Sarandë, Policia Kufitare u vjen ne ndihmë disa personave të cilët kishin ngelur të bllokuar.

Sarandë, Më datë 25.07.2017 rreth orës 13.00, salla operative e Kufirit Sarandë njoftohet nga shtetasi B.K., i cili sqaron se ndodhet në Krorëz në breg të detit së bashku me familjen e tij dhe disa persona të tjerë, të cilët kanë shkuar 25sarandeme këmbë nga mali për të bërë plazh në këtë zonë.

Duke qenë se deti ka qënë i  dallgëzuar shumë ata janë ndier të rrezikuar dhe nuk kanë mundur të ngjiten përsëri lartë në mal, prandaj kanë kërkuar ndihmë.

Menjëherë me marrjen e njoftimit për tju dhënë dihmë kanë shkuar  shërbimet e Policisë Kufitare  ku me të mbëritur në vendin e njoftuar kanë  konstatuar 12 persona :

1- B.K., 45 vjeç, banues në Tiranë.
2- M.K., 42 vjeçe, banuese në Tiranë.
3- I.K., 15 vjeçe, banues në Tiranë.
4- K.K., 9 vjeç, banues në Tiranë.
5- E.Q., 45 vjeç, banues në Tiranë.
6- I.Q., 40 vjeçe, banues në Tiranë.
7- F.Q.,12 vjeçe, banuese në Tiranë
8- E.Q., 9 vjeçe, banuese në Tiranë.
9- T.V., 47 vjeç, banues në Tiranë.
10- A.V., 43 vjeçe, banuese në Tiranë.
11- E.V., 16 vjeç, banues në  Tiranë.
12- A.V., 13 vjeçe, banuese në Tiranë.

Të gjithë shtetasit e mësipërm u gjetën nga shërbimet e Policisë  në gjëndje shëndetësore  të mirë shëndetësore.

Policia Kufitare, ka bërë  transportimin e tyre për në Lukovë, Sarandë, me mjet lundrues të Policisë,  ku u nxorrën në terren tokësor në gjendje të mirë shëndetësore dhe pa probleme.

Arkiva

Maj 2018
He Ma Me En Pr Sh Di
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3