Informacion mbi ngjarjet, arrestimet, ndalimet dhe procedimet në 24 orët e fundit 14 Qershor 2017

INFORMACIONE PËR AKTIVITETET E PROCESIT ZGJEDHOR, QERSHOR 20171Drejtoria PPSH.1

Drejtoria Vendore e Policisë Tiranë
Komisariati i Policisë Nr. 1
Më datë 13.06.2017, ora 18:15-19:50, te liqeni “Xhabrahimve”, subjekti politik Lëvizja Socialiste për Integrim, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 13.06.2017, ora 19:30-20:00, në lagjen “Ali Demi”, subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Nr. 2
Më datë 13.06.2017, ora 19:00-20:45, te Pallati i Sportit “Asllan Rusi”, subjekti politik Partia Drejtësi Integrim e Unitet, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Nr. 3
Më datë 13.06.2017, ora 18:00-18:50, në rrugën “Princ Vidi”, subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Nr. 4
Më datë 13.06.2017, ora 18:00-20:00, në rrugën “Myslym Keta”, subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Nr. 5
Më datë 13.06.2017, ora 18:00-18:50, në Kamëz, te Pallati i Sportit, subjekti politik Partia Demokratike, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 13.06.2017, ora 19:00-20:15, në Paskuqan, subjekti politik Partia Demokratike, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 13.06.2017, ora 20:00-21:30, në Kamzë, te Pallati i Kulturës, subjekti politik Partia Demokratike, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Nr. 6
Më datë 13.06.2017, ora 18:30-19:55, në Kodër Kashar, subjekti politik Partia Demokratike, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Vorë
Më datë 13.06.2017, ora 18:00-18:40, në fshatin Gjeç Fushë, subjekti politik Partia Demokratike, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 13.06.2017, ora 19:15-19:45, në fshatin Ahmetaq, subjekti politik Partia Demokratike, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 13.06.2017, ora 19:00-20:00, në fshatin Gjeç Kodër, subjekti politik Partia Demokratike, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.


Komisariati i Policisë Kavajë
Më datë 13.06.2017, ora 11:00-12:00, 18:40-19:05 e 19:45-20:05, në lagjen nr. 5 dhe fshatin Çetë subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi 3 takime elektorale, të cilat përfunduan pa probleme për rendin.

Më datë 13.06.2017, ora 19:00-19:55, në lagjen nr. 3, subjekti politik Partia Demokratike, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 13.06.2017, ora 21:00-21:40, në fshatin Rrakull, subjekti politik Partia Demokratike, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Rrogozhinë
Më datë 13.06.2017, ora 18:30-19:10, në fshatin Kryevidh, subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Drejtoria Vendore e Policisë Durrës
Komisariati i Policisë Durrës
Më datë 13.06.2017, ora 09:00-10:00, në lagjen nr. 1, subjekti politik Partia Demokratike, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 13.06.2017, ora 19:00-20:00, në lagjen nr. 18, subjekti politik Lëvizja Socialiste për Integrim, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Krujë
Më datë 13.06.2017, ora 19:00-20:00, në fshatin Pistak, subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë  13.06.2017, ora 20:00-21:00, në lagjen “Abazaj”, subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.
Komisariati i Policisë Shijak
Më datë  13.06.2017, ora 17:00-18:00, në fshatin  Gjepalaj, subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Drejtoria Vendore e Policisë Elbasan
Komisariati i Policisë Elbasan
Më datë  13.06.2017, ora 18:00-19:00 e 19:00-20:00, në  lagjen “Shënkoll”, subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi 2 takime elektorale, të cilat përfunduan pa probleme për rendin.

Më datë  13.06.2017, ora 20:00-21:00, në  lagjen “Emin Matraxhiu”, subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Cërrik
Më datë  13.06.2017, ora 19:30-20:30, në  fshatin Mollas, subjekti politik  Lëvizja Socialiste për Integrim, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë  13.06.2017, ora 19:00-20:00, në  lagjen nr. 2, subjekti politik  Partia Drejtësi Integrim e Unitet, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Gramsh
Më datë  13.06.2017, ora 12:00-13:00, në fshatin Poroçan, subjekti politik Lëvizja Socialiste për Integrim, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Drejtoria Vendore e Policisë Korçë
Komisariati i Policisë Korçë
Më datë 13.06.2017, ora 16:00-18:00, në  Bashkinë Pustec, subjekti politik Lëvizja Socialiste për Integrim, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Pogradec
Më datë 13.06.2017, ora 19:00-20:00, në Bashkinë Pogradec, subjekti politik Lëvizja Socialiste për Integrim, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Ersekë
Më datë 13.06.2017, ora 11:00-12:00, 13:00-14:00 e 20:00-21:00, në Sanjollas, Ersekë e fshatin Mesiçkë, subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi 3 takime elektorale, të cilat përfunduan pa probleme për rendin.

Drejtoria Vendore e Policisë Berat
Komisariati i Policisë Berat
Më datë 13.06.2017, ora 19:00-20:00, në lagjen ‘’Çlirim’’, subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 13.06.2017, ora 19:00-20:00 e 20:00-21:00, në lagjen ‘’Barrikadë’’ e ‘’Uznovë’’, subjekti politik Lëvizja Socialiste për Integrim, zhvilloi 2 takime elektorale, të cilat përfunduan pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Kuçovë
Më datë 13.06.2017, ora 14:00-16:30, 18:00-19:30 e 19:30-20:30, në fshatin Drizë, lagjen ‘’11 Shkurti’’ e ‘’Llukan Prifti’’, subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi 3 takime elektorale, të cilat përfunduan pa probleme për rendin.

Drejtoria Vendore e Policisë Gjirokastër
Komisariati i Policisë Gjirokastër
Më datë 13.06.2017, ora 12:00-13:00, në Gjirokastër, subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Përmet
Më datë 13.06.2017, ora 18:00-19:00, 19:00-20:00 e 20:30-21:25, në Përmet, subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi 3 takime elektorale, të cilat përfunduan pa probleme për rendin.

Drejtoria Vendore e Policisë Lezhë
Komisariati i Policisë Lezhë
Më datë 13.06.2017, ora 19:30-20:30, në Shëngjin, subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 13.06.2017, ora 20:00- 21:00, në lagjen “Varosh”, subjekti politik Partia Demokratike, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.


Më datë 13.06.2017, ora 19:00-20:00, në fshatin Mërqi, subjekti politik Partia Demokratike, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Mirditë
Më datë 13.06.2016, ora 19:00-20:10, në Rubik, subjekti politik Partia Demokratike, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Drejtoria Vendore e Policisë Shkodër
Komisariati i Policisë Shkodër
Më datë 13.06.2017, ora 19:30-20:30, në lagjen “Danjel Matlija”, subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Vau i Dejës
Më datë 13.06.2017, ora 17:00-18:00, në fshatin Bushat, Kryeministri Edi Rama, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Drejtoria Vendore e Policisë Kukës
Komisariati i Policisë Kukës
Më datë 13.06.2017, ora 20:27-21:00, në Kukës, subjekti politik Partia Socialiste, ku mori pjesë Kryeminisri Edi Rama, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Tropojë
Më datë 13.06.2017, ora 10:00-11:00, 11:30-13:00, 14:00-14:30, 18:00-19:30, në Tropojë, fshatin Viçidol, Kërrnajë e Bashkinë Bajram Curri, subjekti politik Lëvizja Socialiste për Integrim, zhvilloi 4 takime elektorale, të cilat përfunduan pa problem për rendin.

Më datë 13.06.2017, ora 10:00-11:00, 12:00-12:45, 13:00-14:00 e 19:00-20:00, në fshatin Kovaçe, Babinë, Sopot dhe qytetin “Bajram Curri”, subjekti politik Partia Demokratike, zhvilloi 4 takime elektorale, të cilat përfunduan pa problem për rendin.

Drejtoria Vendore e Policisë Dibër
Komisariati i Policisë Dibër
Më datë 13.06.2017, ora 12:00-13:30, në fshatin Arras, subjekti politik Partia Demokratike, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 13.06.2017, ora 14:00–15:30, në fshatin Çidhën, subjekti politik Partia Demokratike, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 13.06.2017, ora 16:00–17:30, në fshatin Zall-Dardhë, subjekti politik Partia Demokratike, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 13.06.2017 ora 18:00–19:30, në fshatin Çidhën, subjekti politik Partia Demokratike, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Bulqizë
Më datë 13.06.2017, ora 14:00–15:30, në fshatin Trebisht, subjekti politik Lëvizja Socialiste për Integrim, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 13.06.2017, ora 19:00–20:30, në fshatin Çerenec, Gjoricë, subjekti politik Lëvizja Socialiste për Integrim, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Komisariati i Policisë Mat
Më datë 13.06.2017, ora 17:00-19:00, në Burrel, subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 13.06.2017, ora 19:00-20:30, në Burrel, subjekti politik Partia Socialiste, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

Më datë 13.06.2017, ora 17:00-19:00, në Klos, subjekti politik Lëvizja Socialiste për Integrim, zhvilloi 1 takim elektoral, i cili përfundoi pa probleme për rendin.

DEPARTAMENTI PËR HETIMIN E KRIMIT TE ORGANIZUAR DHE KRIMET E RËNDA

Drejtoria për Hetimin e Krimit Ekonomik e Financiar
Sektori për Hetimin e Korrupsionit
Më datë 13.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin A.V vjeç 37, banues në Tiranë, me detyrë përmbarues privat, pasi dyshohet se shtetasja E.A, vjeç 37, banuese në Tiranë, Administratore e një shoqërie private, ka bërë kallëzim ndaj tij, pasi dyshohet se në mënyrë të paligjshme ka ekzekutuar një vendim Gjykate, duke dëmtuar buxhetin e shtetit dhe të shoqërive.Nenet 248 e 259 të Kodit Penal.

Sektori për Hetimin e Krimeve Kompjuterike
Më datë 13.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, pasi dyshohet se shtetasi M.M vjeç 40, banues në Tiranë, ka bërë kallëzim se persona të paidentifikuar, duke ndërhyrë në llogarinë e tij bankare, kanë kryer transaksione më kartën e tij, duke i shkaktuar një dëm ekonomik. Punohet për dokumentimin e plotë të ngjarjes, identifikimin dhe kapjen e autorëve. Nenet 143/b, 293/b e 293/c të Kodit Penal.

DREJTORITË VENDORE TË POLICISË

Drejtoria Vendore e Policisë Tiranë
Seksioni për narkotikët
Më datë 13.06.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi M.Z, vjeç 30, banues në Tiranë, pasi në rrugën “Pjetër Dunga”, në banesë, ju gjet e bllokua një sasi lëndë narkotike e llojit Cannabis Sativa. Neni 283 i Kodit Penal.

Më datë 13.06.2017, u ndalua shtetasi në kërkim A.N, vjeç 38 banues në Tiranë, pasi Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë, ka vendosur revokimin e vendimit të pezullimit të dënimit dhe vuajtjen e dënimit me 4 vite e 8 muaj burg, për veprën penale ”Prodhimi dhe shitja e narkotikëve”. Neni 283/2 i Kodit Penal.

Seksioni për trafikun e paligjshëm
Më datë 13.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasit A.N. dhe G.Z., vjeç 25 e 20, bazuar në nenet 128/b e 298 të Kodit Penal.

Komisariati Rajonal i Policisë Rrugore
Më datë 13.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin V.P, vjeç 41, banues në Tiranë, pasi dyshohet se, në rrugën “Jordan Misja”, duke drejtuar mjetin tip “Volsvagen”, është përplasur me mjetin tip “Benz”, me drejtues shtetasin O.A, vjeç 40, banues në Tiranë, për pasojë janë dëmtuar mjetet e parkuara, tip “Nisan” e “Volsvagen” si dhe është aksidentuar pasagjerja I.P., vjeç 12, banuese në Tiranë, e cila pas ndihmës mjekësore në spital, u largua në banesë pa probleme për jetën. Neni 290 i Kodit Penal.

Më datë 13.06.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi Nj.M, vjeç 55 banues në Tiranë, pasi në Laknas, u kap duke drejtuar pa leje drejtimi, motorin tip “Zongshen”. Neni 291 i Kodit Penal.

Më datë 13.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin O.S, vjeç 75, banues në Valias, pasi dyshohet se, në Kamzë, u kap duke drejtuar pa leje drejtimi, motorin tip “Honda”. Neni 291 i Kodit Penal.

Më datë 13.06.2017, në rrugën “Dritan Hoxha”, përballë një karburanti, një motor i larguar nga vendi i aksidentit, ka aksidentuar këmbësoren M.B, vjeç 51, banuese në Tiranë, e cila pas ndihmës mjekësore në spital, u largua pa probleme për jetën. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit. Nenet 290 e 273 të Kodit Penal.

Më datë 13.06.2017, u arrestua në flagrancë shteasi A.M, vjeç 21, banues në Tiranë, pasi pranë digës së Liqenit Artificial, u kap duke drejtuar pa leje drejtimi, motorin tip “Lifan”. Neni 291 i Kodit Penal.

Drejtoria Vendore e Policisë Durrës
Seksioni për narkotikët
Durrës, më 14.06.2017.
Specialistët për Narkotikët kanë goditur një tjetër rast prodhimi të lëndëve narkotike Cannabis Sattiva.
Sekuestrohen 38 kg Cannabis Sattiva.
Arrestohet në flagrancë një shtetas dhe shpallet në kërkim djali I tij.
Specialistët për Hetimin e Narkotikëve në Drejtorinë Vendore të Policisë Durrës, në bashkëpunim me Komisariatin e Policisë Krujë, në vijim të punës së tyre për parandalimin e rasteve të prodhimit të lëndëve narkotike, ditën e djeshme kanë goditur një tjetër rast.
Në bazë të informacioneve të marra në rrugë operative kanë arrestuar në flagrancë shtetasin:
N.A 71 vjeç, banues në Bruz Mal, Krujë.
Gjithashtu është shpallur në kërkim dhe po punohet për kapjen e djalit të tij, shtetasin:
L. A. 35 vjeç, banues në Bruz Mal, Krujë.
Më datë 13.06.2017, gjatë kontrollit të ushtruar në një ambient në afërsi të banesës së shtetasve të mësipërm u gjetën dhe sekuestruan në cilësinë e provës materiale:
rreth 38 kg lëndë narkotike e dyshuar e llojit Cannabis Sattiva.
Materialet I kaluan Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Durrës për veprime të mëtejshme për veprën penale" Prodhimi dhe shitja e narkotikëve" në bashkëpunim parashikuar në nenin 283/2 të Kodit Penal.


Seksioni kundër pastrimit të parave
Më datë 13.06.2017, u referuan materialet Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Durrës, për shtetasin E.D., vjeç 39, bazuar në nenin 287 i Kodit Penal.

Seksioni kundër krimit ekonomik e financiar
Më datë 13.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Durrës, për shtetasin XH.GJ, vjeç 32, banues në Durrës, pasi dyshohet se në lagjen nr. 1, i ka marrë me qera lokalin dhe nuk ka paguar detyrimet, shtetasit XH.RR, vjeç 51, banues në Durrës. Neni 143 i Kodit Penal.

Drejtoria Vendore e Policisë Elbasan
Seksioni kundër krimit ekonomik e financiar
Më datë 13.06.2017, u referuan materialet e në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Elbasan, për shtetasin C.B., vjeç 45, bazuar në nenet 135, 180/a, 186 e 164 të Kodit Penal.

Drejtoria Vendore e Policisë Korçë
Seksioni për trafikun e paligjshëm
Më datë 13.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit  Gjyqësor Korçë, për shtetasin F.G., vjeç 23 bazuar në nenin 114 i Kodit Penal.

Drejtoria Vendore e Policisë Fier
Seksioni për narkotikët
Më datë 13.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë  e Rrethit Gjyqësor Fier, për shtetasin D.R., vjeç 40, bazuar në nenet 283/a e 283 të Kodit Penal.

Mallakastër
Policia finalizon me sukses operacionin antidrogë të koduar "Koordinata".
Sekuestrohen rreth 25 kg lëndë narkotike Cannabis Sativa.
Arrestohet në flagrancë poseduesi.
Në bazë të informacioneve të mara në rrugë operative dhe punës së mirëorganizuar nga Efektivët e Komisariatit të Policisë Mallakastër në bashkëpunim me Sektorin për Hetimin e Narkotikëve dhe Trafiqeve në Drejtorinë Vendore të Policisë Fier, u bë i mundur finalizimi me sukses i operacionit të koduar "Koordinata".
Si rezultat i këtij operacioni u arrestua në flagrancë shtetasi:
-A.P., 37 vjeç, banues në fshatin Bejar, Mallakastër.
Arrestimi i shtetasit A.P. u bë pasi nga kontrolli i ushtruar në banesën e tij u gjetën dhe sekuestruan në cilësinë e provës materiale rreth 25 kg lëndë narkotike e dyshuar Cannabis Sativa.
Materialet proceduriale i kaluan për veprime të mëtejshme Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Fier për veprën penale “Prodhimi dhe shitja e narkotikëve” parashikuar nga Neni 283/1 i Kodit Penal.

Seksioni për trafikun e paligjshëm
Më datë 13.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë për Krimet e Rënda Tiranë dhe punohet për kapjen e shtetasit P.M, vjeç 32, banues në fshatin Topojan, Elbasan,  pasi dyshohet se nëpërmjet mashtrimit për martesë, ka trafikuar duke shfrytëzuar për prostitucion 1 shtetase. Nenet 110/a e 114 të Kodit Penal.

Seksioni kundër krimit ekonomik e financiar
Më datë 13.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë  e Rrethit Gjyqësor Fier, për shtetasit S.F dhe A.M, vjeç 73 e 47, banues në Fier, mjek dhe menaxher në një klinike private, në lagjen “1 Maj”, pasi dyshohet se në klinikë janë gjetur e bllokuar, medikamente pa pullë nga agjencia e barnave  dhe pa faturë tatimore të origjinës së mallit. Nenet 178 e 180 të Kodit Penal.

Drejtoria Vendore e Policisë Vlorë
Seksioni i hetimit të ngjarjeve në qarkullimin dhe AIS
Më datë 13.06.2017, u arrestua në flagrancë shtetasja S.H vjeç 26, banuese në Vlorë, pasi në lagjen “10 Korriku”, duke drejtuar me leje drejtimi mjetin tip “Smart”, ka aksidentuar rëndë shtetasen M.K, vjeç 53, banuese në Vlorë, e cila vdiq në spital. Neni 290 i Kodit Penal.

Drejtoria Vendore e Policisë Gjirokastër
Seksioni kundër krimit kompjuterik
Më datë 13.06.2017, u referuan materialet për vlerësim, në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Gjirokastër, pasi dyshohet se për 33 ditë, shtetasja A.C ka aplikuar në një lojë interneti e cila kërkonte që në përfundim, aplikuesi të kryente vetëvrasje.  Nenet 99 e 22 të Kodit Penal.

Drejtoria Vendore e Policisë Shkodër
Seksioni për trafikun e paligjshëm
Më datë 13.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Shkodër, për shtetasin A.H, vjeç 48, banues në Shkodër, pasi dyshohet se ka keqtrajtuar dhe dhunuar dy fëmijët e mitur L.H. e Sh.H. dhe duke ushtruar dhunë fizike e psikologjike ndaj tyre, i detyronte të lypin në rrugë. Nenet 124/b/2 e 130/a të Kodit Penal.

KOMISARIATET E POLICISË (Rrethe Gjyqësore)

Komisariati Policisë Tropojë
Seksioni për krimin ekonomik e financiar
Më datë 13.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tropojë, për shtetasin B.M vjeç 47, banues në fshatin Shumic, pasi dyshohet se shtetasi S.V, vjeç 55, banues në fshatin Berishë, ka bërë kallëzim ndaj tij, se ka ndërhyrë duke ndryshuar të dhënat kompjuterike, për të siguruar përfitim të pa drejtë. Neni 143/b i Kodit Penal.

DEPARTAMENTI PËR SIGURINË PUBLIKE
KOMISARIATET E POLICISË

Komisariati i Policisë Nr. 1
Më datë 13.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin C.A., vjeç 41, bazuar në neni 331/a i Kodit Penal.

Më datë 13.06.2017, u ndalua shtetasi në kërkim A.M, vjeç 27, banues në Tiranë, pasi Gjykata e Apelit Tiranë, e ka dënuar 4 muaj burg, për veprën penale “Dhuna në familje”. Neni 130/1/3 i Kodit Penal.

Në vijim të komunikatës që bën fjalë për vjedhjen e banesës të shtetasit  E.L, më datë 13.06.2017, u ndalua shtetasi S.M, vjeç 21, banues në Kamzë, i dënuar më parë. Nga veprimet e kryera rezulton, se është autor i një tjetër ngjarjeje. Neni 134/1 i Kodit Penal.

Më datë 13.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë dhe punohet për kapjen e shtetasit F.H, vjeç 33, banues në Tiranë, pasi dyshohet se te sheshi “Nënë Tereza”, i ka vjedhur celularin shtetasit K.SH, vjeç 33, banues në Tiranë. Neni 134 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Nr. 2
Më datë 13.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin E.F, vjeç 20, banues në Tiranë, pasi dyshohet se në rrugën “Sami Frashëri”, ju gjet e bllokua me cilësinë e provës materiale, 1 dozë lëndë narkotike e llojit Cannabis Sativa. Neni 283 i Kodit Penal.

Më datë 13.06.2017, u ndalua shtetasi A.Sh, vjeç 30, banues në Tiranë, i dënuar më parë, pasi në rrugën “Medar Shtylla”, ka prishur qetësisë publike dhe për shkak të detyrës, ka kundërshtuar punonjësit e policisë të rendit publik. Nenet 274 dhe 236 të Kodit Penal.

Më datë 13.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasen E.T, vjeç 34 banuese në Tiranë, pasi dyshohet se në mënyrë të përsëritur, ka ushtruar dhunë fizike ndaj babait N.T, vjeç 66 banues në Tiranë. Neni 130/a i Kodit Penal.

Më datë 13.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin H.H, vjeç 83, banues në Tiranë, pasi dyshohet se në banesë, ka kryer ndërtim pa leje. Neni 199/a i Kodit Penal.

Më datë 13.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësore Tiranë, për shtetasin E.G, vjeç 19, banues në Tiranë, pasi dyshohet se në rrugën “Ana Komena”, ju gjet e bllokua 1 dozë lëndë narkotike e llojit Cannabis Sativa. Neni 283 i Kodit Penal.

Më datë 13.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin R.N, vjeç 18, pasi dyshohet se te sheshi “Nënë Tereza”, ju gjet e bllokua 1 dozë lëndë narkotike e llojit Cannabis Sativa. Neni 283 i Kodit Penal.

Më datë 13.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin G.L, vjeç 38, banues në Tiranë, pasi dyshohet se në rrugën “Bilal Golemi”, ka goditur me grusht shtetasen E.M, vjeç 25, banuese në Tiranë. Neni 90 i Kodit Penal.

Më datë 13.06.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi O.K vjeç 20 banues në Tiranë, pasi në rrugën “Robert Shvarc”, ju gjet e bllokua 2 doza lëndë narkotike e llojit Cannabis Sativa. Neni 283 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Nr. 3
Më datë 12.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin D.Gj, vjeç 24 banues në Tiranë, pasi dyshohet se në rrugën e “Durrësit”, ju gjet e bllokua me cilësinë e provës materiale, 2 doza lëndë narkotike e llojit Cannabis Sativa. Neni 283 i Kodit Penal.

Më datë 12.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin F.Z, vjeç 29 banues në Tiranë, pasi dyshohet se në rrugën “Besim Imami”, ju gjet e bllokua me cilësinë e provës materiale, 1 dozë lëndë narkotike e llojit Cannabis Sativa. Neni 283 i Kodit Penal.

Më datë 12.06.2017, në rrugën “Ibrahim Rrugova”, shtetasit të mitur E.A., vjeç 14 banues në Tiranë, i kanë marrë biçikletën. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit. Neni 134 i Kodit Penal.

Më datë 13.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësore Tiranë dhe punohet për kapjen e shtetasit E.K, vjeç 31, banues në Tropojë, pasi dyshohet se në rrugën “Gjergj Legisi”, në bashkëpunim, me mjetin tip “Benz C Klas”, i kanë bllokuar rrugën mjetit tip “BMV X5”, me drejtues shtetasin M.V, vjeç 24, banues në Tiranë dhe i kanë marrë me dhunë 1 varëse floriri e 1 orë dore. Punohet për identifikimin dhe kapjen e bashkautorëve. Nenet 139 e 25 të Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Nr. 4
Më datë 13.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin R.H, vjeç 25, banues në Babru, pasi dyshohet se në rrugën e “Dibrës”, duke drejtuar mjetin tip “BMV”, për shkak të detyrës, nuk i është bindur urdhrit të punonjësve të policisë së rendit publik. Neni 242 i Kodit Penal.

Më datë 13.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin L.T, vjeç 56, banues në Tiranë, pasi dyshohet se në oborrin e banesës, ka kryer ndërtim pa leje. Neni 199/a i Kodit Penal.

Më datë 13.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësore Tiranë, për shtetasin G.N dhe punohet për shoqërimin e shtetasit V.B, vjeç 36 e 59, banues në Cërrik e Tiranë, pasi dyshohet se rrugën “Muhamet Deliu”, shtetasi G.N, është konstatuar duke kryer punime pa leje në banesën e shtetasit V.B. Neni 199/a e 199/b të Kodit Penal.

Më datë 13.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësore Tiranë dhe punohet për shoqërimin e shtetasit B.Sh, vjeç 62, banues në Tiranë, pasi dyshohet se në banesë, është konstatuar duke kryer punime ndërtimi, pa leje. Neni 199/a i Kodit Penal.

Më datë 13.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin M.T, vjeç 53 banues në Tiranë, pasi dyshohet se ka plagosur lehtë me grusht shtetasin B.M, vjeç 45, banues në Tiranë. Neni 89 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Nr. 5
Më datë 13.06.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi R.R, vjeç 41, pasi më datë 12.06.2017, në banesë, ka ushtruar dhunë fizike e psikologjike ndaj kunatës Z.R, vjeç 21, të cilës ju plotësua kërkesë padia për lëshimin e Urdhrit të mbrojtjes. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006, “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”. Neni 130/a/4 i Kodit Penal.

Më datë 12.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasen E.Xh, vjeç 35, banuese në Tiranë, pasi dyshohet se në Laknas, u kap duke kryer punime në banesë, pa leje. Neni 199/a i Kodit Penal.

Më datë 12.06.2017, në Pakuqan 2, ka rënë zjarr në banesën e shtetases A.S, vjeç 35 ,ku ka dëme materiale. Nga veprimet e kryera rezulton, se shkak i zjarrit ka qenë një shkëndijë elektrike. Materialet u referuan në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë.

Më datë 12.06.2017, u ndalua shtetasi në kërkim M.M, vjeç 49, banues në Bathore, pasi Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë, e ka dënuar 20 ditë burg, për veprën penale “Vjedhja e energjisë elektrike ose impulseve telefonike”. Neni 137/1 i Kodit Penal.

Më datë 12.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin Sh.N., vjeç 10, banues në Kamzë, pasi dyshohet se në Kamzë, ka dëmtuar me sende të forta, xhamin e mjetit tip “Renault”, të shtetasit L.GJ, vjeç 38, banues në Tiranë. Neni 150 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Nr. 6
Më datë 12.06.2017, gjatë natës, në Unazën e Re rruga “Tom Plezha”, kanë vjedhur banesën me qera të shtetasit G.SH, vjeç 34,ku kanë marrë në kasafortë lekë e bizhuteri. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit. Neni 134 i Kodit Penal.

Më datë 13.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasit G.Ç e A.Ç vjeç 61 e 29, banues në Pezë të vogël, pasi dyshohet se në Pezë të Vogël, kanë dëmtuar dy kolona betoni me drita dhe një reklamë, në lokalin e shtetasit M.R, vjeç 25, banues në Tiranë. Neni 150 i Kodit Penal.

Më datë 13.06.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi F.P, vjeç 22, banues në Mëzez, pasi në ambientet e nje firme private ku është i punësuar, nga menaxheri i firmës G.M vjeç 30, banues në Tiranë, është kapur duke vjedhur 33 furçe për lyerje me bojë. Neni 134 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Vorë
Më datë 13.06.2017, gjatë natës, në fshatin Gjeç Kodër, shtetasit XH.K, vjeç 24, banues në Tiranë, i kanë vjedhur targat të mjetit tip “Seat Ibiza”. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit. Neni 134 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Durrës
Më datë 13.06.2017, në lagjen nr. 13 në banesë, është vet helmuar me medikamente mjekësore, shtetasja S.D, vjeç 30, e cila ndodhet në QSUT “Nënë Tereza”, nën kujdesin e mjekëve. Materialet u referuan në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Durrës, për vlerësim.

Më datë 14.06.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi D.D dhe punohet për kapjen e shtetasve N.B e E.H, vjeç 20, 20 e 21, banues në Ndroq, Tiranë, pasi dyshohet se më datë 13.06.2017, në Arapaj, te servisi i shtetasit H.H, vjeç 65, banues në Arapaj, kanë vjedhur një rrjetë peshkimi. Neni 134/2 Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Krujë
Më datë 12.06.2017, në Nikël, është vet helmuar në banesë me medikamente mjekësore, shtetasja A.M., vjeç 16, e cila ndodhet në QSUT “Nënë Tereza”, jashtë rreziku për jetën. Materialet u referuan në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Krujë, për vlerësim.

Komisariati i Policisë Shijak
Më datë 13.06.2017, shtetasi L.H, vjeç 57, banues në fshatin Pjezë, ka bërë kallëzim se më datë 12.06.2017, është njoftuar nga policia se djali A.H, vjeç 27, është vetëvarur në Greqi, por kërkon të kryhen veprimet hetimore, pasi ka dyshime. Punohet për dokumentimin e plotë të ngjarjes. Materialet u referuan në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Durrës, për vlerësim.

Komisariati i Policisë Elbasan
Specialistët për Krimet, në Komisariatin e Policisë Elbasan bënë ndalimin e shtetasit:
M.L 26 vjeç banues në Elbasan.
Ndalimi i tij, u bë pasi më datë 06.06.2017 gjatë natës në Lagjen “28 Nëntori” në
bashkëpunim me shtetasin E.S, 24 vjeç dyshohen të kenë vjedhur 3 televizorë në
banesën e shtetasit D.K, 52 vjeç.
Grupi hetimor sekuestroi në cilësinë e provës materiale një televizor.
Shërbimet e policisë po punojnë intensivisht për kapjen e shtetasit E.S
Materialet i kaluan Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Elbasan për veprime të
mëtejshme për veprën penale “Vjedhja” parashikuar nga neni 134/2 të Kodit
Penal.

Komisariati i Policisë Korçë
Më datë 13.06.2017,  u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit  Gjyqësor Korçë, për shtetasit V.A e S.S, vjeç 54 e 64 banues në fshatin Kallamas Pustec e Goricë, pasi dyshohet se më datë 12.06.2017, në Goricë, kanë plagosur lehtë me sende të forta njëri-tjetrin, si dhe ka marrë plagë të lehta bashkëshortja e V.A, shtetasja M.A, vjeç 46. Neni 89 i Kodit Penal.

Më datë 13.06.2017,  u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit  Gjyqësor Korçë, për shtetasin R.N, vjeç 57, banues në Korçë, pasi dyshohet se u konstatua duke ndërtuar një  objekt, pa leje. Neni 199/a/2 i Kodit Penal.

Më datë 13.06.2017,  u ndaluan shtetasi në kërkim K.A vjeç 20, banues në Tiranë, pasi Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Korçë, ka urdhëruar ndalimin për veprën penale “Vjedhja”. Neni 134/2 i Kodit Penal.

Më datë 13.06.2017, në lagjen nr. 10, te nje lokal shtetases E.K, vjeç 26, banuese në Korçë, i kanë vjedhur portofolin me nje sasi lekësh. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit. Neni 134 i Kodit Penal.

Më datë 13.06.2017, në lagjen nr. 4, shtetases N.Z, vjeç 63 banuese në këtë lagje, i  kanë vjedhur çantën e dorës , pasaportën e celularin. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit. Neni 134 i Kodit Penal.

Specialistët e Seksionit për Krimet në Komisariatin e Policisë Korçë, bënë kapjen dhe
arrestimin në flagrancë të shtetasit :
J.K, 31 vjeç, banues në Korçë.
Arrestimi i tij u bë pasi më datë 13.06.2017, ky shtetas në banesë, dyshohet të ketë
ushtruar dhunë psikologjike e kanosur motrën e tij, shtetasen R.K, 27 vjeçe.
Materialet i kaluan Prokurorisë të Rrethit Gjyqësor Korçë për veprën penale : “Dhuna në
familje” parashikuar nga neni 130/a/2 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Maliq
Më datë 13.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit  Gjyqësor Korçë, për shtetasin M.B, vjeç 50, banues në fshatin Sovjan, pasi dyshohet se në Sovjan, ka plagosur lehtë me grusht shtetasin G.B, vjeç 41, banues në këtë fshat. Neni 89 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Devoll
Më datë 13.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit  Gjyqësor Korçë, për shtetasin F.C, vjeç 81, banues në fshatin Baban, pasi dyshohet se u konstatua duke ndërtuar një objekt, pa leje. Neni 199/a i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Pogradec
Më datë 13.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit  Gjyqësor Pogradec, për shtetasin J.T vjeç 51, banues në fshatin Buçimas, pasi dyshohet se u konstatua duke ndërtuar një objekt, pa leje. Neni 199/a i Kodit Penal.

Pogradec
Specialistët e Seksionit për Krimet në Komisariatin e Policisë Pogradec, bënë kapjen
dhe arrestimin në flagrancë të shtetasit :
B.S, 26 vjeç, banues në Pogradec.
Arrestimi i tij u bë pasi më datë 13.06.2017, në lagjen nr 2 në Pogradec për motive të
dobëta, ka dëmtuar me sende të forta xhamin e lokalit në pronësi të shtetasit B.Q, 42
vjeç, banues në Pogradec, duke prishur rendin dhe qetësinë publike. Gjithashtu ky
shtetas nuk i është bindur urdhrit të punonjësve të Policisë, duke i kundërshtuar këta të
fundit, për të shmangur shoqërimin në ambjentet e Komisariatit.
Materialet i kaluan Prokurorisë të Rrethit Gjyqësor Pogradec për veprat penale :
“Shkatërrimi i pronës”, “Mosbindja ndaj urdhrit të punonjësit të policisë së rendit publik”,
“Prishja e qetësisë publike” parashikuar nga nenet 150, 242 e 274 të Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Berat
Më datë 13.06.2017, u plotësua kërkesë-padia për lëshimin e Urdhrit të mbrojtjes së menjëhershme, për shtetasen XH.L vjeç 22, banuese në Berat, pasi dyshohet se bashkëshorti L.L, vjeç 26, ka ushtruar dhunë psikologjike ndaj saj. Materialet i kaluan Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Berat. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006, “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”.

Komisariati i Policisë Ura Vajgurore
Më datë 13.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Berat, për vlerësim, pasi dyshohet se në fshatin Hinkë, ka rënë zjarr dhe janë djegur 140 rrënjë ullinj 5 vjeçarë, pronë e shtetasit E.C, vjeç 34, banues në Hinkë.

Më datë 13.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Berat, pasi dyshohet se në fshatin Goriçan, janë djegur 1200 m2 sera e marrë me qera nga shtetasja V.G vjeç 37, banues në Goriçan. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit. Neni 151 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Skrapar
Më datë 13.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Berat, për shtetasin A.S, vjeç 76, banues në Dajt, Tiranë, pasi dyshohet se në fshatin Koritë te “Ara e madhe”, për motive pronësie, i ka prerë 90 fidanë arrë, shtetasit I.S, vjeç 56, banues në Dajt, Tiranë. Neni 150 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Fier
Më datë 13.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Fier, për shtetasin K.H vjeç 35, banues në fshatin Dukas, pasi dyshohet se në lagjen “Apolonia”, ka kanosur me kaçavidë shtetasin A.S, vjeç 57, banues në fshatin Portëz. Neni 84 i Kodit Penal.

Në vijim komunikatës që bën fjalë për vjedhjen e dyqanit të shtetasit B.S, më datë 13.06.2017 u ndalua shtetasi në kërkim V.K, vjeç 24, banues në fshatin Drizë. Neni 134/2 i Kodit Penal.

Më datë 13.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Fier dhe punohet për kapjen e shtetasit M.SH, vjeç 28, banues në Berat, pasi dyshohet se në lagjen “Sheq i Madh”, ka vjedhur mjetin tip “Benz”, të shtetasit A.P, vjeç 25 banues në fshatin Fiershegan, Lushnjë. Neni 134 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Lushnjë
Më datë 13.06.2017, u ndalua shtetasi A.L, vjeç 34 pasi dyshohet se në banesë, në prani të fëmijëve të mitur, ka ushtruar dhunë fizike e psikologjike ndaj bashkëshortes M.L, vjeç 23. Nenet 130/a/4 e 50 të Kodit Penal.

Më datë 13.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë  e Rrethit Gjyqësor Lushnjë, për shtetasit A.P e V.D, vjeç 23 e 22, banues në Lushnjë, pasi dyshohet se në Lushnjë, A.P duke drejtuar mjetin tip “Audi”, me pasagjer shtetasin V.D nuk i janë bindur urdhërit të punonjësit qarkullimit rrugor. Neni 242 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Vlorë
Më datë 13.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Vlorë, për vlerësim, pasi dyshohet se më datë 10.06.2017, në lagjen “Ujë i Ftohtë”, në breg të detit, në vendin e quajtur “Jonufër”, u konstatua një sipërfaqe për ndërtim.

Më datë 13.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Vlorë, për shtetasen I.Z, vjeç 44, banuese në Vlorë, pasi dyshohet se më datë 05.06.2017, në Radhimë, në bregdet, është kapur duke ndërtuar mur rrethues pranë lokalit, pa leje. Neni 199/a i Kodit Penal.

Më datë 12.06.2017, në lagjen “28 Nëntori”, në mjetin tip “Benz”, shtetasit I.LL, vjeç 52, banues në Vlorë, i kanë vjedhur një çantë brezi me sende personale. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit. Neni 134 i Kodit Penal.

Vlorë
Vijon plani i veprimit kundër rasteve të kultivimit të bimëve narkotike.
Asgjësohen nga policia 50 bimë narkotike.
Në pranga autori i dyshuar.
Më datë 13.06.2017, pas informacioneve të marra në rrugë operative, gjatë kontrollit të ushtruar në fshatin Drashovicë, Bashkia Selenicë, Policia e Vlorës ka konstatuar të mbjella 50 bimë narkotike të llojit Cannabis Sattiva.

Bimët narkotike u gjetën të mbjella në lagjen "Paramillo" pranë vendit të quajtur "Fëngje", në një territor me bimësi të egër rreth 40 m larg stanit të shtetasit T.M.
Në lidhje me këtë ngjarje, Policia ka arrestuar në flagrancë shtetasin:
T.M, 59 vjeç, banues në fshatin Drashovicë, Selenicë, i cili dyshohet të jetë autori i dyshuar në lidhje me këtë vepër penale.
Materialet u referuan pranë Prokurorisë në ngarkim të këtij shtetasi për veprën penale "Kultivimi i bimëve narkotike" parashikuar nga neni 284 i Kodit Penal.

Më datë 14.06.2017, u plotësua kërkesë-padia për lëshimin e Urdhrit të mbrojtjes së menjëhershme, për shtetasen L.Z, vjeç 34, pasi dyshohet se ish bashkëshorti V.Z, vjeç 49, banues në këtë lagje, ka ushtruar dhunë psikologjike ndaj saj. Materialet i kaluan Gjykatës Rrethit Gjyqësor Vlorë. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006, ”Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”.

Komisariati i Policisë Sarandë
Më datë 13.06.2017, gjatë natës, në lagjen nr. 1, parkuar para pallatit, kanë vjedhur karburant në mjetet pronë e shtetasve K.TH e A.L, vjeç 71 e 71. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit. Neni 134 i Kodit Penal.

Më datë 13.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Sarandë, për shtetasit F.N e A.H, vjeç 22 e 38, banues në fshatin Gjashtë, pasi dyshohet se më datë 12.06.2017, në fshat, kanë goditur me grusht shtetasin E.H, vjeç 87, banues në këtë fshat. Neni 90 i Kodit Penal.

Më datë 13.06.2017, u ndalua shtetasi në kërkim A.K, vjeç 57, banues në Sarandë, pasi Gjykata e Rrethit Gjyqësor Sarandë, e ka dënuar 5 ditë burg, për veprën penale “Drejtimi i automjeteve në mënyrë të parregullt“. Neni 291 Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Gjirokastër
Më datë 13.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Gjirokastër, për shtetasin F.C, vjeç 32, banues në fshatin Picar, pasi dyshohet se më datë 12.06.02017, në Picar, ka goditur me grusht shtetasin A.K, vjeç 68, banues në këtë fshat. Neni 90 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Tepelenë
Më datë 13.06.2017, u plotësua kërkesë-padia për lëshimin e Urdhrit të mbrojtjes së menjëhershme, për shtetasen V.L, vjeç 65, 8 pasi dyshohet se më datë 10.06.2017, në banesë, nusja e djalit shtetasja R.L, vjeç 30, ka ushtruar dhunë fizike e psikologjike ndaj saj. Materialet i kaluan Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Gjirokastër. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006, “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet  familjare”. 

Më datë 13.06.2017, gjatë natës, në lagjen “Demokracia”, persona të pa identifikuar, kanë vjedhur 30 ml. kabull telefoni, i cili i përkiste një shoqërie private në Tepelenë. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorëve. Neni 134 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Lezhë
Më datë 14.06.2017, në urgjencën e spitalit, janë dërguar për ndihmë mjekësore dhe ndodhen nën kujdesin e mjekëve, shtetasit GJ.T e L.T, vjec 60 e 22, banues në fshatin Gjonbardhaj, të cilët janë goditur me mjete të forta nga shtetasi Z.N. Punohet për sqarimin e rrethanave të ngjarjes dhe kapjen e autorit.

Komisariati i Policisë Kurbin
Më datë 13.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqesorë Kurbin dhe punohet për kapjen e shtetasit A.T vjeç 21, banues në Laprakë, Tiranë, pasi dyshohet se në Laç, ka goditur me mjete të forta ish-kunatin, L.D, vjeç 28, banues në Valias, Tiranë. Neni 130/a/1 i Kodit Penal.

Më date 13.06.2017, në Laç, shtetasit M.GJ e A.C, vjeç 22 e 21, banues në Lushnjë e Lezhë, kanë patur një debat verbal të çastit me njëri-tjetrin. Materialet u referuan në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Kurbin, për vlerësim.

Më date 13.06.2017, në rrugën këmbësore nga Kisha e Shna Ndout, Laç, është rrezuar shtetasja S.D, vjeç 50, banuese në Lezhë, e cila ndodhet në spital pa probleme për jetën. Materialet u referuan në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Kurbin, për ngjarje aksidentale.

Komisariati i Policisë Shkodër
Në vijim të komunikatës që bën fjalë për vjedhjen e telefonit të shtetasit P.Q, më datë 13.06.2017, u ndalua shtetasi E.M, vjeç 27, banues në fshatin Levoshë, Pukë. Neni 134/1 i Kodit Penal.

Më datë 13.06.2017, u plotësua kërkesë-padia për lëshimin e Urdhrit të mbrojtjes së menjëhershme, për shtetasit e mitur egjiptian L.H. dhe Sh.H., pasi dyshohet se punonjësit e Drejtorisë së Shërbimeve Sociale të Strehimit dhe Shëndetit Publik në Bashkinë Shkodër, i kanë gjetur gjatë natës të pastrehuar, duke fjetur në lulishte në lagjen “Vasil Shanto”, të cilët i strehuan. Materialet i kaluan Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Shkodër, për veprime të mëtejshme.

Më datë 13.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Shkodër dhe punohet për kapjen e shtetasit K.K, vjeç 24, banues në Shkodër, pasi dyshohet se më datë 12.06.2017, gjatë natës, shtetasit H.Ç, vjeç 24, banues në Shkodër, i ka vjedhur telefonin "IPhon 6". Neni 134 i Kodit Penal.

Më datë 13.06.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi R.N., vjeç 16, banues në fshatin Vukël Malësi e Madhe, pasi dyshohet se në në lagjen “Vasil Shanto”, u kap duke vjedhur një palë këpucë sportive e një bluz, në një dyqan. Neni 134 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Kukës
Më datë 13.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Kukës, për shtetasin XH.M, vjeç 45, banues në fshatin Shtiqen, pasi dyshohet se ka ndërtuar një objekt pa leje. Neni 199/a i Kodit Penal.

Më datë 14.06.2017, rreth orës 01:04, në pavionin e infektiv të Spitalit Nënë Tereza kanë shkuar rreth 15 student të toksikuar.
Rreth orës 04:52 të gjithë studentët janë larguar për në banesë pas mjekimit të marrë.
Nga veprimet hetimore të kryera është mësuar se këta shtetas janë helmuar nga ushqimi i konsumuar në Kalimash, Kukës.
Veprimet e mëtejshme proceduriale ndiqen nga Drejtoria Vendore e Policisë Kukës.

Komisariati i Policisë Tropojë
Tropojë.
Asgjesohen 232 bimë narkotike Cannabis Sattiva.
Arrestohet në flagrancë një shtetas, si dhe procedohet në gjendje të lire një tjetër.
Më datë 13.06.2017, Efektivët e Komisariatit të Policisë Tropojë, bënë arrestimin në flagrancë të shtetasit:
-B.K, 55 vjeç, banues në qytetin e Bajram Currit, Tropojë.
Si dhe filluan procedimin penal në gjendje të lirë, për shtetasin:
-S.A., 63 vjeç, banues në fshatin Babinë, Tropojë.
Procedimi ndaj këtyre shtetasve filloi pasi:
Në vijim të punës për parandalimin dhe goditjen e kultivimit të bimëve narkotike, gjatë kontrollit të ushtruar në vendin e quajtur “Sopot”, në afërsi të lumit Bushtrice, Njësia Administrative Fshat, Tropojë, në një parcelë toke, në pronësi të shtetasit B.K, tokë që përdorej nga shtetasi S.A., për bagetitë, u gjetën të kultivuara dhe u asgjesuan 232 bimë të dyshuara si Cannabis Sattiva.
Materialet i kaluan Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Tropojë, veprime të mëtejshme, për veprën penale “Kultivimi i bimëve narkotike”, parashikuar nga neni 284 i K.Penal.

Komisariati i Policisë Dibër
Më datë 13.06.2017, shtetasi T.K vjeç 35, kallëzon se i është larguar nga banesa motra, F.K vjeç 26, e cila vuan nga depresioni. Punohet për gjetjen e saj. Materialet u referuan në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor.

Komisariati i Policisë Bulqizë
Më datë 13.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Dibër, për shtetasin N.A vjeç 69 banues në fshatin Bllacë, pasi dyshohet se shtetasi G.XH, vjeç 71, banues në fshatin Homesh, kallëzon ndaj tij, se në Homesh, me vetëgjyqësi i ka bllokuar një sipërfaqe tokë. Neni 277 i Kodit Penal.

Komisariati i Policisë Mat
Më datë 13.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Mat dhe punohet për kapjen e shtetasit B.M, vjeç 41 banues në fshatin Klos, pasi dyshohet se më datë 12.06.2017, në fshatin Bejn, Klos, me vetëgjyqësi për motive pronësie, në depon e lëndëve plasëse në ruajtje nga një SHPSF private ka dëmtuar tabelat, sinjalistikën dhe ka kundërshtuar rojën A.F, vjeç 43, banues në Klos. Nenet 150, 277 e 235 të Kodit Penal.

Mat
Ushtron dhunë  fizike ndaj babait të tij
Arrestohet nga Policia
Nga Specialistët për Hetimin e Krimit në Komisariatin e Policisë Mat, është bërë arrestimi në flagrancë i shtetasit :
E.H, 33 vjeç, banues në Burrel.
Arrestimi i tij u bë pasi në Komisariatin e Policisë Mat, është paraqitur dhe ka bërë kallzim babai i tij, shtetasi V.H, 58 vjeç, banues në Burrel, se për motive të dobëta, në ambjentet e punës ku punon shtetasi V.H, ka ardhur djali i tij dhe ka ushtruar dhunë fizike ndaj tij.
Materialet hetimore i kaluan Prokurorisë Rrethit Gjyqësor Mat, për veprën penale "Dhunë në familje", parashikuar nga neni 130/a/1 , i Kodit Penal.

DEPARTAMENTI PER KUFIRIN DHE MIGRACIONIN

Drejtoritë Vendore për Kufirin dhe Migracionin Tiranë
Komisariati i Kufirit dhe Migracionit Rinas
Më datë 13.06.2017, në PKK Rinas në hyrje, u kap shtetasi në kërkim A.N, vjeç 38,  banues në Tiranë, pasi Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë, e ka  dënuar  4 vite e 8 muaj burg, për veprën penale “Prodhimi dhe shitja e narkotikëve”. Neni 283/2 i Kodit Penal.

Më datë 14.06.2017, u arrestua në flagrancë shtetasi K.R, vjeç 22, banues në Berat, pasi dyshohet se më datë 13.06.2017, në PKK Rinas në dalje, u kap me kartë identiteti greke, e falsifikuar. Neni 189/2 Kodit Penal.

Drejtoritë Vendore për Kufirin dhe Migracionin Vlorë
Më datë 13.06.2017, në PKK Qafë-Botë, u kap shtetasi në kërkim A.K, vjeç 57, banues në Sarandë, pasi Gjykata e Rrethit Gjyqësor Sarandë, e ka dënuar 5 ditë burg, për veprën penale “Drejtimi i automjeteve në mënyrë të parregullt”. Neni 291 i Kodit Penal.

Drejtoritë Vendore për Kufirin dhe Migracionin Gjirokastër
Më datë 13.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Gjirokastër, për shtetasin  R.R vjeç 21 banues në Elbasan, pasi dyshohet se më datë 02.06.2017, në SPKM Kakavijë, ka kaluar kufirin shtetëror në mënyrë të paligjshme. Neni 297 i  Kodit Penal.
Policia e Shtetit në të gjithë vendin vijon zbatimin e masave të përcaktuara në Planin e masave, për “Rritjen e parametrave të sigurisë”, mbajtjen nën kontroll të situatës kriminale, kapjen e personave të shpallur në kërkim dhe atyre që qarkullojnë me armë, goditjen e trafikut të lëndëve narkotike e trafìqeve të paligjshme, parandalimin e aksidenteve rrugore”.
Në këtë kontekst, gjatë 24 –orëve në të gjithë vendin kanë funksionuar pika kontrolli dhe të lëvizshme, ku është bërë e mundur kapja dhe arrestimi i 31 personave, është sekuestruar lëndë narkotike.
Nga Policia Rrugore në të gjithë vendin duke përdorur Dragerat dhe Radarët janë arrestuar në flagrancë për drejtim mjeti në gjendje të dehur, pa leje drejtimi 3 drejtues mjetesh.
Nga kontrollet e kryera nga strukturat e Drejtorive Vendore të Policisë janë arrestuar 8 persona për narkotikët dhe Krimin Ekonomik.
8 persona në kërkim. 
12 persona për veprat penale Dhune ne familje, Vjedhje dhe Kundërshtim të punonjësit të Policisë
Janë sekuestruar rreth 63 kg lëndë narkotike e llojit Cannabis Sativa.
Po gjatë kontrolleve janë shoqëruar për verifikim 49.
Gjatë 24 orëve të fundit është finalizuar operacioni i koduar “ Koordinata”, konkretisht:
Policia finalizon me sukses operacionin antidrogë të koduar "Koordinata".
Sekuestrohen rreth 25 kg lëndë narkotike Cannabis Sativa.
Arrestohet në flagrancë poseduesi.
Në bazë të informacioneve të mara në rrugë operative dhe punës së mirëorganizuar nga Efektivët e Komisariatit të Policisë Mallakastër në bashkëpunim me Sektorin për Hetimin e Narkotikëve dhe Trafiqeve në Drejtorinë Vendore të Policisë Fier, u bë i mundur finalizimi me sukses i operacionit të koduar "Koordinata".
Arrestimi i shtetasit A.P. u bë pasi nga kontrolli i ushtruar në banesën e tij u gjetën dhe sekuestruan në cilësinë e provës materiale rreth 25 kg lëndë narkotike e dyshuar Cannabis Sativa.

Edhe në ditët në vijim do vijojë puna e Policisë së Shtetit për rritjen e parametrave të sigurisë në vend.

Arkiva

Qershor 2017
He Ma Me En Pr Sh Di
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Fushata Sensibilizuese

Video te tjera ...