Kakavije. Për shkak të një greve të Doganës Greke nuk do të lejohet qarkullimi i automjeteve drejt shtetit të Greqisë dhe anasjelltas.

Policia e ShtetitStema Policia

 

Nga kontaktet e vazhdueshme të mbajtura me palën greke, jemi informuar se për shkak të një greve të përgjithshme që do të zhvillohet nga Dogana Greke, duke filluar nga ora 07:00 e datës 09.11.2017 deri në orën 07:00 të datës 10.11.2017, nuk do të lejohet qarkullimi i automjeteve në të gjitha pikat e kalimit kufitar që lidhen me shtetin Grek dhe anasjelltas.

 

Do të lejohet vetëm lëvizja e këmbësorëve.

 

Policia Kufitare kërkon mirëkuptimin e drejtuesve të automjeteve që kanë planifikuar të qarkullojnë me automjetet e tyre në drejtim të Greqisë, të anuojnë lëvizjet dhe të mos grumbullohen nëpër Pikat e Kalimit Kufitar duke sjellë konfuzion.

 

Ju falënderojmë për mirëkuptimin!

Policia Kufitare.svg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arkiva

Nentor 2018
He Ma Me En Pr Sh Di
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2