Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit Ardi Veliu takim me strukturat e Drejtorisë Vendore të Policisë Shkodër

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit Ardi Veliu takim me strukturat e Drejtorisë Vendore të Policisë Shkodër.shkoder003

Drejtori Vendor i Policisë, Gjovalin Loka:

Qindra telefonata mbështetje dhe falenderimi në 24 orët e fundit nga qytetarët për zbardhjen e ngjarjes. Punuam në grup në bashkëpunim të fuqishëm

me Prokurorinë.

Veliu:

Vlerësim për dy goditjet e fundit në kuadër të operacionit "Forca e Ligjit".

Vlerësim për Drejtuesit dhe ekipin, për zbardhjen e ngjarjes me eksploziv.

Inkurajim për punën e policisë dhe mbështetje për rezultate të tjera

Inkurajim dhe vlerësim për bashkëpunimin e Prokurorisë së Shkodrës me Policinë, model që duhet shpërndarë dhe krijuar në çdo qark.

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë Veliu, zhvilloi edhe një takim me Prokurorin e Rrethit të Shkodrës, Anton Martini.

Martini ka vlerësuar bashkëpunimin me policinë vendore dhe punën profesionale të bërë bashkarisht për zbardhjen e ngjarjes.

Z. Veliu falënderoi Prokurorin për ndihmën dhe mbështetjen, duke theksuar se "puna jonë ka sukses kur punojmë bashkarisht".

shkoder001

shkoder002

shkoder003

shkoder004

Arkiva

Shkurt 2019
He Ma Me En Pr Sh Di
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 1 2 3