Divjakë - Policia i vjen në ndihmë një familjeje, të bllokuar nga uji. 4 Shkurt 2018

Divjakë1 Divjake 4 shkurt

Policia i vjen në ndihmë një familjeje, të cilët kishin mbetur të bllokuar nga uji.

Policia evakuon familjen prej 10 anëtarësh në fshatin Çermë e Sipërme, Divjakë.

Falë ndërhyrjes së shërbimeve të Komisariatit të Policisë Divjakë, në bashkëpunim me pushtetin vendor dhe administratën e zonave të mbrojtura, u bë e mundur që në fshatin Çermë e Sipërme, të evakuohej familja prej 10 anëtarësh, dhe dërgimi i tyre në një ambient të sigurt.

Gjithashtu u evakuon edhe bagëtia dhe gjëja e gjallë e kësaj shtëpie.

 

 

1 Divjake 4 shkurt

2 Divjake 4 shkurt

3 Divjake 4 shkurt

4 Divjake 4 shkurt

Arkiva

Gusht 2018
He Ma Me En Pr Sh Di
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2