Lezhë, në kuadër të plan veprimit për parandalimin dhe goditjen e veprimtarisë kriminale të kultivimit të bimëve narkotike, vazhdon kontrollin e territorit.

Lezhë, Drejtoria Vendore e Policisë Lezhë, në kuadër të plan veprimit për parandalimin dhe goditjen e veprimtarisë kriminale të kultivimit të bimëve narkotike, vazhdon kontrollin e territorit. (per video kliko mbi link)video.00 01 12 15.Still006

Krahas kontrollit të imtësishëm të territorit nga toka nga grupe pune, ka vazhduar edhe monitorimin nga ajri me anë të helikopterit.

Gjatë ditës së sotme u monitoruan dhe u kontrolluan zonat si më poshtë:

Rrethi Lezhë :
Balldre, Fushë Torovicë , Mali i Torovicës, Fushë Zadrimë , Gramsh , Mabë , Kotërr, në pjesën fundore të Kashnjetit , në Vig, Berzanë , Pllanë, Shënkoll , Rrilë , Lezhë.

Rrethi Mirditë :
Fshatrat e Gojanit , Kushnen, Bjeshkët e Kaçinarit, Gëziq, Lugina e Fanit të Madh, fshati Malaj, lugina e lumit Fan, Rrëshen, Rrubik, Katund i Vjetër , Rrasfik, Bungaj.

Rrethi Kurbin :
Milot , Fushë - Kuqe , Patok , Godull , Mamurras, Shemri, Alk, Delbnisht, Malbardhë, Milot.

Gjatë monitorimit dhe kontrollit të zonave nuk u evidentua asnjë parcelë e kultivuar me bimë narkotike.

Operacioni i monitorim -kontrollit të territorit për parandalimin dhe goditjen e kultivimit të bimëve narkotike do vijojë edhe në ditët në vazhdim nga ajri dhe toka.

14mornitorim

14mornitorim1

14mornitorim3

video.00 00 29 05.Still005

video.00 00 37 27.Still001

video.00 00 46 09.Still002

video.00 00 52 26.Still003

video.00 00 58 13.Still004

video.00 01 32 25.Still011

video.00 01 36 06.Still012

video.00 01 41 09.Still007

video.00 01 50 27.Still008

Arkiva

Qershor 2017
He Ma Me En Pr Sh Di
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Fushata Sensibilizuese

Video te tjera ...