Tiranë, Njoftim mbi fluksin e lëvizjes.

Tiranë, Njoftim mbi fluksin e lëvizjes.  tirane

Për arsye të punimeve që po zhvillohen për ndërtimin e segmentit rrugor nga Kryqëzimi i Tiranës së Re deri tek mbikalimi në afërsi të Fabrikës së miellit, do bllokohet segmenti rrugor nga rreth rrotullimi në afërsi të Akademisë së Sigurisë deri tek kryqëzimi i Tiranës së Re dhe nga kryqëzimi i Tiranës së Re deri tek rreth rrotullimi në afërsi të Kopështit Zologjik.

Ky bllokim do të zgjasi deri në përfundim të punimeve të këtij segmenti rrugor.

Të gjithë drejtuesit e mjeteve do të kenë mundësi lëvizje në drejtim të Elbasanit nga rreth rrotullumi në afërsi të Kopështit Zologjik në trajektoren normale.

Kërkojmë mirkuptimin e të gjithë drejtuesve të mjeteve dhe të respektojnë rradhën e trafikut gjatë kohës që ky segment do të jetë i bllokuar.

Arkiva

Qershor 2017
He Ma Me En Pr Sh Di
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Fushata Sensibilizuese

Video te tjera ...