Elbasan, Në garazhdin e një pallati ka rënë zjarr dhe për pasojë janë djegur dy mjete.

Më datë 14.11.2017, rreth orës 04:35 në Lagjen “Kongresi i Elbasanit” , në garazhdin  e një pallati ku kanë qenë të parkuara mjetet e banorëve të pallatit,  ka rënë zjarr.elbasan

Si pasojë  njëri nga mjetet është djegur plotësisht dhe një tjetër pjesërisht.

Rënia e zjarrit paraprakisht mendohet të ketë qenë aksidentale, si pasojë e difektit teknik  që ka patur njëra nga mjetet e parkuara brënda garazhdit të pallatit.

Grupi hetimor po vijon punën për përcaktimin e saktë të shkakut të rënies së zjarrit.

Arkiva

Maj 2018
He Ma Me En Pr Sh Di
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3