Informacion mbi ngjarjet, arrestimet, ndalimet dhe procedimet në 24 orët e fundit 09 Qershor 2017

INFORMACIONE PËR AKTIVITETET E PROCESIT ZGJEDHOR, QERSHOR 20171Drejtoria PPSH.1

Drejtoria Vendore e Policisë Tiranë
Komisariati i Policisë Nr. 3
Më datë 08.06.2017, ora 18:30-19:00, në rrugën “Don Bosko”, subjekti politik PDIU, ka zhvilluar 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Nr. 4
Më datë 08.06.2017, ora 17:30-18:00, në Shkozë, afër “Lanabregas”, subjekti politik LSI, ka zhvilluar 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 08.06.2017, nga ora 19:00-20:00, te “Varri i Bamit”, subjekti politik PS, ka zhvilluar 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Nr. 6
Më datë 08.06.2017, ora 18:30–20:30, në sheshin “Garibaldi”, subjekti politik PD, ka zhvilluar 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 08.06.2017, ora 19:30–21:30, në Kombinat te “Misto Mame”, subjekti politik PS, ka zhvilluar 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Drejtoria Vendore e Policisë Elbasan
Komisariati i Policisë Elbasan
Më datë 08.06.2017, ora 11:00-12:00, në fshatin Funar, subjekti politik PS, ka zhvilluar 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 08.06.2017, ora 16:00-17:00, në fshatin Bradashesh, subjekti politik PD, ka zhvilluar 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 08.06.2017, ora 17:00-18:00, në lagjen “5 Maj”, subjekti politik PD, ka zhvilluar 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 08.06.2017, ora 19:00-20:00, në lagjen “Partizani”, subjekti politik LSI, ka zhvilluar 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Cërrik
Më datë 08.06.2017, ora 18:30-19:30, në Cërrik, subjekti politik PDIU, ka zhvilluar 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 08.06.2017, ora 20:00-21:00, në fshatin Gjyral, subjekti politik LSI, ka zhvilluar 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Librazhd
Më datë  08.06.2017, ora 10:30-11:30, në  fshatin Floq, subjekti politik PD, ka zhvilluar 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë  08.06.2017, ora 11:00-12:00, në  fshatin Funares, subjekti politik LSI, ka zhvilluar 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.
Më datë  08.06.2017, ora 12:00-13:00, në  fshatin Mexixe, subjekti politik LSI, ka zhvilluar 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë  08.06.2017, ora 14:00-15:00, në  fshatin Polis, subjekti politik PS, ka zhvilluar 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë  08.06.2017, ora 09:00-10:00, në  fshatin Zdrajsh, subjekti politik PD, ka zhvilluar 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 08.06.2017, ora 15:00-16:00, në fshatin Stëblevë, subjekti politik PS, ka zhvilluar 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 08.06.2017, ora 20:00-21:00, në  fshatin Zdrajsh, subjekti politik PS, ka zhvilluar 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Gramsh
Më datë 08.06.2017, ora 14:00-16:00, në qytet, subjekti politik PS, ka zhvilluar 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 08.06.2017, ora 16:00-17:00, në qytet, subjekti politik PD, ka zhvilluar 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Drejtoria Vendore e Policisë Korçë
Komisariati i Policisë Korçë
Më datë 08.06.2017, ora 11:30-12:30 dhe 19:15-21:15, në fshatin Dvoran e Kamenicë, subjekti politik PD, ka zhvilluar takime elektoral, të cilat përfunduan pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Maliq
Më datë 08.06.2017, ora 10:30-11:30, në fshatin Zvezdë, subjekti politik PD, ka zhvilluar 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Ersekë
Më datë 08.06.2017, ora 16:30-17:00, në qytet, subjekti politik PS, ka zhvilluar 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Drejtoria Vendore e Policisë Berat
Komisariati i Policisë Berat
Më datë 08.06.2017, ora 19:00-20:00, në lagjen “22 Tetori”, te Pedonalja, subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Kuçovë
Më datë 08.06.2017, ora 17:00-18:30, 18:30-20:00 e 20:00-21:30, në fshatin Perondi, në lagjen “Magjat”, “Tafil Skëndo” dhe “Llukan Prifti”, subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi takime elektorale, të cilat përfunduan pa probleme për rendin.

Drejtoria Vendore e Policisë Fier
Komisariati i Policisë Lushnjë
Më datë 08.06.2017, ora 17:30-18:30, në fshatin Ballagat, subjekti politik PS, ka zhvilluar 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 08.06.2017, ora 18:30-19:10, në fshatin Pluk, subjekti politik PS, ka zhvilluar 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 08.06.2017, ora 19:30-20:00, në fshatin Dushk, subjekti politik PS, ka zhvilluar 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Drejtoria Vendore e Policisë Gjirokastër
Komisariati i Policisë Gjirokastër
Më datë 08.06.2017, ora 13:00-14:00, në Pogon dhe fshatin Poliçan, subjekti politik Partia Demokratike, ka zhvilluar takime elektoral, të cilat përfunduan pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Përmet
Më datë 08.06.2017, ora11:00-12-00, 17:00-18:00 e 18:30-19:30, në lagjen e Re “Partizani” dhe fshatin Badelonjë, subjekti politik Partisë Socialiste, ka zhvilluar  takime elektorale, të cilat përfunduan pa probleme për rendin.

Më datë 08.06.2017, ora 12:00-13:00 e 20:00-21:00, në fshatin Kaludh dhe Petran, subjekti politik Partia Demokratike, ka zhvilluar takime elektorale, të cilat përfunduan pa probleme për rendin.

Drejtoria Vendore e Policisë Lezhë
Komisariati i Policisë Lezhë
Më datë 08.06.2017, ora 17:00-18:00, në lagjen “Besëlidhja”, subjekti politik PD, ka zhvilluar 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 08.06.2017, ora 18:00-19:00, në lagjen “Nënë Tereza”, subjekti politik PD, ka zhvilluar 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 08.06.2017, ora 19:00-20:00, në lagjen “Varosh”, subjekti politik PD, ka zhvilluar 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Kurbin
Më datë 08.06.2017, ora 18:00-19:00, në Njësinë Administrative Mamurras, subjekti politik PS, ka zhvilluar 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 08.06.2017, ora 19:30-20:30, në Njësinë Administrative Fushë Kuqe, subjekti politik PS, ka zhvilluar 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Mirditë
Më datë 08.06.2017, ora 10:00-11:00, në fshatin Rrëja e Veles, subjekti politik PS, ka zhvilluar 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 08.06.2017, ora 11:00-12:00, në fshatin Rrëja e Zezë, subjekti politik PS, ka zhvilluar 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 08.06.2017, ora 12:00-12:45, në fshatin Munaz, subjekti politik PS, ka zhvilluar 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 08.06.2017, ora 10:00-11:00, në fshatin Mashterkorë, subjekti politik PD, ka zhvilluar 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.
Më datë 08.06.2017, ora 11:00-12:00, në fshatin Shemri, subjekti politik PD, ka zhvilluar 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 08.06.2017, ora 12:00-13:00, në fshatin Lgjin, subjekti politik PD, ka zhvilluar 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 08.06.2017, ora 13:00-14:00, në fshatin Bulsharë, subjekti politik PD, ka zhvilluar 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 08.06.2017, ora 17:00-18:30, në fshatin Vaushqez, subjekti politik PS, ka zhvilluar 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 08.06.2017, ora 17:00-19:00, në fshatin Pshqesh, subjekti politik PD, ka zhvilluar 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 08.06.2017, ora 19:00-20:30, në fshatin Rrethi-Epër, subjekti politik PS, ka zhvilluar 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Drejtoria Vendore e Policisë Shkodër
Komisariati i Policisë Shkodër
Më datë 08.06.2017, nga ora 12:15-13:15, në një lokal në Velipojë, subjekti politik PSD, ka zhvilluar 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 08.06.2017, ora 12:15-13:15, në një lokal në Velipojë, subjekti politik PSD, ka zhvilluar 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Pukë
Më datë 08.06.2017, ora 09:00-12:00, në fshatin Bicaj, në ambient të hapur, subjekti politik Partia Demokratike, ka zhvilluar 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 08.06.2017, ora 09:00–12:00, në fshatin Bicaj, subjekti politik PD, ka zhvilluar 1 takim elektoral, pa njoftim, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Drejtoria Vendore e Policisë Kukës
Komisariati i Policisë Kukës
Më datë 08.06.2017, ora 17:40-18:30 dhe 19:13-19:56, në fshatin Ujmishtë e Bushtricë, subjekti politik PS, ka zhvilluar takime elektoral, të cilat përfunduan pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Has
Më datë 08.06.2017, ora 16:30-18:00 dhe 19:30-20:30, në fshatin Golaj e Krumë, subjekti politik LSI, ka zhvilluar takime elektoral, të cilat përfunduan pa probleme për rendin.

Drejtoria Vendore e Policisë Dibër
Komisariati i Policisë Bulqizë
Më datë 08.06.2017, ora 14:00-16:00, në fshatin Gjoricë, subjekti politik PD, ka zhvilluar 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Mat
Më datë 08.06.2017, ora 14:00-19:00, në fshatin Gurrë e Madhe, Klos, subjekti politik LSI, ka zhvilluar 1 takim elektoral, i cili ka përfundoi pa probleme për rendin.
Më datë 08.06.2017, ora 15:00-17:00 në fshatin Shoshaj, politik politik PS, ka zhvilluar 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 08.06.2017, ora 17:00-19:00, në fshatin Zenisht, subjekti politik PS, ka zhvilluar 1 takim elektoral, i cili ka përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 08.06.2017, ora 15:00-15:30, në fshatin Lis, subjekti politik PD, ka zhvilluar 1 takim elektoral, i cili ka përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 08.06.2017, ora 18:00-20:00, në fshatin Burgajet, subjekti politik PD, ka zhvilluar 1 takim elektoral, i cili ka përfundoi pa probleme për rendin.

DEPARTAMENTI PËR HETIMIN E KRIMIT TE ORGANIZUAR DHE KRIMET E RËNDA
DREJTORITË VENDORE TË POLICISË

Drejtoria Vendore e Policisë Tiranë
Seksioni për narkotikët
Më datë 08.06.2017, u arrestuan në flagrancë shtetasit V.Z, S.M dhe J.A, vjeç 21, 22 e 20, banues në Tiranë, pasi në rrugën “Pjetër Budi” në banesë, ju gjetën e bllokuan një sasi lëndë narkotike e llojit Cannabis Sativa. Neni 283/2 i Kodit Penal.

Seksioni për korrupsionin
Më datë 08.06.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi A.K, vjeç 18, pa leje drejtimi, pasi në Paskuqan, për t‘iu shmangur masës administrative për mjetin tip ‘‘Toyota“, i ka afruar punonjësve të policisë 2000 lekë, të cilat u bllokuan me cilësinë e provës materiale bashkë me mjetin. Nenet 244 e 291 të Kodit Penal.

Seksioni për krimin ekonomik e financiar
Më datë 08.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë dhe punohet për kapjen e shtetasit S.K, vjeç 25, banues në Tiranë, i dënuar më parë, pasi dyshohet se shtetasit M.N, vjeç 24, banues në Tiranë, i ka shitur një siguracion mjeti të falsifikuar. Neni 186 i Kodit Penal.

Komisariati Rajonal i Policisë Rrugore
Më datë 08.06.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi P.K, vjeç 55, banues në Tiranë, me leje drejtimi, pasi në bulevardin ‘’Zhan D’Ark’’, u kap duke drejtuar në gjendje të dehur, mjetin tip ‘’Renault’’. Neni 291 i Kodit Penal.

Më datë 08.06.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi E.L, vjeç 37, banues në Tiranë, pasi u kap duke drejtuar në gjendje të dehur, mjetin tip “Golf 5”. Neni 291 i Kodit Penal.

Më datë 09.06.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi D.M, vjeç 27, banues në Tiranë, pasi në bulevardin ‘’Dëshmorët e Kombit’’, u kap duke drejtuar pa leje drejtimi motorin tip ‘’Lifan’’. Neni 291 i Kodit Penal.

Më datë 09.06.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi R.E, vjeç 20, banues në Tiranë, pasi në bulevardin “Dëshmorët e Kombit”, u kap duke drejtuar pa leje drejtimi, motorin tip “Piaggio”. Neni 291 i Kodit Penal.
Më datë 08.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasit A.M dhe E.R., vjeç 57 e 15, banues në Tiranë, pasi dyshohet se në rrugën ‘‘Njazi Meka“, A.M i cili pas mjekimit në spital u largua në banesë, duke drejtuar në gjendje të dehur motorin tip ‘‘Dayang“,është përplasur me triçiklin e modifikuar, me drejtues shtetasin E.R., i larguar nga vendngjarja. Nenet 291 e 273 të Kodit Penal.

Më datë 08.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin E.F, vjeç 39, banues në Tiranë, pasi dyshohet se në rrugën “George W Bush”, duke drejtuar mjetin tip ‘’Benz’’, ka aksidentuar këmbësorin L.N, vjeç 61, i cili pas mjekimit në spital u largua në banesë. Neni 290 i Kodit Penal.

Më datë 09.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin B.K, vjeç 47 banues në Tiranë, pasi dyshohet se në rrugën “Myslym Keta”, duke drejtuar mjetin tip ‘’Benz’’, ka aksidentuar këmbësorin H.LL vjeç 47, banues në Tiranë, i cili pas mjekimit në spital u largua në banesë. Neni 290 i Kodit Penal.

Drejtoria Vendore e Policisë Durrës
Seksioni kundër krimit ekonomik e financiar
Më datë 08.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Durrës, në ngarkim të Ndërmarrjes Ujësjellës Kanalizimeve, pasi dyshohet se për periudhën 2008-2015, i kanë faturuar një shumë lekësh shtetasit K.M, vjeç 60, banues në Durrës, punonjës pa kontratë. Neni 248 i Kodit Penal.

Seksioni i hetimit të ngjarjeve në qarkullimin dhe AIS
Më datë 08.06.2017 u arrestua në flagrancë shtetasi B.T, vjeç 42, banues në fshatin Kafaraj, Fier, pasi në rrugën Plepa-Shkozet, duke drejtuar me leje drejtimi furgonin tip “Benz”, ka aksidentuar biçiklistin A.B., vjeç 13, banues në Durrës, i cili ndodhet në Qendrën e Traumës, nën kujdesin e mjekëve. Neni 290/2 i Kodit Penal.

Më datë 08.06.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi E.S, vjeç 36, banues në Durrës, me leje drejtimi, pasi në rrugën “Vllazërimi”, u kap duke drejtuar në gjendje të dehur mjetin tip “Fiat”. Neni 291 i Kodit Penal.

Më datë 08.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Durrës, për shtetasin G.V, vjeç 23, banues në fshatin Zejmen, Lezhë, pasi dyshohet se në superstradën Fushë Krujë-Laç, duke drejtuar me leje drejtimi mjetin tip “Audi”, ka goditur mjetin tip “Benz”, me drejtues shtetasin A.Z, vjeç 46, banues në Kurbin, për pasojë është aksidentuar pasagjerja D.LL, vjeç 40, banuese në Malbardhë, e cila ndodhet në spital, nën kujdesin e mjekëve. Neni 290 i Kodit Penal.

Drejtoria Vendore e Policisë Elbasan
Seksioni kundër krimit ekonomik e financiar
Më datë 08.06.2017, u ndalua shtetasi në kërkim D.H, vjeç 34, banues në Librazhd, pasi Gjykata e Rrethit Gjyqësor Elbasan, e ka dënuar 9 muaj burg, për veprën penale “Falsifikimi i vulave, i stampave ose i formularëve”. Materialet u referuan në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor. Neni 190/1 i Kodit Penal.

Më datë 08.06.2017, u referuan materialet  në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Elbasan,  për shtetasen K.K, vjeç 28, banuese në Elbasan, pasi dyshohet se  në vitin 2016, shtetases S.T vjeç 24, banuese në Belsh, me anë të mashtrimit i ka marrë një sasi eurosh, për një vend pune në administratën shtetërore. Nenet 245/1 e 143/2 të Kodit Penal.

Seksioni i hetimit të ngjarjeve në qarkullimin dhe AIS
Më datë 08.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Elbasan, për shtetasin A.B, vjeç 24, banues në Elbasan, me leje drejtimi, pasi dyshohet se në lagjen “11 Nëntori”, duke drejtuar motorin tip “BMV”,  ka aksidentuar këmbësoret P.X e G.M, vjeç 46 e 14, banuese në Elbasan, të cilat pas ndihmës mjekësore në  spital, u larguan në banesë. Neni 290 i Kodit Penal.

Drejtoria Vendore e Policisë Berat
Seksioni kundër pastrimit të parave
Më datë 08.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Berat, për shtetasin E.K, vjeç 44, banues në Poliçan, pasi dyshohet se ai dhe familjarët, kanë kryer transferta bankare nga jashtë shtetit, për të cilat dyshohet se rrjedhin nga aktivitete të paligjshme. Neni 287 i Kodit Penal.

Seksioni kundër krimit ekonomik e financiar
Më datë 08.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Berat, për shtetasin B.B, vjeç 56, banues në Berat, pasi dyshohet se në lagjen ‘’Uznovë’’, u kap duke tregtuar produkte duhani, aktivitet të cilën e kishte deklaruar të pezulluar në Qendrën Kombëtare të Biznesit. Nenet 180 e 181 të Kodit Penal.

Drejtoria Vendore e Policisë Fier
Seksioni për narkotikët
Më datë 08.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Lushnjë, për shtetasin F.Ç, vjeç 23, banues në Lushnjë, pasi dyshohet se në Lushnjë pranë varrezave të Dëshmorëve, iu gjet e bllokua me cilësinë e provës materiale, 1 dozë lëndë narkotike e llojit Cannabis Sativa. Nenet 283 e 286 të Kodit Penal.

Seksioni kundër krimit ekonomik e financiar
Më datë 08.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Fier, për shtetasin F.Ç, vjeç 62, banues në Rroskovec, pasi dyshohet se më datë 01.05.2009 dhe 27.01.2017, ka aplikuar për pasaportë biometrike, me të dhëna personale të falsifikuara. Neni 189 i Kodit Penal.

Drejtoria Vendore e Policisë Vlorë
Seksioni kundër korrupsionit
Më datë 08.06.2017, u referuan materialet në Prokurorin e Rrethit Gjyqësor Vlorë, në ngarkim të një firme ndërtimi private, e cila po zbaton projektin e ndërtimit të rrugës në lagjen e “Ujit Ftohtë”, pasi dyshohet se duke shpërdoruar detyrën, ka ndryshuar projektin fillestar të Bashkisë Vlorë. Neni 248 i Kodit Penal.

Seksioni kundër krimit ekonomik e financiar
Më datë 08.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Vlorë, për shtetasin O.ZH, vjeç 59, banues në Vlorë, pasi dyshohet se nga viti 2014 e në vazhdim, në Orikum te “Kanali i Osmënit”, ushtronte aktivitet të parkimit të mjeteve lundruese, i paregjistruar në QKR dhe i pa deklaruar në organet tatimore, si dhe rojën e vend parkimi nuk e ka deklaruar në organet tatimore. Nenet 170/a e 180 të Kodit Penal.

Seksioni i hetimit të ngjarjeve në qarkullimin dhe AIS
Më datë 08.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Vlorë, për shtetasin L.P, vjeç 61, banues në Vlorë, me leje drejtimi, pasi dyshohet se në rrugën “Demokracia”, duke drejtuar në gjendje të dehur mjetin tip “Ford”, është përplasur me objektet anësore të rrugës. Neni 291 i Kodit Penal.

Drejtoria Vendore e Policisë Lezhë
Seksioni kundër krimit ekonomik e financiar
Më datë 08.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Lezhë, për shtetasen M.N, vjeç 35, banuese në Lezhë, pasi dyshohet se në lagjen “Besëlidhja”, duke qenë faturiste pranë OSHEE-së, u ka mbifaturuar dhe ka kryer faturim fiktiv disa shtetasve. Neni 248 i Kodit Penal.

Drejtoria Vendore e Policisë Shkodër
Seksioni i hetimit të ngjarjeve në qarkullimin dhe AIS
Më datë 08.06.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi K.L, vjeç 49, banues në fshatin Kroni Madh, Vau Dejës, me leje drejtimi, pasi në lagjen “Liria”, u kap duke drejtuar në gjendje të dehur mjetin tip “Citroen”. Neni 291 i Kodit Penal.

Drejtoria Vendore e Policisë Kukës
Seksioni kundër krimit ekonomik e financiar
Më datë 08.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Kukës, për shtetasen F.L, vjeç 48, banuese në Kukës, pasi dyshohet se në vitin 2008, duke falsifikuar dokumentet, ka marrë dy numra me kontratë pranë një kompanie private, në emër të shtetasit SH.T, vjeç 30, banues në Kukës, i cili figuron debitor me një shumë lekësh. Neni 186 i Kodit Penal.

Drejtoria Vendore e Policisë Dibër
Seksioni kundër krimit ekonomik e financiar
Më datë 08.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Dibër, për shtetasen SH.H, vjeç 69, banues në Zall - Dardhë, pasi dyshohet se ka mashtruar në Sigurimet Shoqërore, duke përfituar padrejtësisht një sasi lekësh pension. Neni 145 i Kodit Penal.

Më datë 08.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Dibër, për shtetasen F.T, vjeç 76 banues në Paskuqan, Kamzë, pasi dyshohet se ka mashtruar në Sigurimet Shoqërore, duke përfituar padrejtësisht një sasi lekësh pension. Neni 145 i Kodit Penal.

Më datë 08.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Dibër, për shtetasen I.GJ, vjeç 39, banuese në fshatin Zdojan, pasi dyshohet se për muajin Prill 2017, me anë të mashtrimit dhe falsifikimit të dokumenteve, i ka dhënë personave të pa autorizuar, pensionin e shtetasit XH.M, vjeç 62, banues në Peshkopi, pensionist invalid “i verbër”. Neni 248 e 186 të Kodit Penal.

Seksioni i hetimit të ngjarjeve në qarkullimin dhe AIS
Dibër
Nga Specialistët e Qarkullimit Rrugor në Komisariatin e Policisë Dibër, u arrestuan në flagrancë shtetasit :   

A.H 33 vjeç, banues në Peshkopi
S.Z, 36 vjeç, banues në  Tomin, Dibër
Arrestimi i tyre u bë pasi datë 08.06.2017,  në vendin e quajtur “Kryqëzimi i Bolonjës”,  Peshkopi, shtetasi A.H duke drejtuar automjetin tip  “Ford Fiesta”, është përplasur  me motorçikletën tip  “Honda”, me drejtues  shtetasin  S.Z ku si pasojë  e kësaj përplasje  është dëmtuar pasagjeri i motorçikletës shtetasi :
O.Z, 30 vjeç, i cili pasi ka marrë mjekimin e parë në siptalin e  Peshkopisë, është dërguar për mjekim të specializuar në spitalin e Traumës në Tiranë.
Materialet proceduriale i kaluan Prokurorisë Rrethit Gjyqësor Dibër për veprën  penale “Shkelja e rregullave të qarkullimit rrugor”,  parashikuar nga neni  290, i Kodit Penal.

DEPARTAMENTI PËR SIGURINË PUBLIKE
KOMISARIATET E POLICISË

Komisariati i Policisë Nr. 1
Më datë 08.06.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi O.B, vjeç 28, banues në Tiranë, pasi afër Liqenit të Farkës, iu gjet e bllokua një sasi lëndë narkotike e llojit Cannabis Sativa. Neni 283 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Nr. 2
Më datë 08.06.2017, në rrugën “Muhamet Gjollesha”, shtetasi E.H, vjeç 26, banues në Tiranë, duke qarkulluar me motorin është rrëzuar dhe ndodhet në spital për ndihmë mjekësore. Nga një shkëndijë elektrike është djegur motori. Materialet u referuan në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për vlerësim.

Më datë 08.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasit M.Q e F.Q, vjeç 68, banues në Tiranë, pasi dyshohet se, kanë qëlluar me grusht komshien D.D, vjeç 65. Neni 90 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Nr. 3
Më datë 08.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin E.M, vjeç 20, banues në Tiranë, pasi dyshohet se në rrugën “Jordan Misja“, ka kanosur me fjalë për jetën dhe me telefon, shtetasen E.P., vjeç 18, banuese në Tiranë. Nenet 84 e 275 të Kodit Penal.

Më datë 08.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Kavajë, për shtetasin E.RR vjeç 30, banues në Tiranë, i dënuar më parë, me probleme mendore, pasi dyshohet se në rrugën “Mujo Ulqinaku” ka thyer xhamat e dritareve të kishës katolike dhe xhamin e mjetit tip “Benz”, pronë e shtetasit E.M, vjeç 31, banues në Tiranë. Neni 150 i Kodit Penal.

Më datë 08.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin H.B, vjeç 57, banues në Tiranë, pasi dyshohet se në rrugën ‘‘Kongresi i Tiranës“, ka rrahur shtetasen DH.B, vjeç 19. Neni 90 i Kodit Penal.

Në vijim të komunikatës që bën fjalë për vjedhje në mjetin të shtetases O.A, më datë 08.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë dhe punohet për kapjen e autorëve Xh.Ç e  E.M, vjeç 22 e 22, banues në Tiranë. Neni 134 i Kodit Penal.

Më datë 08.06.2017, shtetasi A.D, vjeç 46, banues në rrugën ‘’Siri Kodra’’, kallëzon se në Kamzë, kanë vjedhur mobiljet në banesën e motrës, rezidente në Greqi. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorëve. Neni 134 i Kodit Penal.

Më datë 09.06.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi B.P, vjeç 18, pasi dyshohet se në rrugën ‘‘Ibrahim Rrugova“, ju gjet e bllokua çanta e shtetasit S.M, vjeç 23, banues në Koplik. Nga veprimet e kryera rezulton, se B.P është autor i një tjetër ngjarjeje. Neni 134 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Nr. 4
Më datë 08.06.2017, është dërguar në QSUT dhe ndodhet jashtë rrezikut për jetën, shtetasja B.B., vjeç 16, banuese në Tiranë, e cila deklaron se në banesë, në një moment depresioni, ka konsumuar medikamente. Materialet u referuan në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për vlerësim.

Më datë 08.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasit P.LL dhe Z.H, vjeç 57 e 45, banues në Bathore, pasi dyshohet se në Bathore afër karburantit, P.LL ka plagosur lehtë me grusht Z.H dhe ky i fundit i ka thyer me sëpatë xhamin e mjetit tip ”Benz”. Nenet 89 e 150 të Kodit Penal.

Në vijim të komunikatës që bën fjalë për plagosjen e lehtë me grusht të shtetasit H.L., më datë 08.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin në kërkim F.F, vjeç 23, banues në Tiranë. Neni 89 i Kodit Penal.

Më datë 08.06.2017, u plotësua kërkesë-padia për lëshimin e Urdhrit të mbrojtjes së menjëhershme, për shtetasen M.N, vjeç 51, banuese në Tiranë, pasi dyshohet se në banesë, djali E.N, vjeç 24, ka ushtruar dhunë fizike e psikologjike ndaj saj. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006, “Për masa ndaj dhunës në mardhëniet familjare”.

Komisariati i Policisë Nr. 5
Më datë 08.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë dhe punohet për kapjen  e shtetasit F.B., vjeç 15, banues në Tiranë, pasi dyshohet se, në Paskuqan 2, ka plagosur lehtë me grusht shtetasen M.GJ, vjeç 55 banuese në Tiranë. Neni 89 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Nr. 6
Më datë 08.06.2017, në rrugën e “Qelqit”, është djegur mjeti tip ‘’Benz’’, i shtetasit B.A, vjeç 31, banues në Tiranë. Nga veprimet e kryera rezulton, se shkak i zjarrit ka qenë një shkëndijë elektrike. Materialet u referuan në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për ngjarje aksidentale.

Më datë 08.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasit E.C e A.SH, vjeç 25 e  24, banues në Tiranë, pasi dyshohet se në rrugën “Teodor Keko”, kanë goditur me grusht shtetasin I.H, vjeç 21, banues në Tiranë. Neni 90 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Vorë
Më datë 08.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin T.K, vjeç 39, banues në Vorë, pasi dyshohet se në fshatin Domje, pranë banesës, ka plagosur lehtë me sende të forta, shtetasin E.K, vjeç 29. Neni 89 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Kavajë
Më datë 08.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Kavajë, për shtetasin S.K, vjeç 62, banues në Peqin, i dënuar më parë, pasi dyshohet se në Kavajë, u kap me 2 pula dhe 1 gjel të vjedhur. Punohet për dokumentimin e plotë të ngjarjes. Neni 134/1 i Kodit Penal.

Më datë 08.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Kavajë, për shtetasin M.GJ, vjeç 22, banues në Tiranë, pasi dyshohet se në Kavajë, në servisin e shtetasit D.M, vjeç 29, ka marrë motorin tip ‘‘Kymko“ dhe nuk e ka kthyer. Punohet për kapjen e autorit dhe gjetjen e motorit. Neni 134/1 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Rrogozhinë
Më datë 08.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Kavajë, për shtetasin D.Ç, vjeç 51, banues në fshatin Sterbeg, pasi dyshohet se në banesë, është konstatuar duke kryer ndërtim, pa leje. Neni 199/a/1 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Durrës
Më datë 08.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Durrës, për shtetasin S.A,vjeç 56, banues në Durrës, pasi dyshohet se më datë 07.06.2017, në lagjen nr. 13, ka plagosur lehtë me sende të forta, shtetasin A.O, vjeç 43, banues në Durrës. Neni 89 i Kodit Penal.

Më datë 08.06.2017, u plotësua kërkesë-padia për lëshimin e Urdhrit të mbrojtjes së menjëhershme, për shtetasen V.H, vjeç 21, banuese  në Durrës, pasi dyshohet se bashkëshorti B.H vjeç 32 ka ushtruar dhunë fizike e psikologjike ndaj saj. Materialet i kaluan Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Durrës. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006, “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”.

Më datë 08.06.2017, në lagjen nr. 8, në oborrin e banesës, është vet’varur shtetasi M.M, vjeç 42 . Nga veprimet e kryera rezulton, se ka qenë i sëmurë me depresion. Neni 99 i Kodit Penal.

Më datë 08.06.2017 u plotësua kërkesë-padia për lëshimin e Urdhrit të mbrojtjes së menjëhershme, për shtetasen D.K, vjeç 23, pasi dyshohet se bashkëshorti H.K, vjeç 31, ka ushtruar dhunë fizike e psikologjike ndaj saj. Materialet i kaluan Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Durrës. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006, “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare.

Më datë 08.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Durrës, për shtetasin B.K, vjeç 53, banues në fshatin Manëz, pasi dyshohet se në Manëz, u konstatua duke ndërtuar, pa leje. Neni 199/a i Kodit Penal.

 Më datë 08.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Durrës, për shtetasin E.K, vjeç 71, banues në fshatin Kameras, pasi dyshohet se në Kameras, u konstatua duke ndërtuar, pa leje. Neni 199/a i Kodit Penal.

Më datë 08.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Durrës, për shtetasin H.GJ, vjeç 43, banues në fshatin Manëz, pasi dyshohet se në Manëz, u konstatua duke ndërtuar, pa leje. Neni 199/a i Kodit Penal.

Më datë 08.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Durrës, për shtetasin XH.L, vjeç 63, banues në fshatin Hamalle, pasi dyshohet se në Hamalle, u konstatua duke ndërtuar, pa leje. Neni 199/a i Kodit Penal.

Më datë 08.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Durrës, për shtetasin S.M vjeç 57, banues në fshatin Manëz, pasi dyshohet se në Manëz, u konstatua duke ndërtuar, pa leje. Neni 199/a i Kodit Penal.

Më datë 08.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Durrës, për shtetasin SH.M, vjeç 56 banues në fshatin Shkallë, pasi dyshohet se në Hamalle, u konstatua duke ndërtuar, pa leje. Neni 199/a i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Krujë
Më datë 08.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Durrës, për shtetasin A.L e M.L, vjeç 28 e 26, banues  në Laç, pasi dyshohet se në fshatin Derven, për shkak të detyrës, kanë kundërshtuar e fyer punonjësin e policisë. Nenet 236/1 e 239 të Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Shijak
Më datë 08.06.2017, u plotësua kërkesë-padia për lëshimin e Urdhrit të mbrojtjes së menjëhershme, për shtetasin A.T, vjeç 48, banues në Shijak, pasi dyshohet se bashkëshortja D.T, vjeç 38, ka ushtruar dhunë fizike e psikologjike ndaj tij. Materialet i kaluan Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Durrës. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006, Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”.

Komisariati i Policisë Elbasan
Më datë 08.06.2017, në fshatin Bradashesh, në banesë, ka vdekur shtetasja H.S, vjeç 62. Nga veprimet e kryera rezulton vdekje natyrale. Materialet u referuan në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Elbasan.

Më datë 09.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Elbasan, për shtetasin J.D, vjeç 19, banues në Elbasan, pasi dyshohet se nëpërmjet telefonit, ka kanosur shtetasen A.GJ vjeç 20, banues në Elbasan. Nenet 84 e 275 të Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Cërrik
Më datë 08.06.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi B.M, vjeç 40, pasi dyshohet se më datë 07.06.2017 në banesë, ka ushtruar dhunë fizike e psikologjike ndaj bashkëshortes K.M, vjeç 31. Neni 130/a i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Librazhd
Më datë 08.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Elbasan, për shtetasin  G.Ç, vjeç 51, banues në fshatin Dritaj, pasi dyshohet se prej vitit 2007, në Dritaj, ka pushtuar siperfaqe tokë, të shtetasit H.M, vjeç 53. Neni 200 i Kodit Penal.
Më datë 08.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Elbasan, për shtetasin A.H, vjeç 82, banues në fshatin Rrajcë, pasi dyshohet se në Rrajcë, është konstatuar duke ndërtuar një banesë, pa leje. Neni 199/a i Kodit Penal.

Më datë 08.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Elbasan, për shtetasin H.K, vjeç 58, pasi dyshohet se në Zdrajsh, për motive pronësie, ka goditur me sende të forta vëllanë A.K, vjeç 63, banues në këtë fshat. Neni 130/a i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Korçë
Më datë 08.06.2017,  u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit  Gjyqësor Korçë, për shtetasin N.B, vjeç 35 bazuar në nenet 84 e 275 të Kodit Penal.

Më datë 08.06.2017,  u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit  Gjyqësor Korçë, për shtetasin A.G, vjeç 26 banues në Fier, pasi dyshohet se në fshatin Çiflig, ka kanosur dhe ka plagosur lehtë me sende të forta, shtetasin I.M, vjeç 23 banues në Kavajë. Neni 89 i Kodit Penal.

Komisariati Korçë
Specialistët e Seksionit për Krimet në Komisariatin e Policisë Korçë, filluan procedimin penal në gjendje të lirë ndaj shtetasit :
M.B, 64 vjeç, banues në Pustec.
Procedimi ndaj tij filloi pasi, më datë 08.06.2017 ky shtetas për motive të dobëta dyshohet të ketë kanosur për shkak të detyrës Kryetarin e Bashkisë Pustec, shtetasin E.Th, 45 vjeç.
Materialet i kaluan Prokurorisë të Rrethit Gjyqësor Korçë, për veprën penale “Kanosja për shkak të detyrës” parashikuar nga neni 238 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Maliq
Më datë 08.06.2017, u plotësua kërkesë-padia për lëshimin e Urdhrit të mbrojtjes së menjëhershme, për shtetasen ZH.M, vjeç 20, pasi dyshohet se kunata M.M vjeç 25 ka ushtruar dhunë psikologjike ndaj saj. Materialet i kaluan Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Korçë. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006, “Për masat ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”.

Më datë 08.06.2017, u plotësua kërkesë-padia për lëshimin e Urdhrit të mbrojtjes së menjëhershme, për shtetasen M.M, vjeç 25, pasi dyshohet se kunata ZH.M, vjeç 20, ka ushtruar dhunë psikologjike ndaj saj. Materialet i kaluan Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Korçë. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006, “Për masat ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”.

Komisariati i Policisë Pogradec
Më datë 08.06.2017, në Pogradec, kanë vjedhur banesën e shtetasit A.T, vjeç 45, ku kanë marrë një sasi lekësh dhe 2 varëse floriri. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorëve. Neni 134 i Kodit Penal.

Më datë 08.06.2017,  u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit  Gjyqësor Pogradec,  për shtetasin M.P,  vjeç 49 banues në fshatin Hudënisht, pasi dyshohet se ka plagosur lehtë me grusht shtetasin B.M, vjeç 40, banues në fshatin Çezmë. Neni 90 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Ersekë
Më datë 08.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit  Gjyqësor Korçë, për shtetasin  A.M, vjeç 40, banues në Leskovik, pasi dyshohet se më datë 07.06.2017, ka kanosur me fjalë shtetasin I.N, vjeç 24, banues në Leskovik. Neni 84 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Berat
Më datë 08.06.2017, u plotësua kërkesë-padia për lëshimin e Urdhrit të mbrojtjes së menjëhershme, për shtetasen B.Ç, vjeç 54, pasi dyshohet se djali SH.I, vjeç 30, banues në Berat, ka ushtruar dhunë psikologjike ndaj saj. Materialet i kaluan Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Berat. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006, ‘’Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”.

Më datë 08.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Berat, për shtetasin N.XH vjeç 42, banues në Berat, pasi dyshohet se më datë 08.06.2017, u kap duke ndërtuar një shtesë në banesë, pa leje. Neni199/a i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Skrapar
Më datë 08.06.2017, u ndalua shtetasi në kërkim H.Ç, vjeç 34 pasi Gjykata e Rrethit Gjyqësor Berat, e ka dënuar 9 muaj burg, për veprën penale “Kundërshtimi i punonjësit të policisë së rendit publik”. Neni 236/1 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Fier
Më datë 08.06.2017, u plotësua kërkesë-padia për lëshimin e Urdhrit të mbrojtjes, për bashkëshortët R.M e L.M, vjeç 55 e 53, banues në Fier, pasi dyshohet se më datë 07.06.2017, dhëndëri N.M, vjeç 26, ka ushtruar dhunë psikologjike ndaj tyre. Materialet i kaluan Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Fier. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006, “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”.

Më datë 08.06.2017, u arrestuan në flagrancë shtetasit E.Z e E.Z, vjeç 30 e 26, pasi dyshohet se më datë 28.05.2017, në bashkëpunim, kanë ushtruar dhunë fizike ndaj vjehrrit të motrës, shtetasit J.S, vjeç 62. Nenet 130/a/1 e 25 të Kodit Penal.

Më datë 08.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Fier, për shtetasin J.S, vjeç 62, pasi dyshohet se më datë 28.04.2017, ka ushtruar dhunë fizike ndaj nuses së djalit, shtetases E.S, vjeç 35. Neni 130/a /1 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Patos
Më datë 08.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Fier, për shtetasin B.H, vjeç 50, banues në fshatin Zharëz, pasi dyshohet se më datë 07.06.2017, ka dëmtuar 33 rrënjë ullinj të shtetasit SH.G, vjeç 55, banues në këtë fshat. Neni 150 i Kodit Penal.

Më datë 08.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Lushnjë, për shtetasen F.B vjeç 49, pasi dyshohet se më datë 05.06.2017 ka hyrë në banesë duke dhunuar fizikisht shtetasen H.D, vjeç 59. Neni 112/2 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Divjakë
Më datë 08.06.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi E.GJ, vjeç 50 banues në Divjakë, pasi dyshohet se në plazh, ka tentuar të vjedh lokalin e shtetasit K.H vjeç 41, banues në Divjakë. Nenet 134 e 22 të Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Mallakastër
Mallakastër
Në vijim të punës për goditjen e veprimtarisë kriminale të kultivimit të bimëve narkotike, policia zbulon një tjetër rast.
Procedohet penalisht një shtetas.
Si rezultat i kontrolleve të territorit dhe në bazë të informacioneve që dispononin shërbimet e Komisariatit të Policisë Mallakastër, në vendin e quajtur "Ish Reparti Ushtarak" u gjetën të kultivuara dhe u sekuestruan në cilësinë e provës materiale 15 bimë narkotike të dyshuara Cannabis Sattiva.
Autor i dyshuar i kësaj vepre penale është shtetasi T.H, 21 vjeç, në banesën e të cilit u gjet dhe u sekuestruan 15 bimë narkotike e dyshuar Cannabis Sattiva.
Në përfundim të veprimeve të para hetimore, filloi procedimi penal në gjendje të lirë për shtetasin T.H, 21 vjeç, banues në lagjen "5 Shkurti" Ballsh, për veprën penale "Kultivim i bimëve narkotike" parashikuar nga Neni 284/1 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Vlorë
Më datë 08.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësorë Vlorë, për shtetasit A.S dhe F.M, vjeç 20 e 33 banues në Vlorë, pasi dyshohet se më datë 20.05.2017, kanë plagosur lehtë me mjete të forta njeri tjetrin. Neni 89 i Kodit Penal.

Më datë 08.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Vlorë, për shtetasin F.H, vjeç 24 pasi dyshohet se është konfliktuar me familjarët duke dëmtuar lehtë babain S.H, vjeç 57 si dhe ka dëmtuar pajisjet shtëpiake. Nenet 130/a e 150 të Kodit Penal.

Vlorë
Rreth orës 03:20, në lagjen "Lirimi" ka ndodhur një shpërthim me pasoja të lehta.
Ngjarja ka ndodhur në katin e parë të një pallati (lokal) në pronësi të shtetasit R.M., 56 vjeç, ku për pasojë është dëmtuar vetëm xhami i dritares së këtij lokali.
Nga hetimet paraprake, dyshohet se shpërthimi mund të jetë kryer me lëndë shpërthyese "Dinamit", pasi në vendngjarje është gjetur mbetje fitili.
Grupi hetimor po punon për sqarimin e rrethanave të ngjarjes dhe për zbulimin e autorëve.

Komisariati i Policisë Sarandë
Më datë 08.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Sarandë, për vlerësim, pasi dyshohet se në aksin rrugor Muzinë-Finiq, te “Ura e Kranesë”, shtetasi G.S vjeç 59, banues në Gjirokastër, duke drejtuar mjetin tip “Fiat”, ka dalë nga rruga, për pasojë është aksidentuar lehtë bashkëshortja T.S, vjeç 40.

Komisariati i Policisë Gjirokastër
Më datë 08.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Gjirokastër,  për shtetasin S.M, vjeç 36, banues në Gjirokastër, pasi dyshohet se në lagjen “18 Shtatori“, ka goditur me grusht shtetasin V.S, vjeç 57, banues në fshatin Labovë e Madhe. Neni 90 i Kodit Penal.

Më datë  08.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Gjirokastër, për shtetasin E.Z, vjeç 36, banues në Gjirokastër, pasi dyshohet se nëpërmjet telefonit, ka shqetësuar ish bashkëshorten K.N, vjeç 34, banuese në Gjirokastër, e cila është me Urdhër mbrojtje nga Gjykata. Neni 321 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Lezhë
Më datë 08.06.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi D.GJ, vjeç 36 banues në Gryk-Lumi, me leje drejtimi, pasi më datë 07.06.2017, në rrugën dytësore Rrilë-Tale, te “Ura Prekanit”, duke drejtuar në gjendje të dehur mjetin ka dalë nga rruga dhe ka dëmtuar shtyllën elektrike, si dhe portën hyrëse të avllisë banesës së shtetasit Z.M, vjeç 71, banues në Shënkollë. Nenet 291 e 150 të Kodit Penal.

Në vijim të komunikatës Nr. 157, që bën fjalë për kanosjen me thikë të shtetasit B.M, më datë 08.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Lezhë dhe punohet për kapjen e shtetasit A.L vjeç 25 banues në Manati. Neni 84 i Kodit Penal.

Më datë 08.06.2017, u referuan materialet në prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Lezhë, për shtetasin E.F., vjeç 13, banues në Lezhë, pasi dyshohet se ka vjedhur telefonin shtetasit A.F vjeç 53, banues në Shëngjin. Neni 134 i Kodit Penal.

Më datë 08.06.2017, në Ishull Shëngjin, në banesë, është vet helmuar me paracetomol shtetasja S.B, vjeç 24, e cila ndodhet në spital, pa probleme për jetën. Materialet u referuan në Prokurorinë se Rrethit Gjyqësor Lezhë, për vlerësim.

Më datë 08.06.2017, u ndalua shtetasi në kërkim E.B vjeç 25, banues në Zagorë, Malësi e Madhe, pasi Gjykata e Rrethit Gjyqësor Lezhë, e ka dënuar 10 muaj burg, për veprën penale “Futja ose mbajtja e sendeve të ndaluara në institucionin e ekzekutimit të dënimeve me burgim”. Neni 324/a/1 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Kurbin
Kurbin
Finalizohet operacioni "Befasia"
Asgjësohen 930 fidanë bimë narkotike Cannabis -Sattiva
Arrestohen në flagrangë 3 shtetas të dyshuar si autor të kultivimit si dhe proçedohen penalisht në gjendje të lirë Kryeplaku i Fshatit dhe Drejtori i Mjedisit.
Më datë 08.06.2017, në vijim të planit për goditjen e kultivimit të bimëve narkotike, u ushtrua kontroll territori dhe në Kurbin, në fshatin Gërnac , në vendin e quajtur "Livadhet e Gërnaces" , u konstatuan 2450 gropa të hapura dhe pranë kësaj parcele u gjetën 62 kutia polisteroli me nga 40 kubikë secila , ku rezultonin të mbira në këto kubikë 930 fidanë bimë narkotike Cannabis - Sattiva me lartësi 1-2 cm të cilat u asgjësuan.
Në vijim të veprimeve hetimore , u arrestuan në flagrancë shtetasit :
XH.L, 29 vjeç, banues në Kurbin
E.L, 25 vjeç, banues në Kurbin
G.L, 26 vjeç, banues në Kurbin
Vepra penale në ngarkim të tyre "Kultivim i bimëve narkotike" kryer në bashkëpunim parashikuar nga neni 284-25 të Kodit Penal.
Gjithashtu u proceduan penalisht në gjendje të lirë shtetasit :
-S. S. 39 vjeç, banues në Kurbin me detyrë Kryeplak i fshatit Gërnac
N.M. 65 vjeç, banues në Kurbin , me detyrë Drejtor Mjedisi
Vepra penale në ngarkim të tyre "Shpërdorim detyre" parashikuar nga neni 248 i Kodit Penal.
Materialet proceduriale iu referuan Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Kurbin për veprime të mëtejshme.

Komisariati i Policisë Pukë
Pukë
Goditet një tjetër rast i kultivimit të bimëve narkotike.
Asgjesohen 198 bimë e fidanë Cannabis Sativa.
Shpallet në kërkim një shtetas.
Procedohen penalisht në gjendje të lirë:
Kryeplaku i fshatit Karmë,
Administratori i Njësisë Administrative Luf Qerret,
Inspektori i Shërbimit Pyjorë.
Nga shërbimet e Komisariatit Pukë, në fshatin Karmë e Epërm, Njësia Administrative Luf Qerret, Bashkia Pukë, në një zonë të pyllëzuar të hapur hapur, gjatë kontrollit të territorit, u gjetën të kultivuara dhe asgjësuan në 3 parcela 88 bimë narkotike Canabis Sattiva dhe 110 kubik fidanë bimë narkotike Canabis Sattiva.
Për këtë rast u bë shpallja në kërkim dhe po punohet për kapjen e shtetasit:
L. Gj, 46 vjeç, banues në Shkodër.
Gjithashtu u proceduan në gjëndje të lirë për veprën penale "Shpërdorimi i detyrës", parashikuar nga neni 248 i Kodit Penal, shtetasit:
F. M, 52 vjeç, banues në fshatin Karmë, me detyrë kryeplak i fshatit Karmë,
N.F, 58 vjeç, banues në fshatin Kçirë, Njësia Administrative Luf Qerret, me detyrë Administrator i Njësisë Administrative Luf Qerret,
A.D, 52 vjeç, banues në fshatin Gomsiqe, Pukë, me detyrë Inspektor i Shërbimit Pyjor, Bashkia Pukë.
Materialet i kaluan Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Pukë për veprën penale "Kultivimi i bimëve narkotike" e parashikuar nga neni 284, i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Tropojë
Më datë 08.06.2017, në rrugën Koje-Bajram Curri, shtetasi V.D, vjeç 43, banues në qytet, duke mbledhur lule “Bliri”, ka rënë nga pema dhe u dërgua në Qendrën e Traumës, për mjekim më të specializuar. Materialet u referuan në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tropojë, për ngjarje aksidentale.

Komisariati i Policisë Dibër
Policia e Dibrës ka marrë njoftim për një fluks personash të paraqitur ditët e fundit  në urgjencën e spitalit Rajonal Peshkopi  me simptoma helmimi.
Menjëherë pas informacionit të marrë, Policia ka ngritur grupin hetimor dhe në bashkëpunim me Drejtorinë e Spitalit Peshkopi, kanë nisur hetimet për të përcaktuar shkakun nga se ka ardhur helmimi i këtyre shtetasve.

Komisariati i Policisë Mat
Më datë 07.06.2017, gjatë natës, në fshatin Rukaj, kanë vjedhur një sasi lekësh, në banesën e shtetasit M.P, vjeç 30. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit. Neni 134 i Kodit Penal.

DEPARTAMENTI PER KUFIRIN DHE MIGRACIONIN

Drejtoritë Vendore për Kufirin dhe Migracionin Tiranë
Komisariati i Kufirit dhe Migracionit Rinas
Më datë 08.06.2017, u ekstradua shtetasi italian G.R vjeç 71 banues në Itali, pasi Ministria e Drejtësisë Shqiptare, ka miratuar transferimin për të vuajtur dënimin në Itali.

Më datë 08.06.2017, u ekstradua shtetasi italian në kërkim ndërkombëtar A.M, vjeç 34 banues në Shkodër, pasi Gjykata e Apelit Mesina/Itali, e ka dënuar 6 vite burg, për veprën penale “Shfrytëzim prostitucioni nëpërmjet kërcënimeve”.

Më datë 08.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin  I.K, vjeç 35, banues në Durrës, pasi dyshohet se në PKK  Rinas, iu gjetën një sasi eurosh të pa deklaruara. Neni 179/a i Kodit Penal.

Drejtoritë Vendore për Kufirin dhe Migracionin Korçë
Më datë 08.06.2017, në PKK Kapshticë, u kap shtetasi në kërkim R.D, vjeç 29, banues në Durrës, pasi dyshohet se më datë 24.01.2017, në fshatin Dunish, Tropojë, ka vjedhur me dhunë në banesën e shtetasit Z.D. Neni 139/2 i Kodit Penal.

Drejtoritë Vendore për Kufirin dhe Migracionin Vlorë
Më datë 08.06.2017, u referuan materialet Prokurorisë Rrethit Gjyqësor Sarandë, për shtetasin P.X, vjeç 43, banues në Patos, Fier, depërtuar nga pala greke, pasi dyshohet se më datë 06.06.2017, në SPKM Kakavijë, ka kaluar kufirin shtetëror në mënyrë të paligjshme. Neni 297 i Kodit Penal.

Më datë 08.06.2017, u referuan materialet Prokurorisë Rrethit Gjyqësor Sarandë, për shtetasin K.D, vjeç 44, banues në Fushë Krujë, depërtuar nga pala greke, pasi dyshohet se më datë 06.06.2017, në SPKM Kakavijë, ka kaluar kufirin shtetëror në mënyrë të paligjshme. Neni 297 i Kodit Penal.

Drejtoritë Vendore për Kufirin dhe Migracionin Kukës
Më datë 08.06.2017, u  referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Kukës, për shtetasin kosovar Z.Y, vjeç 30 banues në Podojevë, Kosovë, pasi dyshohet se në PKK Morinë, në mjetin tip “Volksvagen Golf” iu gjetën aksesor e bateri telefoni celular, pa deklaruar. Neni 174 i Kodit Penal.

Policia e Shtetit në të gjithë vendin vijon zbatimin e masave të përcaktuara në Planin e masave, për “Rritjen e parametrave të sigurisë”, mbajtjen nën kontroll të situatës kriminale, kapjen e personave të shpallur në kërkim dhe atyre që qarkullojnë me armë, goditjen e trafikut të lëndëve narkotike e trafìqeve të paligjshme, parandalimin e aksidenteve rrugore”.
Në këtë kontekst, gjatë 24 –orëve në të gjithë vendin kanë funksionuar pika kontrolli dhe të lëvizshme, ku është bërë e mundur kapja dhe arrestimi i 28 personave, është sekuestruar lëndë narkotike dhe armë zjarri.
Nga Policia Rrugore në të gjithë vendin duke përdorur Dragerat dhe Radarët janë arrestuar në flagrancë për drejtim mjeti në gjendje të dehur, pa leje drejtimi 10 drejtues mjetesh.
Nga kontrollet e kryera nga strukturat e Drejtorive Vendore të Policisë janë arrestuar 8 persona për narkotikët.
4 persona në kërkim. 
5 persona për veprat penale Vjedhje dhe Dhune ne familje.
1 person për veprën penale ” Mitëdhënie”.
Gjatë 24 orëve të fundit është finalizuar me sukses operacioni i koduar, konkretisht:
Kurbin
Finalizohet operacioni "Befasia"
Asgjësohen 930 fidanë bimë narkotike Cannabis -Sattiva
Arrestohen në flagrangë 3 shtetas të dyshuar si autor të kultivimit si dhe proçedohen penalisht në gjendje të lirë Kryeplaku i Fshatit dhe Drejtori i Mjedisit.
Më datë 08.06.2017, në vijim të planit për goditjen e kultivimit të bimëve narkotike, u ushtrua kontroll territori dhe në Kurbin, në fshatin Gërnac , në vendin e quajtur "Livadhet e Gërnaces" , u konstatuan 2450 gropa të hapura dhe pranë kësaj parcele u gjetën 62 kutia polisteroli me nga 40 kubikë secila , ku rezultonin të mbira në këto kubikë 930 fidanë bimë narkotike Cannabis - Sattiva me lartësi 1-2 cm të cilat u asgjësuan.

Edhe në ditët në vijim do vijojë puna e Policisë së Shtetit për rritjen e parametrave të sigurisë në vend.

 

Arkiva

Qershor 2017
He Ma Me En Pr Sh Di
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Fushata Sensibilizuese

Video te tjera ...