sekuestruan 2 gëzhoja model 56 dhe mjeti tip “Ford”. Punohet për kapjen e J.SH e K.SH. Nenet 278/4, 274 dhe 84 të Kodit Penal.

Më datë 06.06.2017, gjatë natës, në lagjen Nr. 5, pranë banesës, shtetasit A.K, vjeç 47, i kanë vjedhur mjetin tip “Ford”. Punohet për identifikimin e kapjen e autorit. Neni 134 i Kodit Penal.

Durrës, më 07.06.2017
Nuk i bindet urdhërit të punonjësit të policisë për të ndaluar.
Gjatë kontrollit në mjet i gjenden mjete që shërbejnë për të kryer vepra penale.
Arrestohet në flagrancë një shtetas.
Specialistët për Krimet në Komisariatin e Policisë Durrës arrestuan në flagrancë shtetasin:
V.V 31 vjeç, banues në Tiranë.
Më datë 06.06.2017, në lagjen Nr.17, Durrës nuk i është bindur urdhërit të punonjësit të policisë për të ndaluar.
Në vijim ëshrë ndjekur nga Efektivet e Policisë, të cilët kanë bërë të mundur kapjen dhe arrestimin e tij.
Gjatë kontrollit të ushtruar në mjet janë gjetur dhe sekuestruar në cilësinë e provave materiale sende që shërbejnë për të kryer vepra penale.
një sasi lënde narkotike e dyshuar e llojit Cannabis Sattiva;
thika;
kaçavida;
targa motori;
disa telefona celularë.
Shtetasi i mësipërm është person me precedent penalë të mëparshëm në fushën e veprave penale kundër pronës dhe kundërshtim të uniformave blu.
Materialet i kaluan Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Durrës për veprime të mëtejshme për veprat penale" Sigurimi i mjeteve për vjedhje", " Mosbindja ndaj urdhrit të punonjësit të policisë së rendit publik", "Prodhimi dhe shitja e narkotikëve" dhe" Prodhimi dhe mbajtja pa leje e armëve të ftohta" parashikuar në nenet 142, 242, 283 dhe 279 të Kodit Penal.

Më datë 06.06.2017, u plotësua kërkesë padia për lëshimin e urdhrit të menjëhershëm të mbrojtjes për shtetasen E.J, vjeç 19, pasi dyshohet se babai, F.L, vjeç 52, ka ushtruar dhunë fizike e psikologjike ndaj saj. Materialet u referuan në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Durrës. Ligji Nr. 9669, datë 18.12.2006, për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare.

Më datë 06.06.2016, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Durrës, për shtetasin U.P, vjeç 43, banues në fshatin Xhafzotaj, pasi dyshohet se në Xhafzotaj, u kap duke ndërtuar një objekt pa leje. Neni 199/a i Kodit Penal.

Më datë 06.06.2017, shtetasi S.U, vjeç 45, banues në fshatin Kuratan, kallëzon se në këtë fshat, në dyqan ka gjetur një letër me përmbajtje kërcënuese. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit. Neni 84 i Kodit Penal.

Në vijim të komunikatës që bënë fjalë për kanosjen dhe goditjen me sende të forta, të shtetasit I.Ç, më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Durrës, për shtetasit në kërkim, A.Z e GJ.Z, vjeç 41 e 31, banues në Durrës. Nenet 84, 89 e 25 të Kodit Penal.

Më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Durrës, për shtetasin E.Q, vjeç 22, banues në Elbasan, pasi dyshohet se në lagjen nr. 1, nga kontrolli në mjetin tip “Ford” ju gjetën 2 doza lëndë narkotike e llojit Cannabis Sativa. Neni 283/1 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Krujë
Më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Krujë, për shtetasit P.P e N.Ç vjeç 23 e 55 banues në Fushë Krujë e Bubq, pasi dyshohet se në fshatin Bilaj, kanë kanosur me fjalë shtetasin P.P vjeç 58, banues në Bubq. Nenet 84 e 25 të Kodit Penal.

Më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorisë Rrethit Gjyqësor Krujë, për shtetasin S.S, vjeç 27, banues fshatin Kroi i Madh, pasi dyshohet se në këtë fshat, ka pushtuar siperfaqe  tokë të  shtetasit P.K, vjeç 67, banues në Fushë Krujë. Neni 200 i Kodit Penal.

Më datë  06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Krujë, për shtetasin A.K, vjeç 44, pasi dyshohet se në banesë ka ushtruar dhunë fizike e psikologjike ndaj bashkëshortes, R.K, vjeç 45. Neni 130/a i Kodit Penal.

Më datë 06.06.2016, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Krujë, për shtetasin SH.M vjeç 41 banues në fshatin Nikël, pasi dyshohet se në fshatin Tapizë, u kap duke ndërtuar një objekt pa leje. Neni 199/a i Kodit Penal.

Më datë 06.06.2016, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Krujë, për shtetasin XH.R,  vjeç 63, banues në fshatin Nikël, pasi dyshohet se në Nikël, u kap duke ndërtuar një objekt pa leje. Neni 199/a i Kodit Penal.

Më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Krujë, për shtetasin E.R, vjeç 38, banues në Krujë, i sëmurë mendor, pasi dyshohet se qytet, në gjendje të dehur është futur në oborrin e një kopështi, ku kishte takim elektoral një subjekt politik duke prishur qetësinë. Neni 274 i Kodit Penal.

Më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Krujë, për shtetasin TH.K, vjeç 62, banues në Tiranë, me detyrë përgjegjës në një mobileri, pasi dyshohet se në mobilieri, duke punuar, aksidentalisht është dëmtuar punëtori, shtetasi G.M, vjeç 33, banues në fshatin Budull, i cili ndodhet në spital jashtë rrezikut për jetën. Neni 289 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Elbasan
Më datë 06.06.2017, shtetasi XH.K, vjeç 52, banues në Krujë, kallëzon se i është larguar nga konvikti i universitetit, nusja e djalit, shtetësia M.D, vjeç 19. Punohet për gjetjen e saj. Materialet u referuan në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Elbasan.

Më datë 06.06.2017, shtetësia A.L, vjeç 20, banues në Burrel, kallëzon se në llogarinë e saj bankare, i kanë tërhequr një sasi lekësh. Punohet për dokumentimin e plotë të ngjarjes. Neni 134 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Peqin
Më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Elbasan, për shtetasin M.S, vjeç 38, banues në fshatin Paulesh, pasi dyshohet se më datë 05.06.2017 në këtë fshat, duke drejtuar mjetin tip “Opel ” është përplasur me mjetin tip “Toyota”, të drejtuar nga shtetasi K.H, vjeç 47, banues në fshatin Mollas, për pasojë është dëmtuar drejtues M.S i cili ndodhet në spital jashtë rrezikut për jetën. Neni 290 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Librazhd
Më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Elbasan, për shtetasin F.T, vjeç 60, banues në fshatin Sutaj, pasi dyshohet se në fshatin Rrajcë Fushë, ka ndërtuar një objekt pa leje. Neni 199/a i Kodit Penal.

Më datë 06.06.2017, në fshatin Gizavesh, në banesë, është vetëhelmuar me ilaç popullor, shtetasi N.C vjeç 37,  i cili ndodhet në spital, në gjendje të rëndë. Materialet u referuan në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Elbasan. Neni 99 i Kodit Penal.

Më datë 06.06.2017, u referuan materialet  në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Elbasan, për shtetasin A.K, vjeç 57, banues në fshatin Qukës, pasi dyshohet se më datë 05.06.2017, në Qukës, ka goditur me sende të forta, shtetasin M.XH, vjeç 14. Neni 89 i Kodit Penal.

Më datë 06.06.2017 shtetasi H.D, vjeç 43, banues në Zavalinë Elbasan, kallëzon se në ambientet e një kishe, i kanë dëmtuar pemët dhe lulet. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit. Neni 150 i Kodit Penal.

Më datë 07.06.2017, u referuan materialet  në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Elbasan, për shtetasin V.V, vjeç 56, banues në Krujë, pasi dyshohet se më datë 06.06.2017, në Qafë Thanë, duke drejtuar  mjetin tip “Renault” është përplasur me autobusin tip “Benz” me drejtues S.S, vjeç 47, banues në Shkup Maqedoni, për pasojë është dëmtuar drejtues V.V i cili ndodhet në spital nën kujdesin e mjekëve. Neni 290 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Gramsh
Më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Elbasan, për shtetasin A.P, vjeç 40, banues në fshatin Cëruj, pasi dyshohet se në këtë fshat, ka goditur me grusht, shtetasin N.K, vjeç 50 , banues në Cëruj. Neni 89 i Kodit Penal.

Më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Elbasan, për  shtetasin M.SH, vjeç 70, banues në fshatin Bicaj,  pasi dyshohet se në fshatin Bicaj, ka pushtuar siperfaqe tokë të shtetasit P.SH, vjeç 69, banues në Tiranë. Neni 200 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Korçë
Vjedh duke shpërdoruar detyrën, një sasi të konsiderueshme nafte në mjetet e gazsjellësit. Policia kap dhe arreston në flagrancë autorin.
Specialistët e Seksionit për Krimet në Komisariatin e Policisë Korçë, bënë kapjen dhe arrestimin në flagrancë të shtetasit :
I.L, 52 vjeç, banues në Korçë.
Ky shtetas duke qenë me detyrë roje në një shoqëri private të ruajtjes dhe sigurisë fizike, është kapur në flagrancë gjatë natës në fshatin Polenë, duke vjedhur një sasi të konsiderueshme nafte në mjetet e gazsjellësit.
Materialet i kaluan Prokurorisë të Rrethit Gjyqësor Korçë, për veprën penale : “Vjedhja e kryer duke shpërdoruar detyrën” parashikuar nga neni 135 i Kodit Penal.

Më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit  Gjyqësor Korçë, për shtetasin D.SH, vjeç 28, banues në Berat, pasi dyshohet se para 4 ditësh, me anë të mashtrimit, shtetases E.M, vjeç 25, banuese në Urën Vajgurore, i ka vjedhur tip ”Benz”. Punohet për kapjen D.SH. Neni 143 i Kodit Penal.

Më datë 06.06.2017,  u plotësua kërkesë padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes së menjëhershme për shtetasen G.V, vjeç 16, pasi dyshohet se babai R.V, vjeç 38, ka ushtruar dhunë fizike e psikologjike ndaj saj. Materialet u referuan në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Korçë. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006, “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”.

Më datë 06.06.2017, u plotësua kërkesë padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes së menjëhershme për shtetasen A.V, vjeç 37, pasi dyshohet se bashkëshorti R.V, vjeç 38, ka ushtruar dhunë fizike e psikologjike ndaj saj. Materialet u referuan në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Korçë. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006, “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”.

Më datë 07.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit  Gjyqësor Korçë, për shtetasin P.SH, vjeç 46, pasi dyshohet se më datë 06.06.2017, ka shkelur vendimet e gjykatës, duke sharë dhe ofenduar në banesë bashkëshorten, A.SH, vjeç 41, e cila ishte me urdhër mbrojtje nga gjykata. Neni 321 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Pogradec
Më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit  Gjyqësor Pogradec, për shtetasen M.B, vjeç 23, banuese në fshatin Vërdovë, pasi dyshohet se në rrjetet sociale ka hapur një faqe në emër, të shtetases L.H, vjeç 19, banuese në  Greqi. Neni 121 i Kodit Penal.

Më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit  Gjyqësor Pogradec, për shtetasit D.P dhe XH.E, vjeç 49 e 23, banues në fshatin Memlisht, pasi dyshohet se në lagjen nr. 2, kanë goditur me grusht njeri tjetrin. Neni 90/2 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Berat
Më datë 06.06.2017, u  ndalua shtetasi E.XH, vjeç 30, banues në Berat, pasi dyshohet se prej 2 vjetësh, përndjek shtetasen A.D, vjeç 34. Neni 121/a i Kodit Penal.

Më datë 06.06.2017, gjatë natës, në fshatin Dushnik, pranë banesës shtetasit M.B, vjeç 69, i kanë vjedhur 1 pompë uji. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit. Neni 134 i Kodit Penal.

Më datë 06.06.2017 u arrestua në flagrancë shtetasi D.B, vjeç 28, banues në Berat, pasi dyshohet se në Uznovë, i ka vjedhur me dhunë një sasi lekësh, shtetasit E.A, vjeç 20, banues në Berat. Neni 139 i Kodit Penal.

Më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Berat, për shtetasin K.A, vjeç 38, banues në Berat, pasi dyshohet se në lagjen “Donika Kastrioti”, për shkak të detyrës, ka kanosur me fjalë shtetasin A.Z vjeç 28. Neni 238 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Lushnjë
Lushnje
Specialistët për Hetimin e Krimeve në Komisariatin e Policisë Lushnje, arrestuan në
flagrancë shtetasin:
-I.R 46 vjeç, banues në lagjen “Loni Dhamo” Lushnje.
Arrestimi i këtij shtetasi u bë pasi në lagjen “Çlirim”, për motive të dobëta, ka thyer
xhamat e sportelit të Postës Shqiptare Lushnje, dega Nr.1.
Materialet i kaluan Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Lushnje për

veprën penale “Shkatërrimi i pronës” parashikuar nga Neni 150 i Kodit Penal.

Më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Lushnjë, për shtetasin SH.A, vjeç 61, banues në fshatin Ardenicë, pasi dyshohet se në Ardenicë, u kap duke ndërtuar një objekt pa leje. Neni 199/a/1 i Kodit Penal.

Më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Lushnjë, për shtetasin A.K, vjeç 39, banues në fshatin Ardenicë, pasi dyshohet se në Ardenicë, u kap duke ndërtuar një objekt pa leje. Neni 199/a/1 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Vlorë
Më datë 06.06.2017, shtetasi GJ.B, vjeç 80, banues në Vlorë, kallëzon se më datë 01.06.2017, në lagjen “Isa Boletini”, disa persona i kanë marrë një sasi lekësh. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorëve. Neni 134/2 i Kodit Penal.

Më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Vlorë, për shtetasen B.H vjeç 41, banuese në Vlorë, pasi dyshohet se në lagjen “Pavarësia”, ka kundërshtuar punonjësit e policisë qarkullimit rrugor.  Neni 242 i  Kodit Penal.

Më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Vlorë, për shtetasin K.V, vjeç 62, banues në Vlorë, administrator i një firme private, pasi dyshohet se për periudhën Dhjetor 2012-Mars 2017, nuk i ka paguar sigurimet shëndetësore dhe shoqërore, shtetasit K.D, vjeç 65, banues në Vlorë. Nenet 143/2, 170/a dhe 180 të Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Sarandë
Më datë 06.06.2017, gjatë natës, në lagjen Nr. 1, është vjedhur lokali i shtetases M.S, vjeç 54, banuese në Sarandë, ku kanë marrë 1 televizor. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorëve. Neni 134 i Kodit Penal.

Më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Sarandë, për shtetasin A.Z vjeç 44, banues në Konispol, pasi dyshohet se më datë 29.05.2017, në Konispol, ka goditur me grusht, shtetasin S.L, vjeç 30, banues në Sarandë. Neni 90 i Kodit Penal.

Më datë 07.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Sarandë, për shtetasin S.GJ vjeç 30, banues në Sarandë, pasi dyshohet se më datë 06.06.2017, në lagjen nr. 3, ka kanosur me fjalë shtetasin E.P, vjeç 33, banuese në Sarandë. Neni 84 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Gjirokastër
Më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Gjirokastër, për shtetaset E.K, E.K dhe E.P, vjeç 32, 19 dhe 20, banuese në Gjirokastër, Berat dhe Përmet, pasi dyshohet se në lagjen “18 Shtatori”, kanë goditur me grusht njëra tjetrën. Neni 90 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Tepelenë
Në vijim të komunikatës datë 12.07.2016, që bëjnë fjalë për veprat penale “Kultivimi i bimëve narkotike” kryer në bashkëpunim dhe “Prodhimi dhe mbajtja pa leje e armeve luftarake dhe municionit’’, më datë 06.06.2017, u ndalua shtetasi J.M, vjeç 35, banues në Fier. Nenet 284/2 e 278/1 të Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Përmet
Më datë  07.06.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi F.P, vjeç 25, banues në fshatin Këmishtaj, Lushnjë, pasi dyshohet se më datë  06.06.2017, në rrugën nacionale, në fshatin Seran, ka qëlluar me armë zjarri në drejtim të shtyllës elektrike dhe nuk u ka ndaluar punonjësve të policisë të stacionit kufitar “Tri Urat”. Me cilësinë e provës materiale u sekuestruan 2 gëzhoja 9 mm. Nenet 278 e 242 të Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Lezhë
Më datë 05.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Lezhë, për shtetasin XH.F, vjeç 20, banues në Lezhë pasi dyshohet se në Shëngjin ka goditur me sende të forta, shtetasin E.M, vjeç 36, banues në fshatin Rrilë. Neni 90 i Kodit Penal.

Më datë 06.06.2017, në Shëngjin, në një lokal të shtetasit A.GJ, vjeç 41, banues në Laç, një person (klient) ka kanosur me thikë, kamarierin, shtetasin B.M, vjeç 22, banues në Kukës. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit. Neni 84 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Kurbin
Më datë 05.06.2017, gjatë natës, në fshatin Shet, në mjetin tip “Benz” në pronësi të një firme private, kanë vjedhur 2 bateri dhe 70 litra naftë. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit. Neni 134 i Kodit Penal.
  
Komisariati i Policisë Shkodër
Më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Shkodër, për shtetasin B.L,  vjeç 56 banues në Shkodër,  pasi dyshohet se në lagjen “Partizani”, ka pushtuar tokën e shtetases SH.S, vjeç 53, banuese në Shkodër. Neni 200 i Kodit Penal.

Më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Shkodër, për shtetasin B.M vjeç 41, banues në Shkodër, pasi dyshohet se në lagjen “Bohçallek”, ka ndërtuar një objekt pa leje. Neni 199/a i Kodit Penal.

Më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Shkodër, për shtetasin E.M vjeç 28, banues në fshatin Mushan, pasi dyshohet se në këtë fshat, u kap duke ndërtuar një objekt pa leje. Neni 199/a i Kodit Penal.

Më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Shkodër, për shtetasin G.N, vjeç 43, pasi dyshohet se në banesë, ka ushtruar dhunë psikologjike ndaj bashkëshortes, M.N, vjeç 41. Neni 130/a i Kodit Penal.

Në vijim të komunikatës datë 03.04.2017, që bënë fjalë për vjedhjen e një sasi eurosh në banesën e shtetasit M.S, më datë 06.06.2017, u ndalua shtetasi F.SH vjeç 19, banues në Shkodër. Neni 134 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Pukë
Më datë 06.06.2017 në fshatin Arap, në banesë, është vetëvarur shtetësia K.N, vjeç 86. Materialet u referuan në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Pukë. Neni 99 i Kodit Penal.

Qarku Shkodër
Kontroll masiv në Qarkun Shkodër për goditjen e kultivimit të bimëve narkotike

Konstatohen dhe asgjësohen 670 bimë e fidanë narkotikë Cannabis Sativa, armë zjarri dhe municione luftarake.
Procedohen në gjendje të lirë Kryeplaku i fshatit, Administratoria e Njësisë Administrative dhe një Isnpektor i Policisë Pyjore

Nga shërbimet e Komisariatit të Policisë Malësi e Madhe , më datë 06.06.2017, në vendin e quajtur pylli “Nën Maja” në fshatin Ivanaj Njësia Administrative Kastrat, Malësi e Madhe, gjatë kontrollit të territorit, janë gjetur dhe sekuestruar në cilësinë e provës materiale:
- 1 armë zjarri atomatik model 56
- 2 krëhëra
- 50 fishekë
- 55 kapsolla detonatori
- 20 kallepë tritoli
- 15 copë granata
- 2 kutia metalike të mbyllura me ndezësa granate.
Po punohet për identifikimin dhe kapjen e autorëve.
Materialet iu referuan në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Shkodër, për veprën penale “Prodhimi dhe mbajtja pa leje e armëve luftarake dhe e municionit” parashikuar nga neni 278 i Kodit Penal.
Gjithashtu nga shërbimet e Komisariatit të Policisë Pukë në fshatin Rras, në vendin e quajtur Qafa e Mollës, Njësia Administrative Gjegjan, Pukë, pronë publike, ambient i hapur, gjatë kontrollit të territorit, u gjetën të kultivuara dhe u asgjësuan në një parcelë 370 bimë narkotike të llojit Cannabis Sattiva, me lartësi 10-110 cm, si dhe një serë janë gjetur 810 tasa plastik (kubik ) ku në 300 prej tyre kishte të kultivuar fidanë , ndërsa në 510 tasa kubik ishin të mbushur me dhe gati për përgatitje të mbjelljes së bimës narkotike.
Për këtë rast janë proceduar në gjendje të lirë për veprën penale “Shpërdorimi i detyrës” parashikuar nga neni 248 i Kodit Penal, shtetasit:
-F. J, 43 vjeçe, banuese në fshatin Gojan i Vogël Pukë, me detyrë Administratore e Njësisë Administrative Gjegjan, Pukë.
- B. Gj, 47 vjeç, banues në fshatin Rras - Pukë, me detyrë Kryeplak i fshatit Rras.
- T. N, 50 vjeç, banues në fshatin Dom - Pukë, me detyrë Inspektor i policisë pyjore që mbulon Njësinë Administrative Gjegjan, Pukë.
Po punohet për identifikimin dhe kapjen e autorëve.
Materialet iu referuan Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Pukë për veprën penale “Kultivimi i bimëve narkotike” e parashikuar nga neni 284 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Tropojë
Më datë 05.06.2017, në lagjen “Dardania”, në banesë ka vdekur shtetasi G.M, vjeç 60. Nga veprimet e kryera rezultoi se vdekja ka ardhur nga shkaqe natyrale. Materialet u referuan në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tropojë.

Komisariati i Policisë Dibër

Policia Vendore në bashkëpunim me FNSH Tiranë , pika kontrolli në të gjithë qarkun për rritjen e parametrave të sigurisë.
Pika kontrolli në akset rrugore e kontrolle banesash , ambjentesh e lokalesh për kapjen e personave në kërkim, të atyre që qarkullojnë dhe mbajnë armë zjarri me vete apo në banesa, për goditjen e trafikut të lëndëve narkotike , si dhe për parandalimin e kultivimit të bimëve narkotike.
Goditen dy raste të paligjshmërisë gjatë kontrollit të automjeteve dhe personave në pikat e kontrollit në aksin rrugor Peshkopi-Bulqizë.
Një rast për "Prodhimi dhe shitja e narkotikëve" e "Mosbindje ndaj urdhërit të Punonjësit të Policisë së Rendit Publik"  dhe  një rast për “Prodhimi dhe mbajtja pa leje e armëve luftarake dhe municoneve".
Arrestohen në flagrancë dy shtetas.
Sekuestrohen 100 copë kapsolla shpërthyese, si dhe 30 gramë lëndë narkotike Cannabis  Sativa, që do tregtohej në doza të vogla.
Gjatë ditës së sotme, nga shërbimet e strukturave të Drejtorisë Vendore të Policisë së Dibrës në bashkëpunim me FNSH-Tiranë, në zbatim të planit të masave për rritjen e parametrave të sigurisë,  në pikën e kontrollit  në vendin e quajtur "Ura e Topojanit", njësia administrative Maqellarë, Bashkia Peshkopi, në rrugën nacionale-Shupenzë-Peshkopi, u godit një rast i mbajties pa leje i armëve shpërthyese dhe konkretisht:
Gjatë kontrollit të ushtruar në automjetin 'Landrover', që drejtohej nga shtetasi F.T, poshtë sediles së shoferit është gjetur e sekuestruar një kuti kartoni me ngjyrë të verdhë, brenda së cilës ndodheshin 100(njëqind) copë kapsolle alumini shpërthyese.
Në përfundim të veprimeve të para u bë arrestimi në flagrancë, për veprën penale të “Prodhimi dhe mbajtja pa leje e armëve luftarake dhe municionit”,  parashikuar nga neni 278/1 të Kodit Penal,  i shtetasit:
F.T, 38 vjeç, lindur  dhe banues ne  Dushaj, njësia administrative Fushë-Bulqizë, Bashkia Bulqizë.

Materialet do ti kalojnë Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Dibër, në ngarkim të shtetasit F.T, për veprën penale  “Prodhim dhe mbajtja pa leje e   armëve luftarake dhe municionit”.

Po gjatë kontrollit në një tjetër pikë kontrolli të ngritur nga shërbimet e Drejtorisë Vendore të Policisë Dibër në bashkëpunim me FNSH Tiranë , në vendin e quajtur "Kuben", në aksin rrugor Peshkopi -Njësia Administrative Muhurr, është goditur një tjetër rast i paligjshmërisë, konkretisht i "Shpërndarjes së lëndëve narkotike në doza ta vogla".

Shërbimet e Policisë kanë ndaluar për kontroll automjetin tip "Land Rover", me drejtues mjeti shtetasin  K.K 32 vjeç, lindur dhe banues në Muhurr Peshkopi.
Në momentin e ndalimit nga policia për kontroll , drejtuesi  i automjetit ka tentuar të largohet me vrap duke hedhur poshtë rrugës një qese ku brenda saj kishte lëndë narkotike "Cannabis Sativa".
Shërbimet e Policisë kanë bërë kapjen e drejtuesit të mjetit si dhe grumbullimin e lëndës narkotike ku paraprakisht rezulton me peshë rreth 30 gramë.
Në përfundim të veprimeve të para , është bërë arrestimi në flagrancë i tij për veprat penale "Mosbindja ndaj urdhërit të Punonjësit të Policisë së Rendit Publik", si dhe për veprën penale "Prodhimi dhe shitja e narkotikëve", vepra këto të parashikuara nga nenet 242 e 283 të Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Bulqizë
Më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Dibër, për shtetasin  I.D, vjeç 29 banues në  Bulqizë, pasi dyshohet se në qytet, ka goditur me sende të forta, shtetasin E.S, vjeç 47, banues në  Bulqizë. Punohet për kapjen e I.D. Neni 89 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Mat
Më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Mat, për shtetasin V.K, vjeç 27, banues në Kamzë, pasi dyshohet se në fshatin Gurrë e Vogël, ka djegur motorin tip “Lifan”, si dhe ka tentuar të vjedhë mjetet tip “Benz” dhe “Benz”, të shtetasve A.M e A.C vjeç 32 e 27, banues në fshatin Cruj e Gurrë e Vogël. Punohet për kapjen e V.K. Nenet 151, 25, 134/2 dhe 22 të Kodit Penal.


DEPARTAMENTI PER KUFIRIN DHE MIGRACIONIN

Komisariati i Kufirit dhe Migracionit Rinas
Më datë 06.06.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi A.A, vjeç 22, banues në Ballsh, Mallakastër, pasi dyshohet se në P K K Rinas, ju gjet e sekuestrua në cilësinë e provës materiale një kartë identiteti greke e falsifikuar. Neni 189/1 i Kodit Penal.

Drejtoritë Vendore për Kufirin dhe Migracionin Korçë
Më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Pogradec, për shtetasin K.D, vjeç 28, banues  në  fshatin Kutinë, Lushnjë, pasi dyshohet se në P K K Qafë Thanë, ju gjet e bllokua në cilësinë e provës materiale një pasaportë e falsifikuar. Neni 189 i Kodit Penal.

Drejtoritë Vendore për Kufirin dhe Migracionin Shkodër
Më datë 06.06.2017, në P K K Muriqan, u kap shtetasi në kërkim E.S, vjeç 30, banues në Elbasan, pasi dyshohet se më datë 07.04.2017, është larguar nga banesa.

Drejtoritë Vendore për Kufirin dhe Migracionin Kukës
Më datë 06.06.2017, në P K K Morinë, u kap shtetësia I.S, vjeç 17, e shpallur në kërkim për largimin nga banesa, e cila më datë 05.06.17, në P K K Morinë, ka kaluar kufirin shtetëror në mënyrë të paligjshme. Neni 297 i Kodit Penal.

Më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Kukës, për shtetasin A.H, vjeç 17, banues në Tiranë, pasi dyshohet se më datë 05.06.17, në P. K. K, Morinë, ka kaluar kufirin shtetëror në mënyrë të paligjshme. Neni 297 i Kodit Penal.

Më datë 06.06.2017,  u ndaluan dhe u shoqëruan për tu marrë në pyetje shtetasit në kërkim, T.V, B.V dhe A.M, vjeç 34, 35 e 23,  banues në Drenas Kosovë,  pasi dyshohet se më datë 27.05.2017, gjatë natës, në fshatrat Aliko e Livadhja, dyshohet se në bashkëpunim, kanë hequr dhe djegur flamurin grek, të vendosur para institucioneve të njësive administrative, duke bërë thirrje për urrejtje nacionale, krijimi i partive dhe shoqatave antikushtetuese, shpërndarja e shtypshkrimeve antikushtetuese. Nenet 224, 225, 226 dhe 25 të Kodit Penal.

Komisariati i Kufirit dhe Migracionit Dibër
Më datë 06.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Dibër, për shtetasin A.S, vjeç 58, banues në Gjoricë, Bulqizë, pasi dyshohet se në afërsi të P K K Viçisht, ka kaluar kufirin shtetëror në mënyrë të paligjshme. Neni 297 i Kodit Penal.


Policia e Shtetit në të gjithë vendin vijon zbatimin e masave të përcaktuara në Planin e masave, për “Rritjen e parametrave të sigurisë”, mbajtjen nën kontroll të situatës kriminale, kapjen e personave të shpallur në kërkim dhe atyre që qarkullojnë me armë, goditjen e trafikut të lëndëve narkotike e trafìqeve të paligjshme, parandalimin e aksidenteve rrugore”.
Në këtë kontekst, gjatë 24 –orëve në të gjithë vendin kanë funksionuar pika kontrolli dhe të lëvizshme, ku është bërë e mundur kapja dhe arrestimi i 31 personave, është sekuestruar lëndë narkotike dhe armë zjarri.
Nga Policia Rrugore në të gjithë vendin duke përdorur Dragerat dhe Radarët janë arrestuar në flagrancë për drejtim mjeti në gjendje të dehur, pa leje drejtimi 4 drejtues mjetesh.
Nga kontrollet e kryera nga strukturat e Drejtorive Vendore të Policisë janë arrestuar 10 persona për narkotikët dhe krimin ekonomik.
8 persona në kërkim. 
6 persona për veprat penale Vjedhje dhe Armëmbajtje pa Leje.
1 person per veprën penale “Shkatërrim i pronës”.
1 person për veprën penale” Përndjekje”
Është arrestuar 1 person për veprën penale “Mitëdhënie”.
Gjithashtu janë sekuestruar 70 kg lëndë narkotike e dyshuar e llojit Cannabis Sativa, 2 armë zjarri, 2 armë të ftohtë (thikë), 67 fishekë, 2 krehëra, 155 kapsolla detonatore, 20 kallëpe tritol, 15 granata si dhe 2 kuti metalike me ndezës granatash.
Po gjatë kontrolleve janë shoqëruar për verifìkim 76 persona.
Gjatë 24 orëve të fundit është finalizuar operacioni i koduar konkretisht:
Finalizohet me sukses operacioni i koduar "Euro". Sekuestrohen 500 € të dyshuara të fallsifikuara. Në pranga tre shtetas. Më datë 06.06.2017, Specialistët e Seksionit të Krimit Ekonomik në Drejtorinë Vendore të Policisë Tiranë, në bashkëpunim me Sektorin për Krimin Ekonomik dhe Financiar të Drejtorisë Vendore të Policisë Durrës dhe Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, kanë finalizuar me sukses operacionin e koduar “EURO”.
Këta shtetas dyshohen se përreth dy muaj, në dyqane të ndryshme, pika karburanti dhe lokale në Qytetin e Tiranës dhe të Durrësit, bënin pagesa me kartmonedha të prerjeve 50 euro të dyshuara të fallsifikuara.

Edhe në ditët në vijim do vijojë puna e Policisë së Shtetit për rritjen e parametrave të sigurisë në vend.

 

 

Arkiva

Qershor 2017
He Ma Me En Pr Sh Di
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Fushata Sensibilizuese

Video te tjera ...